האם אני יכוללראות תוצאות אם זה היום שלי?

abagada94

משתמש מתחיל
17
2
היי אני בצבא, התפקיד שלי נראה לי ממש מסובך (לפי דעתי) ליצור לי תפריט או אימון אם השבוע שלי נראה ככה:

אני חייל שהיציאות שלו משתנות, אני יכול לעשות חמשושים שבועיים ואז לסגור שבת ככה שזה משתנה פעם אני עושה 4 חמשושים ואז סוגר שבת.
השבוע שלי נראה ככה: קם ב7 ורבע בבוקר, מתחיל לעבוד מ8 בבוקר.
העבודה אינה פיזית, ונמשכת עד 5 וחצי בצהריים.
עכשיו, בתפקיד שלי יש גם לילות, יכול לקרות מצב שיהיה לי 2 לילות בשבוע (משמרת לילה היא מ4 בצהריים ועד 8 בבוקר, מתוכם אני לא עובד נטו אלא, יושב ואפילו יושן אם אין עבודה). לאחר מכן אני מקבל מנוחה עד 4 בצהריים למחרת.
לדוגמא, השבוע אני עושה משמרת לילה של יום ראשון ושני ( תמיד 2 ימים בשבוע) אני עולה לעבודה ב4 בצהריים ומסיים ב8 בבוקר של יום שני, מהשעה 8 בבוקר ועד השעה 4 בצהריים של יום שני אני פנוי ( יש מצב שאפילו ישנתי כל הלילה ולא באמת הייתי ער ואז לא אצטרך לישון כשאני חוזר לחדר בסוף משמרת).
יש לי זמן לאכול 3 ארוחות ביום כמובן בבסיס.
אני שואל אם זה יפריע מאד לאימונים מכיוון שיכול להווצר מצב של אימונים לא באותן שעות, בבוקר ובערב.
בבסיס ישנו את כל הציוד, מוטות משקולות וכו, אבל אין כלוב לסקוואט, אז אני לרוב מתאמן על הסמיט' משין בלית ברירה.
הוצאתי כבר אישור רפואי להתאמן מהרופא ביחידה ואפילו יש לי אבקת חלבון שקיבלתי במתנה, ואני רק רוצה להתחיל להתאמן.
אז השאלה שלי האם אני יכול לראות תוצאות מהסדר יום הזה שלי?
אשמח לתשובה ממכם.

אהלן,

מה המטרה שלך?
מה האוכל שזמין לך בבסיס? אתה משתמש בתוספי תזונה? מה המשקל/גובה שלך?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי היא עלייה במסה, וכמובן אחר כך חיטוב.
הגובה שלי הוא 170 ס"מ על 66 ק"ג, בן 21.
האוכל שזמין לי בבסיס הוא:
ארוחת בוקר: ביצים, גבינות, לחם, סלט ירקות.
ארוחת צהריים: חזה עוף/שוק/ירך עוף/קבב. אורז/פסטה/קוסקוס. טחינה, חומוס. מלפפונים/ עגבניות.
ארוחת ערב: פסטה/פתיתים, גבינות.
מדי פעם אני קונה גם טונות.

בכללי, בכל הארוחות יש לחם ואפשר לקחת אוכל גם לחדר.
נגיד ביצים, גבינות או אפילו חזה עוף שאפשר לשים במקרר.
מה אתה חושב האם יהיה אפקטיבי לתת לי יעוץ אישי במצב הזה?

נ.ב
אני משתמש באבקת חלבון שנתנו לי אבל הפסקתי כי אני חושב שזה לא אפקטיבי להשתמש בה, אם אני נמצא במאזן קלורי שלילי וסתם אוכל לא לפי תפריט ולא מסודר.
שמתי לב שגם ירדתי במשקל אני מתאמן כבר 3 שבועות ככה רק בשביל להרגיל את הגוף לאימון, שלא יהיה לי התכווצויות שרירים על ההתחלה, אז התחלתי לאט לאט.

עובד על הסמיט' משין עושה סקוואט 3X5X60 ק"ג, בעבר עשיתי 3X5X100 ק"ג (חופשי).
פרס 3X5X30 ק"ג, בעבר עשיתי 3X5X42.5 ק"ג.
בנץ' פרס 3X5X40. בעבר עשיתי 3X5X70 ק"ג.
דדליפט 1X5X65. בעבר עשיתי 1X5X110.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה יכול לאכול ללא הגבלה בחדר אוכל?
אני יכול לאכול ללא הגבלה בשעות המוגדרות אם זה מה שהתכוונת.
ז"א שאני יכול לאכול צלחת מלאה באורז + 2 חתיכות של חזה עוף. ואז במידה ואני רוצה, כן אני יכול למלא לי שוב אורז ולשים לי עוד חץיכות של חזה עוף/ מה שבא לי.

אם יש לך הגבלה אין סופית לאוכל בחדר אוכל 3 פעמים ביום אז כן אתה תסתדר בהעלאה במסת השריר (במידה ותוכל להתאמן לפחות 3 פעמים בשבוע למשך כשעה כל פעם).

• פותח/ת השרשור
אם יש לך הגבלה אין סופית לאוכל בחדר אוכל 3 פעמים ביום אז כן אתה תסתדר בהעלאה במסת השריר (במידה ותוכל להתאמן לפחות 3 פעמים בשבוע למשך כשעה כל פעם).

אני אוכל להתאמן שעה בכל יום, אך כמו שאמרתי. לפעמים אימון בערב ולפעמים אימון בבוקר.
יופי אז אם אתה אומר שזה יהיה אפקטיבי, כרגע יש לי אישור מרופא היחידה שמותר לי להתאמן בחדר כושר.
מה אני צריך לארגן עוד לפני בכדי שהכל יזוז כמו שצריך בלי עיכובים בהתחלה?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הבנתי.
מחר כבראסדר את כל הפרטים ואשלח את הטופס כשירות רפואית.
תודה על הכל, נתראה כבר ביעוץ האישי 😃
נכנסתי ללינק שהבאת לי. אני לא מצליח לפתוח אשכול בתת פורום הפרטי שהפנת אותי אליו.
האם עליי קודם לשלם ולאחר מכן זה יפתח?
רכשתי 😃
מחכה לתגובה ממכם

Back
למעלה תחתית