הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אני רק אניח את זה כאן

איפה יש כאן מוטיבציה? איך אני יכול למשל להסיק מהתמונה הזו שהבחורה מתאמנת בכלל?
אני חושב שמוטיבציה זה עניין אישי, הרבה חברים אמרו לי שהם עוקבים אחרי בנות fitness בשביל מוטיבציה, שוב עם בעיות דימוי עצמי מטורפות.. "אני אראה מספיק טוב בשביל להיות איתה" או שיט שכזה.

וגם אם לא, כזה מפריע לך?

• פותח/ת השרשור
איפה יש כאן מוטיבציה? איך אני יכול למשל להסיק מהתמונה הזו שהבחורה מתאמנת בכלל?

אלכס, נו? ברצינות. זה כתוב לה על החולצה! איך פספסת את זה?

אני חושב שמוטיבציה זה עניין אישי, הרבה חברים אמרו לי שהם עוקבים אחרי בנות fitness בשביל מוטיבציה, שוב עם בעיות דימוי עצמי מטורפות.. "אני אראה מספיק טוב בשביל להיות איתה" או שיט שכזה.

וגם אם לא, כזה מפריע לך?

לא מפריע לי שום דבר. אני שואל אותך איך התמונה הזו שונה מכל תמונה של בחורה אקראית ברשת? איזה קשר יש לה לאימונים?

לא מפריע לי שום דבר. אני שואל אותך איך התמונה הזו שונה מכל תמונה של בחורה אקראית ברשת? איזה קשר יש לה לאימונים?
רשום לה סקוואט על החולצה, ואיך אתה שופט אם היא מתאמנת לפי המראה? חסר שחיפים\שמנים חזקים?

רשום לה סקוואט על החולצה, ואיך אתה שופט אם היא מתאמנת לפי המראה? חסר שחיפים\שמנים חזקים?
צודק.
He squats
110112_justin_bieber_flexing_muscles_featured.jpg

...נתן לך מוטיבציה?

לשים תמונה כזו בפורום נשים, זה בדיוק כמו לשים תמונה של גבר שרירי וחטוב עם קוביות בבטן בפורום פווארליפטינג.
השמנים עם השערות בגב יעלבו (וזו לא בחירה שלהם - זה באמת פוגע!) ויזעקו מרה קריאות בסגנון "בילדר פוזאי" ו/או "גיי פורנו".
לאחר מכן הם ייתייגו אחד את השני כדי ליצור קבוצת תמיכה לרכך את העלבון.
לאחר נפנופי שומן חסרי תועלת באוויר, הם ינהלו דיון מקיף, פורה ומרגש, איפה הולכים לתקוע המבורגר 😆

לשים תמונה כזו בפורום נשים, זה בדיוק כמו לשים תמונה של גבר שרירי וחטוב עם קוביות בבטן בפורום פווארליפטינג.
השמנים עם השערות בגב יעלבו (וזו לא בחירה שלהם - זה באמת פוגע!) ויזעקו מרה קריאות בסגנון "בילדר פוזאי" ו/או "גיי פורנו".
לאחר נפנופי שומן חסרי תועלת באוויר, הם ינהלו דיון מקיף, פורה ומרגש, איפה הולכים לתקוע המבורגר 😆
שומן זה הכי עחי, עחי.

לשים תמונה של מה שאתה מתאר זה לא קשור.
זה כמו שאשים תמונה של מישהו חזק בפורום פיתוח גוף

את היחידה ששפטת פה...
את אמרת "הוא נראה לך כמו מישהו שעושה סקוואט?!" ומסתבר שהוא כן מסקוויט, אני הנחתי שלא כי אני מניח שאת מדברת אמת..
איפה רשמתי את זה?
רשמתי שאתה צודק 😕 שאי אפשר להניח שמישהו מסקביט או לא לפי מראה הגוף..
באותה מידה שהנחת שאקבל מוטיבציה מתמונה של בחורה עם סיליקון הנחתי שתקבל מוטיבציה מתמונה של ג'סטין ביבר 🙄

איפה רשמתי את זה?
רשמתי שאתה צודק 😕 שאי אפשר להניח שמישהו מסקביט או לא לפי מראה הגוף..
באותה מידה שהנחת שאקבל מוטיבציה מתמונה של בחורה עם סיליקון הנחתי שתקבל מוטיבציה מתמונה של ג'סטין ביבר 🙄

השאלה מה את מגדירה כ"מסקוויט",
אני חושב שברמה שלו זה עוד בגדר "שפיפת ברכיים".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית