הרשמה לייעוץ אישי דרך כרטיס אשראי ויזה

• פותח/ת השרשור asafa
  • פורסם בתאריך

asafa

משתמש מתחיל
168
0
היי משה,

הייתי רשום בעבר, במידה ואני רוצה להירשם שוב, השאלה שלי אם אני אמור לקנות את החבילה הבסיסית?

דבר שני, במידה ואין לי PayPal אבל יש לי ויזה, האם ישנה דרך אחרת שאוכל לשלם לך בה?

בברכה,

אסף

היי משה,

הייתי רשום בעבר, במידה ואני רוצה להירשם שוב, השאלה שלי אם אני אמור לקנות את החבילה הבסיסית?

דבר שני, במידה ואין לי PayPal אבל יש לי ויזה, האם ישנה דרך אחרת שאוכל לשלם לך בה?

בברכה,

אסף
אתה יכול ליצור משתמש בPAYPAL ולהכניס לשם את הויזה שלך. ככה אני עושה את כל הקניות שלי באינטרנט.

אהלן,

מאחר ועברו 3 חודשים מאז שהיית בייעוץ אישי, אתה תצטרך לרכוש את החבילה הראשונית ב-250 ש"ח מחדש. זה נובע בעיקר כי ברגע שנמצאים מחוץ לייעוץ יותר מ-3 חודשים נדרש בעצם להתחיל הכל מהתחלה מבחינת תפריט תזונה/תוכנית אימונים ולעשות התאמות כמעט מ-0 שוב.

במידה והכרטיס ויזה שלך הוא 16 ספרות (ולא 8 ספרות שזה כרטיס אשראי שסגור רק לרכישות בישראל), אתה יכול לשלם ללא צורך בפייפאל. אני משתמש בפייפאל כמערכת סליקה ואין צורך ממשי לפתוח חשבון פייפאל כדי לשלם על הייעוץ. כשאתה לוחץ על רכישה תופיע לך אופציה לשלם עם כרטיס אשראי:

11111.jpeg

Back
למעלה תחתית