הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנזיל אלכוהול

• פותח/ת השרשור 7Bucks
  • פורסם בתאריך

7Bucks

משתמש מתחיל
13
8
נק' מוניטין:
35
13
8
שלום חברים,

אחרי 5 שעות רצופות(לא מגזים אמיתי לגמרי) שהפכתי את האינטרנט לא מוצא אתר שמוכן לשלוח לישראל מים בקטריוסטטים!! זה פשוט מרגיז.
בגלל המצב הנתון לצערי אני צריך להכין את המים לבד.. הבנתי שסודיום כלוריד 0.9% להזרקה אפשר לקנות בבית מרקחת בארץ? בבקשה תאשרו..

עכשיו בנוגע לבנזיל אלכוהול באינטרנט יש מלא סוגים גדלים וצבעים השאלה שלי אם כולם אותו דבר כלומר לאותו שימוש, אני מפחד לקנות בנזיל אלכוהול שאולי מיועד לשימוש אחר ולא ניתן להזרקה.. (כמובן מעורבב עם סודיום כלוריד וכוריגון).

חברים אם מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות ממנו מים בקטריוסטטים אני יעדיף כל עוד לא יעבור על חוקי הפורום כמובן.

תודה רבה!!!

אחרי 5 שעות רצופות(לא מגזים אמיתי לגמרי) שהפכתי את האינטרנט לא מוצא אתר שמוכן לשלוח לישראל מים בקטריוסטטים!!
זה ש5 שעות רצופות אתה מחפש ולא מוצא מעיד בעיקר על כושר החיפוש שלך
יש אתרים ששולחים לארץ (אם תרצה אשלח לך קישור)אבל המחירים ממש מופקעים מה שהופך את העסקה ללא כדאית
הבנתי שסודיום כלוריד 0.9% להזרקה אפשר לקנות בבית מרקחת בארץ? בבקשה תאשרו..
בגדול בכל בית מרקחת יש...אך כמו שלא כל בית מרקחת מוכן למכור מזרקים ככה זה גם עם מים
עכשיו בנוגע לבנזיל אלכוהול באינטרנט יש מלא סוגים גדלים וצבעים השאלה שלי אם כולם אותו דבר כלומר לאותו שימוש, אני מפחד לקנות בנזיל אלכוהול שאולי מיועד לשימוש אחר ולא ניתן להזרקה.. (כמובן מעורבב עם סודיום כלוריד וכוריגון).
אתה צריך אחד עם רמת טוהר (purity) גבוהה

כל אתר אמריקאי או אירופאי שולח לאחד מאתרי הגישור כמו mustop לדוגמא.
משלוח מקומי יעלה לך כ 5 דולר , משלוח לארץ מאתרים אלו שציינתי יעלה לך כ 20 דלור .
כך אני עושה כל פעם.

הערה נוספת ברשותכם , אני לא כל כך מבין מה העניין עם עוד כמה שקלים על מנת להבטיח את בריאותכם , חלק מתכנון ההוצאות והגדרת התקציב של הסייקל חייב לכלול גם את סעיף זה , לא רק החמר האנבולי .

• פותח/ת השרשור
יש אתרים ששולחים לארץ (אם תרצה אשלח לך קישור)אבל המחירים ממש מופקעים מה שהופך את העסקה ללא כדאית

בגדול בכל בית מרקחת יש...אך כמו שלא כל בית מרקחת מוכן למכור מזרקים ככה זה גם עם מים

אשמח אם תשלח לי!!
ותודה רבה

מה שאני עושה,
קונה בנזיל אלכוהול באיביי
קונה וויאלים ריקים מאיביי
מים סטריליים יש בבית מרקחת, זה גם נמכר תחת השם פיוזי דוז, שכנה שלי רוקחת אמרה לי שזה מים סטריליים רגילים פשוט בלי מרשם. אפשר להזריק למרות מה שרשום על הקופסא

מערבב לפי נוסחה ויש מים.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי להזמין משם, כשאני לוחץ לאשר את הקנייה זה רושם לי בשגיאה שהם לא שולחים את "אחד" המוצרים שיש לי בעגלה לישראל בגלל כל מיני תנאים של המדינה..(?)

מה שאני עושה,
קונה בנזיל אלכוהול באיביי
קונה וויאלים ריקים מאיביי
מים סטריליים יש בבית מרקחת, זה גם נמכר תחת השם פיוזי דוז, שכנה שלי רוקחת אמרה לי שזה מים סטריליים רגילים פשוט בלי מרשם. אפשר להזריק למרות מה שרשום על הקופסא

מערבב לפי נוסחה ויש מים.

אתה בטוח שאפשר להשתמש בהם להזרקה?

אתה בטוח שאפשר להשתמש בהם להזרקה?
אני לא בטוח בכלל
זה מים לאינהלציה לא להזרקה
יש איזה הודי ביוטיוב שטוען שניתן להכין גם עם מים מינרליים...אני לא הייתי לוקח סיכון!
ניסיתי להזמין משם, כשאני לוחץ לאשר את הקנייה זה רושם לי בשגיאה שהם לא שולחים את "אחד" המוצרים שיש לי בעגלה לישראל בגלל כל מיני תנאים של המדינה..(?)
לא צריכה להיות בעיה איתם
מציע לך לפנותלשירות הלקוחות שלהם לבירור
יש לי אתר נוסף אבל מוכרים בו גם פפטידים מסויימים שהופכים את השיתוף שלו לבעייתי! סורי
כמו שאמרו לך קודם יש יותר מאתר אחד שמספק שירות המאפשר לך לקבל חבילות גם מחברות שלא שולחות לארץ

אפשר להזריק בוודאות, גם אני חששתי מזה ואחרי שהרוקחת הסבירה לי שזה אותו מוצר השתמשתי בלי בעיה.

אפשר להזריק בוודאות, גם אני חששתי מזה ואחרי שהרוקחת הסבירה לי שזה אותו מוצר השתמשתי בלי בעיה.

רוקחים לא אוהבים למכור לא מזרקים ולא נוזלים שמיועדים לכך
לא יודע מה הרוקחת הסבירה לך אם הבנת מה היא הסבירה לך ואם היא הבינה מה אתה מתכוון לעשות עם זה
אבל אם אכן זה מה שקרה אז היא שיקרה לך

חחחח אתה מאוד מצחיק אתה יודע , רמת טוהר ? בדרך כלל תמיד מוכרים בנזיל אלכוהול ברמה של 99% ולא פחות לא תמצא אגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית