הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התחלתי קרוספיט

• פותח/ת השרשור Reem
  • פורסם בתאריך

Reem

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אז קניתי ציוד בשווי 1200 שקל... ( אני בן 17 ונגמר לי מזה הכסף חחחחח אבל עוד חודשיים יש לי 10 אלף שקל... ) מה שקניתי היה מוט ( לא אולימפי לדעתי לא חייב סתם בזבוז בנתיים אבל מוט מטר 1.70 ) 2 צלחות של 2.5 שתי צלחות של 5 ושתי צלחות של 10... זה די הרבה בישבילי כי בנתיים אני מצליח להתאמן רק עם הצלחות של ה 5... ( בדדלפיט ובסקוואט אני מאמין שאני יכול עם כולם כי הייתי בתוכנית של SS כמה חודשים והגעתי לסקוואט 85 קילו )

יש לי חבל ולאחרונה קניתי מתח די טוב.. יש לי משקולות של 4 קילו ( דאמבלים ) אולי אני יכול להעיזר בהם כמקבילים לhands pushupps

ובנתיים אני עוד חושב מה לקנות.. קופסה אני יכול לבנות בלי בעיה.. אבל השאלה כמה אורך אם מישהוא יכול לומר לי חח ..

ויש לי כמה שאלות האימונים שאני עוד הם מאוד קצרים הכי ארוך שעשיתי היה 10 דקות ... ושאני כמעט מסיים אני אומר לעצמי כוסעמק אני לא יכול יותר אבל אני עדייך ממשיך
ואחרי שעה ככה אני מרגיש שבאלי עוד פעם להתאמן כי לא הרגשתי שמיממשתי מה שיכלתי לעשות ביום..

עוד שאלה..
באיזה תדירות אני צריך להתאמן בשבוע.. ? אני נח פעמיים בשבוע..לפי מה שהבנתי צריך לפחות פעמיים בשבוע

שאלה נוספת

לפי מה שהבנתי צריך לפחות פעמיים ומתי אני צריך לעשות אימון שהוא של כוח... כמו שקראתי 3חזרות ו5 סטים של דדלפיט...

שאלה אחרונה חחחח!

מכיוון שאני רזה טיפה ( גובה 1.71 משקל 61 אבל עדיין נראה רזה ) אני לוקח גיינר של דייטמיז בטעם שוקו... זה בסדר? או שזה לא מומלץ בקרוספיט..
כי אני חייב לקחת אני לא מצליח להשלים את כמות הקלוריות שאני צריך ביום... לפי המחשבון הבנתי שאני צריך איזה 3200 קלוריות ביום..

סליחה על כל השאלות חחחח אני פשוט מלא שאלות

עריכה : יש איזהשהוא תחליף לתרגיל חתירה?כי המכונה יקרה מידי...

2# אין לי ספה ללחיצת חזה... יש לזה גם תחליף ? ( שיהיה לי כסף אני אקנה בערך עוד חודש/חודשים

נערך לאחרונה:
לפי איזו תוכנית אתה עובד?

• פותח/ת השרשור
לפי איזו תוכנית אתה עובד?

אממ שום תוכנית אני פשוט לוקח wods מהאטנרנט או מהאפליקציה.. נגיד ככה יומיים wods רק של כוח ואז יום אחד של מטוקן ( של סיבולת ממה שהבנתי ) ואז יום מנוחה ואז שוב פעם שלושה ימים אותו דבר ואז יום מנוחה

אבל אני לא עושה אותם משקלים כי אני לא יכול להרים כאלה משקלים עדיין ולעשות אותם בלי הפסקה 20 פעמים

אממ שום תוכנית אני פשוט לוקח wods מהאטנרנט או מהאפליקציה.. נגיד ככה יומיים wods רק של כוח ואז יום אחד של מטוקן ( של סיבולת ממה שהבנתי ) ואז יום מנוחה ואז שוב פעם שלושה ימים אותו דבר ואז יום מנוחה

אבל אני לא עושה אותם משקלים כי אני לא יכול להרים כאלה משקלים עדיין ולעשות אותם בלי הפסקה 20 פעמים

If you fail to plan, you plan to fail.
הכי טוב שתעקוב אחרי תוכנית מסודרת, תוך לימוד והטמעת טכניקה נכונה.

• פותח/ת השרשור
If you fail to plan, you plan to fail.
הכי טוב שתעקוב אחרי תוכנית מסודרת, תוך לימוד והטמעת טכניקה נכונה.

תאמת לקחתי את הזמנים של התוכנית מהלניקיה וסידרתי אותה בצורה שלי .. מכייוון שאני קצת רזה אז עשיתי שני ימים של wods של כוח ויום של מטקון ויום של מנוחה ושוב 3 פעמים ככה... ויש לי טכניקה עשיתי 3 חודשים SS משקל של סקוואט מקסימלי 85.. עזבתי את התוכנית כי ממש לא נהנהתי ממנה ובקרוס פיט אני מאוד נהנה .. וחוץ מזה אני כל יום מתאמן קצת על טכניקה פה ושם..

אם התוכנית לא טובה אני חייב שיעזרו לי פה כי אני לא כלכך מבין את התוכנית של הקרוספיט

• פותח/ת השרשור

אם אין לי ספה לחזה... אני יכול לעשות שכיבת סמיכה עם משקולת על הגב ?

אבל אם אני רוצה לבנות תוכנית שהיא בנויה מwods.. כמו לדוגמא Fran שהיא תוכנית כוח ANNIE שההיא מטקון...אני לא יכול?
כל ההתלהבות שלי מהקרוספיט זה במיוחד בגלל הרעיון של Wods תמיד יש משהוא שונה וגם כי אני אוהב לעבוד בלי הפסקה.
המטרה שלי זה לצבא אבל בעיקר כי אני אוהב את זה

אם אין לי ספה לחזה... אני יכול לעשות שכיבת סמיכה עם משקולת על הגב ?

אתה יכול להחליף ב- Press ולהוסיף בסוף קצת שכיבות סמיכה.

אבל אם אני רוצה לבנות תוכנית שהיא בנויה מwods.. כמו לדוגמא Fran שהיא תוכנית כוח ANNIE שההיא מטקון...אני לא יכול?
כל ההתלהבות שלי מהקרוספיט זה במיוחד בגלל הרעיון של Wods תמיד יש משהוא שונה וגם כי אני אוהב לעבוד בלי הפסקה.
המטרה שלי זה לצבא אבל בעיקר כי אני אוהב את זה

זו טעות נפוצה של מתחילים בקרוספיט, שישר מחפשים את האימונים המגניבים והסקסיים, אב לא מתמקדים בעיקר, שזה כוח וטכניקה.
בנה בסיס טוב של כוח (עכשיו זה הזמן הכי טוב עבורך לגדול ולהתחזק), הוסף מטקונים קצרים ופעם בשבועיים בצע אחד מהמטקונים "הסקסיים". ככה תשמור את עצמך רענן ועל קצב התקדמות טוב.

• פותח/ת השרשור
זו טעות נפוצה של מתחילים בקרוספיט, שישר מחפשים את האימונים המגניבים והסקסיים, אב לא מתמקדים בעיקר, שזה כוח וטכניקה.
בנה בסיס טוב של כוח (עכשיו זה הזמן הכי טוב עבורך לגדול ולהתחזק), הוסף מטקונים קצרים ופעם בשבועיים בצע אחד מהמטקונים "הסקסיים". ככה תשמור את עצמך רענן ועל קצב התקדמות טוב.

הבנתי .

ואם אני מתאמן בבית ויש לי מקסימום 40 קילו .. ( 50 קילו עם המוט ) משקולות... ואני צריך להאתמן על כוח וזאת אומרת משקלים מקסימלךים..
אפשר במקום משקלים לעשות פשוט יותר חזרות ? ( עד שאני יקנה עוד משקלים ? )

ולגבי לחיצת חזה... ברגע זה אין לי ספה אני מתכנן לקנות... בנתיים אפשר לעשות שכיבות שיכה עם משקולת על הגב ?

ממה שהבנתי בקרוספיט תמיד אפשר למצוא חלופה לתרגילים

הבנתי .

ואם אני מתאמן בבית ויש לי מקסימום 40 קילו .. ( 50 קילו עם המוט ) משקולות... ואני צריך להאתמן על כוח וזאת אומרת משקלים מקסימלךים..
אפשר במקום משקלים לעשות פשוט יותר חזרות ? ( עד שאני יקנה עוד משקלים ? )

ולגבי לחיצת חזה... ברגע זה אין לי ספה אני מתכנן לקנות... בנתיים אפשר לעשות שכיבות שיכה עם משקולת על הגב ?

ממה שהבנתי בקרוספיט תמיד אפשר למצוא חלופה לתרגילים

1. אין חלופה לעוד משקל על המוט בתחום של כוח.
2. אפשר למצוא חלופות להמון תרגילים, לא תמיד זה ישרת את המטרה.

• פותח/ת השרשור
1. אין חלופה לעוד משקל על המוט בתחום של כוח.
2. אפשר למצוא חלופות להמון תרגילים, לא תמיד זה ישרת את המטרה.

אז לא הבנתי אין אפשרות לעשות יותר חזרות במקום משקל יותר גדול ? או שאפשר כי אין לי הרבה משקולות...

Back
למעלה תחתית