זהו פוסט של פריקת עצבים על המערכת הרפואית המחורבנת של ישראל.
אתמול בצהריים הפנו מכרה שלי לחדר מיון בגלל כאבים.
לאחר שהגענו למיון נשים ונרשמנו המזכירה ביקשה מאיתנו לשבת ולחכות שיקראו בשמנו.
המתנה של שעתיים קלות ואף אחד לא טרח לקרוא לנו, באותו הרגע קמתי לדבר עם המזכירה שהשיבה ב"מה לא נכנסתם לאחות לבדיקות"?
(למען הסדר הטוב - לא הלכנו לשום מקום בכל הזמן הזה וישבנו ליד חדר האחות.)
בסופו של דבר קיבלו אותנו והחליטו לתת למטופלת זריקת וולטרן.
אני כאחד שיש לו קצת ניסיון בסייקלים כמובן ישר בוחן את הליך הזריקה.
השאיבה התבצעה בצורה כזו שקצה המחט נגע בתחתית האמפולה וכמובן שהפך פחות חד, ההזרקה התבצעה עם אותה מחט של השאיבה (21g) על בחורה רזה שאין שום סיבה להזריק לה עם מחט 21g ועל אחת כמה וכמה אחרי שהמחט כבר נפגעה, ובנוסף המזרק היה מלא בועות אוויר לא קטנות.
כששאלתי למה לא עם מחט 23g האחות השיבה זו המחט הכי קטנה.
יש לציין שלפחות האחות טרחה לשאוב לאחר שהמחט חדרה פנימה.
מערכת הבריאות ישראל 2015 - אם זו ההתנהלות בדברים הקטנים שבהם אני לפחות מבין אני לא בטוח שאני רוצה לדעת מה קורה בזמן ניתוחים או הליכים רפואיים רציניים יותר.
תודה שהקדשתם מזמנכם לקריאה.
אתמול בצהריים הפנו מכרה שלי לחדר מיון בגלל כאבים.
לאחר שהגענו למיון נשים ונרשמנו המזכירה ביקשה מאיתנו לשבת ולחכות שיקראו בשמנו.
המתנה של שעתיים קלות ואף אחד לא טרח לקרוא לנו, באותו הרגע קמתי לדבר עם המזכירה שהשיבה ב"מה לא נכנסתם לאחות לבדיקות"?
(למען הסדר הטוב - לא הלכנו לשום מקום בכל הזמן הזה וישבנו ליד חדר האחות.)
בסופו של דבר קיבלו אותנו והחליטו לתת למטופלת זריקת וולטרן.
אני כאחד שיש לו קצת ניסיון בסייקלים כמובן ישר בוחן את הליך הזריקה.
השאיבה התבצעה בצורה כזו שקצה המחט נגע בתחתית האמפולה וכמובן שהפך פחות חד, ההזרקה התבצעה עם אותה מחט של השאיבה (21g) על בחורה רזה שאין שום סיבה להזריק לה עם מחט 21g ועל אחת כמה וכמה אחרי שהמחט כבר נפגעה, ובנוסף המזרק היה מלא בועות אוויר לא קטנות.
כששאלתי למה לא עם מחט 23g האחות השיבה זו המחט הכי קטנה.
יש לציין שלפחות האחות טרחה לשאוב לאחר שהמחט חדרה פנימה.
מערכת הבריאות ישראל 2015 - אם זו ההתנהלות בדברים הקטנים שבהם אני לפחות מבין אני לא בטוח שאני רוצה לדעת מה קורה בזמן ניתוחים או הליכים רפואיים רציניים יותר.
תודה שהקדשתם מזמנכם לקריאה.