הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמוכה????

Euphoria

משתמש מתחיל
149
200
נק' מוניטין:
635
149
200
היי אני חדשה ולא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה....😅
שאני שוכבת ועושה בנץ' פרס, אז ברגע שאני מרימה את המוט בשביל להוציא אותו מהמתקן הולך לי כל הכיווץ.
אני חושבת שזה קורה בגלל שזה טיפה גבוה לי. (או מסיבה אחרת??) יש לכם הצעות מה לעשות? קצת פדיחה לבקש ממישהו שיעזור לי להוציא את המוט עם המשקל המגוכח שלי....

• פותח/ת השרשור
את בת כול אחד יקפוץ לעזור לך אל תתבישי. 😃

תכלס..גם ישמרו עלייך כשצריך.
ישמחו גם לעזור לך להרים את המוט בכשל בתחתית...
אבל אני באמת מתפדחת לבקש עזרה. לא רוצה שיחשבו שקשה לי להרים את המשקל הזה כשבעצם הבעיה היא שזה פשוט גבוה לי. 🤦‍♂️
אז אין ברירה אחרת אה? 😭

אגב אם אתם כבר מגיבים אז מה הקטע עם המוניטין באתר? יש איפשהו הסבר שלא נספים פה

אין מקום נמוך יותר לשים בו את המוט? אם לא, אין דרך אחרת מלבד ספוטר.

אבל אני באמת מתפדחת לבקש עזרה. לא רוצה שיחשבו שקשה לי להרים את המשקל הזה כשבעצם הבעיה היא שזה פשוט גבוה לי. 🤦‍♂️
אז אין ברירה אחרת אה? 😭

אגב אם אתם כבר מגיבים אז מה הקטע עם המוניטין באתר? יש איפשהו הסבר שלא נספים פה
איזה "בת" את 😃 (לא בקטע רע)
אין ברירה.

• פותח/ת השרשור
וגם אם כן? ו..? למה זה אמור לשנות לך משהו?
כי בינתיים זה משקל נוצה וזאת הסיבה היחידה...
איזה "בת" את 😃 (לא בקטע רע)
אין ברירה.

אין מקום נמוך יותר לשים בו את המוט? אם לא, אין דרך אחרת מלבד ספוטר.
יש, אבל הוא נמוך מידי.

אוף כנראה שאצטרך לעבוד חזק על הגב שלי בשביל להוסיף לי ס"מ לגובה שאני שוכבת...

מה הבעיה בנמוך מידי? כל עוד זה לא כמה ס"מ אחדים מהפנים שלך, עדיף נמוך מידי מגבוה מידי.

עדיף ספוטר שיוציא לך. פשוט בקשי מאחת הבנות במכון שתעזור לך להוציא את המוט ולאחר מכן היא יכולה ללכת ושאין צורך שתשמור.
עדיף בחורה כי רוב הגברים יתחילו להציק לך אם תפני אליהם.

עדיף ספוטר שיוציא לך. פשוט בקשי מאחת הבנות במכון שתעזור לך להוציא את המוט ולאחר מכן היא יכולה ללכת ושאין צורך שתשמור.
ההסתברות שכשהיא מתאמנת שתתאמן גם בת ושהיא תהיה שם כל הזמן שואפת לאפס.
למרות שגברים במכון יכולים להיות בהמות.

• פותח/ת השרשור
ההסתברות שכשהיא מתאמנת שתתאמן גם בת ושהיא תהיה שם כל הזמן שואפת לאפס.

טוב אימון הבא אנסה באחד נמוך יותר..
ואם לא אז ספוטר...
והדוטה GUY צודק... הבנות לא מתקרבות לאיזור המשקולות... הן רק בהליכונים או מידי פעם בסמית..

טוב אימון הבא אנסה באחד נמוך יותר..
ואם לא אז ספוטר...
והדוטה GUY צודק... הבנות לא מתקרבות לאיזור המשקולות... הן רק בהליכונים או מידי פעם בסמית..
עלק דוטה guy 😆
שאפו על זה שאתה יודעת מה זה 🙌
קיצר לכי להתאמן תעדכני אם שרדת את המסע.

היי אני חדשה ולא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה....😅
שאני שוכבת ועושה בנץ' פרס, אז ברגע שאני מרימה את המוט בשביל להוציא אותו מהמתקן הולך לי כל הכיווץ.
אני חושבת שזה קורה בגלל שזה טיפה גבוה לי. (או מסיבה אחרת??) יש לכם הצעות מה לעשות? קצת פדיחה לבקש ממישהו שיעזור לי להוציא את המוט עם המשקל המגוכח שלי....
לגבי ההוצאה, תנסי למשוך את המוט אליך ולא למעלה. כאילו את תולשת את המוט מה עמודים וככה הכיווץ לא יהרס.

השאלה מה תעשי אם לא תצליחי להרים את המשקל בבנץ, בלי ספורט זו תהיה בעיה

העצה שמעליי כנראה הכי טובה, מכיוון שהכיווץ נאבד בצורה הטובה ביותר אם המוט נמצא נמוך מידיי ואז יש "לחיצה" על מנת להוציא את המוט מהראק כשיהיה עדיף למשוך את המוט קדימה.
על מנת להבין איך, פשוט תפסי את המוט בצורה הכי חזקה שאפשר ודמייני שאת מנסה "לקרוע" אותו לשתיים.. זה יפעיל את שרירי הרחב גבי ואז תבצעי את המשיכה קדימה (שימי לב שהמוט לא נמוך מידיי)

ואגב, גם אם תמצאי ספוטר שיוציא לך ו הוא ימשוך את המוט חזק למעלה הוא גם עלול להוציא אותך מהכיווץ אז ראי הוזהרת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית