הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה שיותר עמוק יותר כחול

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך

Tom

משתמש משקיע
7,980
6,250
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,204
7,980
6,250
Home sweet home ;)
כמעט כל משתמש ממוצע מונע מהרצון לפתח מסת שריר גבוהה משיכול לדמיין ולעשות זאת מהר ככל שניתן.
הצד האפל של עולם האנבוליים... הסטרואידים האוראליים 😱
אנדרול, דיבול, ווינסטרול, סופרדרול, אנאבר, MSTEN, M1T, טורינבול, מטיל-טריאנולון... מהיר ועוצמתי!!
הממ... אז מה עם כותרת הפוסט?... 😳
באחרונה מככבות בשוק האוראליים שתי חברות חדשות, בלו אייס ו-בלו דראגון.
בלו אייס מחזיקה כרגע באנדרול, דיבול, ווינסטרול, אנאבר וטורינבול. אני לא אקבע האם אוברדוס משום שתמיד נכנסות עם שמנים אבל מדובר במוצרים שעובדים הרבה מעבר למצופה ובפידבקים מצויינים. כל הסידרה איכותית ומתאימה לפרופיל הסטרואיד. האנדרול והדיבול קשוחים ביותר. המלצה חמה על הוויני, סטרואיד שלרוב קיימת ואריאציה גדולה מאוד באיכות. הוויני של בלו אייס הוכן במיוחד לחובבי הוויני... 😉
מעבר ל-17AA מחזיקה החברה בקלן שהזכיר לי את הסיירוקס במידה מסויימת (התכווצויות מדר פאקר), אבל האס האמיתי הוא התרמו בלנד. מדובר בשילוב בין קלן, יהומבין ו-T3, במינונים המומלצים.
הכחולה האחרת, בלו דראגון, מציגה קו מעט רחב יותר של 17AA עם אנדרול, דיבול, ווינסטרול ואנאבר לא מספיקים, היצרן התעקש על סופרדרול, סופסוף המפלצת של האוראליים, זאת שהשאירה חותמה בכל ליפטר וכל בילדר שהעז להתנסות, עכשיו אצלנו... לכל המבינים, הוסיף היצרן גם בולסטרון. ההמלצה החמה היא על האנדרול והרשמים מגיעים דווקא מליפטרים שוברי שיאים. אנדרול סטרואיד שאיכויותיו מוכרות וכאן הוא מביא את כולו.

אז מעכשיו, חישבו כחול...

נערך לאחרונה:
בסוף אנחנו נתחיל לחשוב שגם אתה אחד הדילרים בפורום 😛
בסוף אנחנו נתחיל לחשוב שגם אתה אחד הדילרים בפורום 😛

סחה על ההמלצות. וכשזה בא ממך אפשר לדעת שזה נטול אינטרסים.
עניינת אותי לגבי התרמו בלנד. מה המינונים של כל חומר?
ומה יועיל יוהימבין בסייקל טי3 וקלן? לא שמעתי על הרבה שמשלבים את שלושתם.

• פותח/ת השרשור
סחה על ההמלצות. וכשזה בא ממך אפשר לדעת שזה נטול אינטרסים.
עניינת אותי לגבי התרמו בלנד. מה המינונים של כל חומר?
ומה יועיל יוהימבין בסייקל טי3 וקלן? לא שמעתי על הרבה שמשלבים את שלושתם.
ראשית תודה 😃. אכן מעולם לא הרווחתי אגורה מהתחום.
אני לא מחזיק מולי את התרמו בלנד ולא השתמשתי בו, אלא שמכיר הרבה שכן. כ"א מהמרכיבים יתרום את חלקו, באופן טבעי תרומתו של היהומבין לא מוערכת ע"י רוב המחטבים. 50mcg T3, ו-40mcg קלן (אם אני לא טועה).

