הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לגבי סמארטפון חדש

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
כרגע יש לי גלאקסי s2 חח אני נמצא כרגע בפיגור רציני מאחורה למרות שאני אוהב אותו והוא אצלי קרוב ל4-3 שנים.
אני רק אציין שאני לא מבין גדול בפלאפונים.
בגדול מה שאני מחפש זה פלאפון עם סוללה שמספיקה להרבה זמן , מצלמה עם איכות מצויינת , וזיכרון שיספיק.
התקציב 3K.
אח שלי המליץ לי על הLG G2 , כיוון שאני לא מחפש משהו רציני חוץ מסוללה, מצלמה וזיכרון , מה דעתכם ?

כרגע יש לי גלאקסי s2 חח אני נמצא כרגע בפיגור רציני מאחורה למרות שאני אוהב אותו והוא אצלי קרוב ל4-3 שנים.
בגדול מה שאני מחפש זה פלאפון עם סוללה שמספיקה להרבה זמן , מצלמה עם איכות מצויינת , וזיכרון שיספיק.
התקציב 3K.
אח שלי המליץ לי על הLG G2 , כיוון שאני לא מחפש משהו רציני חוץ מסוללה, מצלמה וזיכרון , מה דעתכם ?
אל תתקרב לLG 2.
קח גלקסי S3 עם 32/64 ואפילו תוכל להוסיף עוד MSD.
למה לא LG G2?
כי הוא שביר והוא מעצבן.
אגב,אתה לא חייב להסתכל על אחרים ועם מה אחרים הולכים,תסתכל על עצמך,אם הייתה לי את האפשרות הייתי הולך עם נוקיה הישן.

3K זה תקציב רציני מאוד, תוכל להביא כל מכשיר דגל מהדור האחרון במקרה ותמצא איזה חבר שיורד לאילת.
G4 עם גב עור עולה באילת בערך 2950+- ש"ח
אם לא, תביא אחד מאלה, LG g3, galaxy S5 הHTC חלש מבחינת מצלמה אז לא מתאים.

אל תקח סמסונג גלקסי 3, חרא מכשיר כמו 2 ו-1 (מניסיון).
שלוש אלף זה תקציב דיי גדול כמו שאמרו לפני.
אני מכירה כמה עם lg g4 שנורא מרוצים ממהירות הטלפון, המצלמה וחיי הסוללה.
המלצה שלי - Amazon.
האחריות שלהם גם פי הרבה יותר טובה ממה שתקבל בארץ..

amazon global לוקח על המכשיר 2900 ש"ח
עדיף לקנות באילת ב BestMobile או KSP
שניהם אחריות יבואן רשמית שהרבה יותר קל להתעסק איתה, כמובן שהאחריות לא נותנת כלום
בעיות תוכנה או פאק טכני במכשיר, שחבל להתעסק עם שילוח על שטות כזאת.

*מה גם שLG מובילה כרגע קמפיין מיוחד לישראל שבוא היא מצרפת לחבילה סוללה נוספת ומטען שולחן

• פותח/ת השרשור
שניהם אחריות יבואן רשמית שהרבה יותר קל להתעסק איתה, כמובן שהאחריות לא נותנת כלום

*מה גם שLG מובילה כרגע קמפיין מיוחד לישראל שבוא היא מצרפת לחבילה סוללה נוספת ומטען שולחן

מה דעתך על ה G2?

התקציב 3K.

Sony Xperia Z3 ממה ששמעתי עליו מכשיר טוב עם סוללה בקיבולת גדולה 3100mAh, ממשק לא עמוס כמו שסמסונג וLG היו נוהגות לעשות (לא תקף S6 ו LG G4) המצלמה טובה והמפרט דיי טוב .

ההצעה של אמאזון הייתה בכלליות.
'קל יותר להתעסק'?
אם יש לך פאק במכשיר, אפילו הכי קטן, אם אתה מודיע להם תוך 30 יום מההזמנה אתה יכול לשלוח להם את הפלאפון בחזרה (הם מחזירים לך כסף על משלוח) ואתה בוחר או מכשיר חדש או החזר כספי.
איפה בארץ תקבל את זה ועוד בחינם?
וגם, גם אם אחרי 30 יום יש בעיות במכשיר - הם מפנים אותך לחנות בארץ שאליה הם מבקשים שתשלח את הפלאפון ויש גם כן כל מיני אפשרויות.
ואני מדברת על אחריות בסיסית של אמאזון, לא כזו שמשלמים אקסטרה (שגם אחריות כזו אין בארץ..).

כבר היה פוסט דומה שבוע שעבר..
אתה יכול לקנות ב ksp ב 1800 שח xiaomi mi4. (או להזמין מחול ב 300$)
יש לו סוללה כמו ב lg של 3000 מיליאמפר.
מסך5" ברזולוציה 1080*1920.
מעבד Qualcomm Snapdragon 801 כמו בגלקסי 5 או ב htc 8.
מצלמה 13 מגהפיקסל של סוני ומצלמה קדמית 8 מגהפיקסל, איכותיות מאוד.
טעינה מהירה - 60% סוללה ב 30 דקות.
תומך בכל התדרים הקיימים בארץ בדור 2 ו 3 ובדור 4 .
אגב, חברת xiaomi מקום 3 אחרי סמסונג ואפל במספר מכירות בעולם הרבה לפני htc או lg.
חיסרון של הטלפון, יש לו "רק" 16 ג'יגה זיכרון בלי אופציה להרחבה.
אני נהנה ממנו מאוד.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על החוות דעת וההמלצות שלכם, כרגע ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 5s לבין lg g4

ההצעה של אמאזון הייתה בכלליות.
'קל יותר להתעסק'?
אם יש לך פאק במכשיר, אפילו הכי קטן, אם אתה מודיע להם תוך 30 יום מההזמנה אתה יכול לשלוח להם את הפלאפון בחזרה (הם מחזירים לך כסף על משלוח) ואתה בוחר או מכשיר חדש או החזר כספי.
איפה בארץ תקבל את זה ועוד בחינם?
וגם, גם אם אחרי 30 יום יש בעיות במכשיר - הם מפנים אותך לחנות בארץ שאליה הם מבקשים שתשלח את הפלאפון ויש גם כן כל מיני אפשרויות.
ואני מדברת על אחריות בסיסית של אמאזון, לא כזו שמשלמים אקסטרה (שגם אחריות כזו אין בארץ..).
אני מחליף מכשירים כל 4-5 חודשים בערך,חלקם מאמזון חלקם מאילת, לרוב מאמזון אני מזמין את הנקסוסים כי הם זולים משמעותית
גם בארץ גם בחו"ל תקבלי מכשיר חדש אם יש פאק במכשיר שקנית. הבעיה באמזון שצריך להתעסק עם שילוח לחו"ל
נכון שזה לא עולה כלום אבל ההתעסקות מעצבנת, קניתי נקסוס 5 מאמזון הסוללה הייתה תקולה ושלחו לי מכשיר חדש
גם כשקניתי גלקסי 4 מKSP עם פאק במעבד קיבלתי אחד חדש... לדעתי האישית מאמזון משתלם להזמין רק נקסוסים של גוגל...

תודה רבה על החוות דעת וההמלצות שלכם, כרגע ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 5s לבין lg g4
אם זה בין שניהם אז G4, בין G4 לגלקסי S6 יש מה להתלבט, אבל הS5 לא ברמה של G4...

אני מחליף מכשירים כל 4-5 חודשים בערך,חלקם מאמזון חלקם מאילת, לרוב מאמזון אני מזמין את הנקסוסים כי הם זולים משמעותית
גם בארץ גם בחו"ל תקבלי מכשיר חדש אם יש פאק במכשיר שקנית. הבעיה באמזון שצריך להתעסק עם שילוח לחו"ל
נכון שזה לא עולה כלום אבל ההתעסקות מעצבנת, קניתי נקסוס 5 מאמזון הסוללה הייתה תקולה ושלחו לי מכשיר חדש
גם כשקניתי גלקסי 4 מKSP עם פאק במעבד קיבלתי אחד חדש... לדעתי האישית מאמזון משתלם להזמין רק נקסוסים של גוגל...

אם זה בין שניהם אז G4, בין G4 לגלקסי S6 יש מה להתלבט, אבל הS5 לא ברמה של G4...
אני הזמנתי מאמאזון את הנקסוס 6, הנחה משמעותית של אלף שקל!!
'להתעסק', אפשר לחשוב, שנייה לקפוץ לדואר בשכונה, להכניס לחבילה שהם שולחים, תשלם כמה שתשלם ואמאזון מחזירים לך..
לי הטלפון התחמם בקטע מפחיד והם החליפו לי מיד. לי קשה להאמין שבארץ זה מה שהיו עושים - תשלחי למעבדה,תשלמי כסף בלהבלהבלה

ל lg g4 יש מפרט חזק יותר, כך שאם אתה נעול רק על הדגמים האילו אני הייתי הולך על ה lg.
הוא יותר משתווה ל s6 אם כבר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית