ניהול ודרגות

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני בעד לקיים בחירות לתפקידים בפורום. 🙄

@stitch נבחר למשתמש כבוד לאחר מספר שנים של עזרה לזולת, רצינות ללא הפסקה, ומניעת ספאם ברחבי הפורום.
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איך הצלחתי להתקיע את המקש של האות ח דרך הפלאפון 😳
איך זה שיצורים שעזרתי פה לאנשים יותר ממספר הודעות הזבל שהם כתבו יורדים עלי חופשי שאני ספאמר וטרול? מה קורה פה לאחרונה???

@Matty רק שים לב, כשאתה שולח קורות חיים למשה תהיה מוכן לזה שהוא עלול לזמן אותך לראיון אישי (כמעט כתבתי "רעיון" שוב) והוא גר בארה"ב אז תתכונן לקנות כרטיס טיסה מהיום למחר.

• פותח/ת השרשור
@Matty רק שים לב, כשאתה שולח קורות חיים למשה תהיה מוכן לזה שהוא עלול לזמן אותך לראיון אישי (כמעט כתבתי "רעיון" שוב) והוא גר בארה"ב אז תתכונן לקנות כרטיס טיסה מהיום למחר.
אלוהים ישמור מה יש לכולם אני לא מעוניין להיות מנהל בסה"כ שאלתי איך זה עובד דיי 😭
ראיון טוב 😉

אלוהים ישמור מה יש לכולם אני לא מעוניין להיות מנהל בסה"כ שאלתי איך זה עובד דיי 😭

ראיון טוב 😉
כי בד"כ אין דבר כזה "סתם מתעניין" לכל שאלה יש מוטיב והנחנו שהמוטיב שלך הוא להיות מנהל/משתמש כבוד

ראיון טוב 😉
שמעתי גם שיש הגבלת גיל שמנהלים חייבים להיות בגיל 18+ או 21+ או משהו כזה אז אם אתה רוצה להיות מנהל תצטרך לחכות קצת.

משה כבר קונה לך. בגלל זה אני לא מנהל. לא הסכמתי לטוס ביזנס.

הדבר היחיד שאני לא אוהב זה המספר שצריך להגיעה אליו בשביל כוכב, היה צריך לעשות או מספר עגול או כפולות של 1024

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית