עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסרטונים שתעלה לאשכול הייעוץ שלך ותקבל הערות ספציפיות לטעויות שאתה עושה בתרגיל. אימון לאחר מכן תצלם שוב וכך זה ימשיך. רוב האנשים בייעוץ אישי מגיעים לטכניקה טובה תוך 2-3 שבועות בתרגילים המורכבים (אלו שלא עשו את התרגילים לעולם). אתה מקבל "עלון" טכניקה כשאתה נרשם לייעוץ עם הסבר מאוד מפורט כולל תמונות, סרטונים ומלל כיצד לבצע את התנועה באופן מלא בכל אחד מהתרגילים: לחיצת חזה, דדליפט, סקוואט ופרס (אם אתה מעוניין לעשות אותם כמובן, זה לא חובה).אני מאוד מעוניין לרכוש את הייעוץ, אך חושש שלא יהיה לי אפקטיבי כאשר הכל יהיה וירטואלי, מבחינת תרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט, איך אלמד אותם וירטואלית בלי טעויות ?
ואני ממשיך להעיר לאנשים בייעוץ אישי גם לאחר מספר שנים
הבנתי אותך, אוקי עכשיו במידה ואני רוצה להתחיל את הייעוץ ב1.8 , להביא את הפרטים עליי לפני ה1.8 וב1.8 בדיוק לשלם, או שגם את הפרטים לתת רק ב1.8?מסרטונים שתעלה לאשכול הייעוץ שלך ותקבל הערות ספציפיות לטעויות שאתה עושה בתרגיל. אימון לאחר מכן תצלם שוב וכך זה ימשיך. רוב האנשים בייעוץ אישי מגיעים לטכניקה טובה תוך 2-3 שבועות בתרגילים המורכבים (אלו שלא עשו את התרגילים לעולם). אתה מקבל "עלון" טכניקה כשאתה נרשם לייעוץ עם הסבר מאוד מפורט כולל תמונות, סרטונים ומלל כיצד לבצע את התנועה באופן מלא בכל אחד מהתרגילים: לחיצת חזה, דדליפט, סקוואט ופרס (אם אתה מעוניין לעשות אותם כמובן, זה לא חובה).
עד כה לא היה אדם אחד בייעוץ אישי שלא הצליח לבצע את התרגילים המורכבים ברמה טובה (ואני ממשיך להעיר לאנשים בייעוץ אישי גם לאחר מספר חודשים שהם עושים את התרגילים כדי להגיע איתם לרמה מושלמת או קרוב מאוד לכך - דברים שמאמנים רבים אחרים היו אומרים שזה תקין לחלוטין, אבל תמיד יש מה לשפר). לחלק קטן לוקח יותר זמן בגלל מגבלות (או שוני) אנטומיות כאלו ואחרות (קיצור שרירים לדוגמה). זה גם תלוי מקרה ואפשר לראות מסרטונים כל מה שאפשר לראות כשנמצאים 1 מול 1 בחד"כ ועובדים איתך יחד. שום דבר גם לא מונע ממך לקחת כמה אימונים אישיים ללמוד את הטכניקה ולהמשיך לקבל הדרכה בפורום במידת הצורך (ויש אנשים שרוצים ללמוד 1 על 1 ומופנים למאמן אישי שעובד איתנו באותו האזור). הייעוץ אישי באתר נותן לך תפריט תזונה ותוכנית אימונים יחד עם מעקב יומיומי לגבי ההתקדמות שלך. גם אם תלך היום ליועץ תזונה ו/או מדריך כושר, הרכבת התוכנית אימונים ותפריט התזונה אינם מגיעים יחד עם אימונים אישיים/לימוד טכניקה בתרגילים המורכבים. בצורה של ייעוץ אישי און ליין אפשר גם להציע לימוד טכניקה בתרגילים המורכבים ופשוט לנתח את התנועה דרך סרטונים (שהרבה יותר קל לבצע ד"א מלהיות בשטח מאחר ואפשר לנגן את הסרטון שוב ושוב ולראות בדיוק איפה הטעויות מבלי שתצטרך לבצע מספר רב של חזרות/סטים).
נכון, אבל שאלתי שאלה שבאה לעזור לך יותר.הייעוץ מתחיל מהרגע ששילמת וסיפקת אישור רפואי
הבנתיזה לא יעזור כי לאחר המידע שתספק יהיו לי שאלות, אתה תענה עליהם, יהיו לי עוד שאלות (במקרה הצורך) ורק אז תקבל תפריט תזונה ותוכנית אימונים. זה חלק מהתהליך של הייעוץ האישי וזו אחת הסיבות שהחודש הראשון עולה יותר משאר החודשים - כי נדרש יותר זמן להכיר אותך ובד״כ בחודש הראשון יש גם הרבה שינויים בתזונה/אימונים ביחס לשאר החודשים.
ולאחר התיקון של @nlr666 המשפט השלם צריך להראות כך:אני ממשיך להעיר לאנשים בייעוץ אישי גם לאחר מספר חודשים
הגזמתצדיק
שאלה נוספת, אפשר להתייעץ לפני הרכישה מה מומלץ לי לעשות תחילה על מנת להתחיל את התהליך, הכוונה היא מה קודם, מסה ,חיטוב וכדומה..זה לא יעזור כי לאחר המידע שתספק יהיו לי שאלות, אתה תענה עליהן, יהיו לי עוד שאלות (במקרה הצורך) ורק אז תקבל תפריט תזונה ותוכנית אימונים. זה חלק מהתהליך של הייעוץ האישי וזו אחת הסיבות שהחודש הראשון עולה יותר משאר החודשים - כי נדרש יותר זמן להכיר אותך ובד״כ בחודש הראשון יש גם הרבה שינויים בתזונה/אימונים ביחס לשאר החודשים.