הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכירה Optimum Gold Standart

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
שם המוצר: 2 פחים חדשים סגורים הרמטית של OPTIMUM GOLD STANDART אחד בטעם CHOCOLATE PEANUT BUTTER ושני בטעם DOUBLE RICH CHOCOLATE. נקנו לא מזמן, פג תוקף פברואר/מרץ 2017.

מחיר: 350 לאחד.

מקום מגורים:. - חיפה, טכניון

נייד:
לא.

משלוחים: לא

יצירת קשר: [email protected] או בפלא 0544391883.

אמצעי תשלום: מזומן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתקן את המקום מגורים

מה אם אשלם על משלוח?

• פותח/ת השרשור
מה אם אשלם על משלוח?
אם תספרי לי איך עובד תהליך של משלוח ובאיזו צורה תשלמי ואיך זה עובד אז אני אחשוב על זה. אני לא מבין כלום בדואר...

רק הזמנת אותם מה קרה חחחחחח

• פותח/ת השרשור
רק הזמנת אותם מה קרה חחחחחח
אל תדאג הם בסדר סיבת המחירה לא רלוונטית אבל הפחים בסדר המוצר בסדר פג תוקף עוד מיליון שנה וזה מה שחשוב

השוקולד בוטנים 2.27 ק"ג? זה לא פח קטן יותר?

"עלות משלוח דבר דואר בשירות גוביינא הינו לפי משקל דבר הדואר, בתוספת 9.50 ₪ עבור שירות העזר גוביינא. "

כלומר משלמים גם על המוצר לפי משקל (ובגלל שזה שוקל לא מעט ייתכן שיקחו סכום לא מבוטל) וגם על השירות עצמו של הגוביינא - 9.5 וחצי שקלים.

רק מציין, שלא יקרה משהו בלתי צפוי פתאום שיגרור אי נעימות.

בכל מקרה 350 זה אחלה מחיר, בישראל בודי למשל זה עולה 430. בהצלחה במכירה.

• פותח/ת השרשור
"עלות משלוח דבר דואר בשירות גוביינא הינו לפי משקל דבר הדואר, בתוספת 9.50 ₪ עבור שירות העזר גוביינא. "

כלומר משלמים גם על המוצר לפי משקל (ובגלל שזה שוקל לא מעט ייתכן שיקחו סכום לא מבוטל) וגם על השירות עצמו של הגוביינא - 9.5 וחצי שקלים.

רק מציין, שלא יקרה משהו בלתי צפוי פתאום שיגרור אי נעימות.

בכל מקרה 350 זה אחלה מחיר, בישראל בודי למשל זה עולה 430. בהצלחה במכירה.
נראה לי אני אוותר אז על האופציה של דואר
אבל למה אתה מוכר אם זה חדש?
מה זה משנה? קניתי חלבון ועכשיו לא בא לי אותו. אם אתה "חושד" שאני מוכר מוצר פגום אתה לא חייב לקנות.

לא חושד, שנינו יודעים שהסיבה למכירה שלך היא רווח אישי, כי הזוג חלבון הללו עלו לך פחות.
בכל מקרה בהצלחה במכירה

אתה בא לתחרות נכון? אם לא תמכור עד אז אולי אקנה

• פותח/ת השרשור
אתה בא לתחרות נכון? אם לא תמכור עד אז אולי אקנה
סבבה נתעדכן בהמשך לקראת התחרות 😃
גם הבטחת שאם לא יהיה לי עם מי ליסוע לשקילה תפגוש אותי במרכזית של פ"ת אז אולי תהיה לך הזדמנות לקבל את החלבון במבצע על השירותים שלך בתור מלווה 😃

• פותח/ת השרשור
@White Walker תנעל בבקשה את האשכול אני לא מעוניין יותר למכור את האבקות דרך הפורום.

לכל חברי הפורום שהשתתפו בדיון הפורה כאן על האבקות שמקס מוכר.
נכון, תת הפורום אינו קיים עבור משווקים ואנשים שחושבים בטעות שמדובר ביד 2.
אממה, כשמדובר במשתמשים פעילים בפורום שמעוניינים למכור אבקות עודפות שיש להם - זוהי זכותם המלאה.

ל @Tank הובהרו החוקים של הפורום והוא מבין שהפורום לא מיועד למכירה בכמויות של "משווק".
תודה לכל מי שהחליט להספים את האשכול הזה, הבא שימשיך להספים כאן ובפורום המכירה\הקנייה ימצא עצמו בחוץ.

@Tank אם אתה עדיין מעוניין לנעול את האשכול אז תגיד ואנעל.

אני מבקש לשמור על תרבות דיון חברים.

@Y0na אם מקס היה עובר על החוקים או כל דבר אחר שלא היה נראה לנו מספיק טוב לפורום, היינו נועלים את האשכול.

בגלל שהוא בעל וותק אז מותר? ברור שאם אני לדוגמא הייתי מלכתחילה במקומו, הייתי מקבל השעייה כי אין לי וותק ומוניטין גבוה.
חבל שזו הדרך שהפורום מתנהל..

• פותח/ת השרשור
לכל חברי הפורום שהשתתפו בדיון הפורה כאן על האבקות שמקס מוכר.
נכון, תת הפורום אינו קיים עבור משווקים ואנשים שחושבים בטעות שמדובר ביד 2.
אממה, כשמדובר במשתמשים פעילים בפורום שמעוניינים למכור אבקות עודפות שיש להם - זוהי זכותם המלאה.

ל @Tank הובהרו החוקים של הפורום והוא מבין שהפורום לא מיועד למכירה בכמויות של "משווק".
תודה לכל מי שהחליט להספים את האשכול הזה, הבא שימשיך להספים כאן ובפורום המכירה\הקנייה ימצא עצמו בחוץ.

@Tank אם אתה עדיין מעוניין לנעול את האשכול אז תגיד ואנעל.

אני מבקש לשמור על תרבות דיון חברים.

@Y0na אם מקס היה עובר על החוקים או כל דבר אחר שלא היה נראה לנו מספיק טוב לפורום, היינו נועלים את האשכול.
יש לי כבר כמה קונים פוטנציאליים והאשכול מיצה את עצמו. תודה רבה לכל מי שהציע 😃
אשמח אם תנעל אותו מורן תודה לך על העזרה גם כן!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית