עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עוד לא ראיתי גבר שהתנגד לתמונה כזאת שהוא לא הומו, אני חושב שהתמונה הייתה רק בשביל הכיף ולא באמת להעלות מוטיבציה או שיט כזהמסתכלת על התמונה הזו וחושבת לעצמי שבאמת צריך עוד מקום לצילומי פורנו במסווה של העלאת מוטיבציה לאימון!
🤢
אז יכולתי למחוק אבל עדיף לנצל כדי להעלות עוד נושא לדיון בפורום הנשים
האם משהו/י באמת חושב שצילומי הפורנו האלה יגרמו לאישה כלשהי להתחיל להתאמן?
אני בספק אם הם יגרמו לגבר להתחיל להתאמן,
הרי אם כבר עדיף לנצל את הזמן (והיד) הפנוי מול המחשב. לא?!
אין לזה שום קשר לנשים, כושר, אימונים או מוטיבציה
אין קשר בין סקווט לגודל החזה (לצערנו אין גם קשר בין בנץ' לגודל החזה)
זו בסך הכל דרך נוספת להחפצה ודכוי של נשים וכיום גם של גברים
אלא שזו הפכה להיות הנורמה כמעט בכל פורום או אתר של כושר
נשים - וגברים!! - מעלים תמונות של אחוז השומן במפשעה ושל 'טונוס' שרירי השפתיים
אל תתנו לזה להטעות אתכם
זה פורנו לכל דבר!
ושלא תבינו, אין לי שום דבר (כמעט) נגד פורנו רק שזה לא קשור לכושר, לאימונים או לליפטינג!
אני אישית מבטיחה לא לפספס סקווט, גם אם אני לא מקפידה על גופיה לבנה, העדר חזיה ופטמות זקורות.
👎
לטובת ילדים כמוך - שצריכים סיוע בתחום - יש אתרי פורנו!עוד לא ראיתי גבר שהתנגד לתמונה כזאת שהוא לא הומו
זה פורום אוף טופיקלטובת ילדים כמוך - שצריכים סיוע בתחום - יש אתרי פורנו!
זה פורום נשים!
קצת פספסת את הנקודה העיקרית:ני חושב שהתמונה הייתה רק בשביל הכיף ולא באמת להעלות מוטיבציה או שיט כזה
🤣🤣🤣ה פורום אוף טופיק
ככה או ככה, שנשים רואות תמונות של מישהי כוסית שמתאמנת, המוטיבציה שלהם תעלה כי הם רוצות להראות כמוה.האם משהו/י באמת חושב שצילומי הפורנו האלה יגרמו לאישה כלשהי להתחיל להתאמן?
אנחנו לא מדברים על תמונה של "כוסית מתאמנת"שנשים רואות תמונות של מישהי כוסית שמתאמנת,
כמו שאמרתי - התמונה הזאת מוגזמת. אבל אם נגיד לוקחים דוגמניות פיטנס שמצלמות אימונים שלהם עם מכנס קצר וחזייה רק, את צריכה להבין שהמראה שלהם זה העבודה שלהם, הם לא יכולות לחסות את הגוף שלהם כאילו יורד שלג במכון.אנחנו לא מדברים על תמונה של "כוסית מתאמנת"
גם כוסיות, כשהן עושות סקווט, לובשות בגדים
כוסית שעושה סקווט בלי חזיה או עם חוטיני
עושה למעשה פורנו.
זה היה בפורם נשים. העברתי לאוף טופיק.זה פורום אוף טופיק
כדאי לזכור בכל זאת שפיתוח גוף הוא לא ספורט אלא תצוגת גוף (על משקל "תצוגת אופנה") ולכן די הגיוני שכשם שמעניקים מוטיבציה לליפטרים באמצעות תצוגת לחיצות/משיכות כך להעניק מוטיבציה לתצוגת גוף תהיה גוף שכנראה יעורר מוטיבציה.כל אחד שילבש מה שבא לו גם אם הוא/היא לא דוגמן פיטנס.
אני פשוט ניצלתי את התמונה הזו כדי להעלות לדיון את תעשיית הפורנו שהתפתחה לצד אתרי הבריאות והכושר.
ושוב זה לא רק נשים. יש גם גברים שמעלים תמונות שהן פורנו לכל דבר והכל בחסות פיתוח הגוף.
פורנו זה רע לפי דעתך?כל אחד שילבש מה שבא לו גם אם הוא/היא לא דוגמן פיטנס.
אני פשוט ניצלתי את התמונה הזו כדי להעלות לדיון את תעשיית הפורנו שהתפתחה לצד אתרי הבריאות והכושר.
ושוב זה לא רק נשים. יש גם גברים שמעלים תמונות שהן פורנו לכל דבר והכל בחסות פיתוח הגוף.
פורנו זה רע לפי דעתך?
אין לי שום דבר (כמעט) נגד פורנו רק שזה לא קשור לכושר, לאימונים או לליפטינג!
לטובת ילדים כמוך - שצריכים סיוע בתחום - יש אתרי פורנו!
חחחחחח מרטין אני מעריץ שלך 🤭אנחנו לא מדברים על תמונה של "כוסית מתאמנת"
גם כוסיות, כשהן עושות סקווט, לובשות בגדים
כוסית שעושה סקווט בלי חזיה או עם חוטיני
עושה למעשה פורנו.
סטוקר1חחחחחח מרטין אני מעריץ שלך 🤭