ראשית תודה 😃. אכן מעולם לא הרווחתי אגורה מהתחום.
אני לא מחזיק מולי את התרמו בלנד ולא השתמשתי בו, אלא שמכיר הרבה שכן. כ"א מהמרכיבים יתרום את חלקו, באופן טבעי תרומתו של היהומבין לא מוערכת ע"י רוב המחטבים. 50mcg T3, ו-40mcg קלן (אם אני לא טועה).
זה לא נשמע כמו יחס טוב. 40 מק"ג קלן זה מעט וגם אם המוצר 'חזק' (משמע מעט אוברדוס), גם עם 60 מק"ג זה כלום. ואי אפשר לקחת יותר כדורים, כי אז ייצא לך הרבה יותר טי3.
שאלתי לגבי היוהימבין משום שלא ממליצים לשלב קלן ויוהימבין, אז למה בעצם?

בכל מקרה, אני אישית מעדיף לקחת יותר כדורים ולשלוט על כל המינונים בעצמי.

• פותח/ת השרשור
זה לא נשמע כמו יחס טוב. 40 מק"ג קלן זה מעט וגם אם המוצר 'חזק' (משמע מעט אוברדוס), גם עם 60 מק"ג זה כלום. ואי אפשר לקחת יותר כדורים, כי אז ייצא לך הרבה יותר טי3.
שאלתי לגבי היוהימבין משום שלא ממליצים לשלב קלן ויוהימבין, אז למה בעצם?

בכל מקרה, אני אישית מעדיף לקחת יותר כדורים ולשלוט על כל המינונים בעצמי.
המינונים דווקא די מתאימים. לא בהכרח כדאי להגיע למינון של 120mcg עם הקלן של בלו אייס או בכלל כשהקלן במינון, אבל זה שיקול ראוי. אחד יעדיף להכין בעצמו חומרים, אחר יעדיף לרכוש מוכנים ונוסף ירגיש בנוח כשהם כסטאק לצריכה מיידית 😃

@Tom אוקי,והגענו אליי.
כרגע יש לי אפשרות להשיג קלן של בלו אייס (אבל יקר מאוד)
מה אתה אומר? להביא בלו אייס? או להזמין מהאינטרנט בלו דרגון ? (כמובן,בתקווה שלא אפול לזיוף)
עברתי כבר 3 סייקלים של קלן,הפעם אם אתחיל עם אחד חזק כמוהם,אשלב קטו ואמשוך 5 שבועות של זה.

אני בטוח שדוחפים משהו לטרמובלנד בפעם הראשונה לקחתי כדור ולא היו לי כמובן שום ציפיות כבר מה יכול להיות קלן זה קלן וטי 3 זה טי 3 לא ?! אז זהו כבר אחרי 30 דקות הפכתי לאדום הרגשתי צורך לקום ולעשות משהו היה אפילו תחושת היי סטלה בקטנה, לא הצלחתי לשבת היתה לי הרגשה מוזרה שפתאום כיף לי לדבר עם אנשים כמובן שעם הזמן זה יותר ויותר נעלם והיתי צריך לעלות מינונים כדי להרגיש משהו אבל אין ספק זה החרא הכי נחמד בחיטוב שלי

אני בטוח שדוחפים משהו לטרמובלנד בפעם הראשונה לקחתי כדור ולא היו לי כמובן שום ציפיות כבר מה יכול להיות קלן זה קלן וטי 3 זה טי 3 לא ?! אז זהו כבר אחרי 30 דקות הפכתי לאדום הרגשתי צורך לקום ולעשות משהו היה אפילו תחושת היי סטלה בקטנה, לא הצלחתי לשבת היתה לי הרגשה מוזרה שפתאום כיף לי לדבר עם אנשים כמובן שעם הזמן זה יותר ויותר נעלם והיתי צריך לעלות מינונים כדי להרגיש משהו אבל אין ספק זה החרא הכי נחמד בחיטוב שלי
אולי ערבבו שם dmaa

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית