- פותח/ת השרשור
נשמע לגיטימי.אני קובע הכל.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע לגיטימי.אני קובע הכל.
ואני קובע את כל השאר!אני קובע הכל.
@stitch נבחר למשתמש כבוד לאחר מספר שנים של עזרה לזולת, רצינות ללא הפסקה, ומניעת ספאם ברחבי הפורום.
איך זה שיצורים שעזרתי פה לאנשים יותר ממספר הודעות הזבל שהם כתבו יורדים עלי חופשי שאני ספאמר וטרול? מה קורה פה לאחרונה???*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איך הצלחתי להתקיע את המקש של האות ח דרך הפלאפון 😳
הכל מאהבה 😘איך זה שיצורים שעזרתי פה לאנשים יותר ממספר הודעות הזבל שהם כתבו יורדים עלי חופשי שאני ספאמר וטרול? מה קורה פה לאחרונה???
החיטוב נותן אותותיו.מה קורה פה לאחרונה???
אני חושב שגם אני וגם משה נוותר.אתה צריך לעשות handy פעם בחודש למשה
אל תזלזל בעצמך..אני אפס לעומת מה שמנהלים יודעים פה
זכיתי 🥰אל תזלזל בעצמך..
אני נותן לך את התואר משתמש הכבוד בלוג שלי, אין ספק שאתה מוביל בו את המעורבות החברתית והספאמרית.
😉
אלוהים ישמור מה יש לכולם אני לא מעוניין להיות מנהל בסה"כ שאלתי איך זה עובד דיי 😭@Matty רק שים לב, כשאתה שולח קורות חיים למשה תהיה מוכן לזה שהוא עלול לזמן אותך לראיון אישי (כמעט כתבתי "רעיון" שוב) והוא גר בארה"ב אז תתכונן לקנות כרטיס טיסה מהיום למחר.
ראיון טוב 😉@Matty רק שים לב, כשאתה שולח קורות חיים למשה תהיה מוכן לזה שהוא עלול לזמן אותך לראיון אישי (כמעט כתבתי "רעיון" שוב) והוא גר בארה"ב אז תתכונן לקנות כרטיס טיסה מהיום למחר.
כי בד"כ אין דבר כזה "סתם מתעניין" לכל שאלה יש מוטיב והנחנו שהמוטיב שלך הוא להיות מנהל/משתמש כבודאלוהים ישמור מה יש לכולם אני לא מעוניין להיות מנהל בסה"כ שאלתי איך זה עובד דיי 😭
ראיון טוב 😉
שמעתי גם שיש הגבלת גיל שמנהלים חייבים להיות בגיל 18+ או 21+ או משהו כזה אז אם אתה רוצה להיות מנהל תצטרך לחכות קצת.אלוהים ישמור מה יש לכולם אני לא מעוניין להיות מנהל בסה"כ שאלתי איך זה עובד דיי 😭
ראיון טוב 😉
וואלה אז זאת היתה באמת שאלה בלי מוטיב כזה.כי בד"כ אין דבר כזה "סתם מתעניין" לכל שאלה יש מוטיב והנחנו שהמוטיב שלך הוא להיות מנהל/משתמש כבוד
משה כבר קונה לך. בגלל זה אני לא מנהל. לא הסכמתי לטוס ביזנס.@Matty רק שים לב, כשאתה שולח קורות חיים למשה תהיה מוכן לזה שהוא עלול לזמן אותך לראיון אישי (כמעט כתבתי "רעיון" שוב) והוא גר בארה"ב אז תתכונן לקנות כרטיס טיסה מהיום למחר.
יאי 🤯משה כבר קונה לך. בגלל זה אני לא מנהל. לא הסכמתי לטוס ביזנס.
כה כפולות של 1680 ממש מסבכות את החישוב במיוחד במספרים גבוהים 🫤הדבר היחיד שאני לא אוהב זה המספר שצריך להגיעה אליו בשביל כוכב, היה צריך לעשות או מספר עגול או כפולות של 1024