הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחטים לפרגניל

• פותח/ת השרשור Livpain
  • פורסם בתאריך

Livpain

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי לכולם,
מחר אני צריך לתת פרגניל ונגמרו לי המחטים... בדקתי יום שישי בסופר פארם ובעוד מקום ואין להם, אצטרך לצאת מחוץ לעיר כדי לקנות.
אני יכול לתת עם מחט כתומה קצרה? או שחייב עם מחט אפורה? פשוט אין לי בתכנון לצאת מחר מהעיר..

היי לכולם,
מחר אני צריך לתת פרגניל ונגמרו לי המחטים... בדקתי יום שישי בסופר פארם ובעוד מקום ואין להם, אצטרך לצאת מחוץ לעיר כדי לקנות.
אני יכול לתת עם מחט כתומה קצרה? או שחייב עם מחט אפורה? פשוט אין לי בתכנון לצאת מחר מהעיר..
זה לא משנה כל עוד שזה נכנס לדם , אתה יכול גם לשריר וגם לתוך בטני לשומן

שום סיפור,הכל טוב.נכון המחט לא הכי חדה בעולם וגם יש את העניין של הסטיריליות.ככה גם אני עושה.מחליף פעם ב 3 הזרקות.

מחט להזרקה היא חד פעמים. כנל מזריק הוא חד פעמי. אם חסר אפשר להתפשר על פעמיים באותו מזרק אבל בחיים לא על מחט.

שמע.. יש מה שכתוב ויש מה שקורה בשטח.חולי סכרת למשל,לא מחליפים מחטים לא במזרק ולא בדוקרן.ותתפלא אבל אחוז הסכרתיים שמפתחים סימנים של זיהום הוא בין אפס לאפס נקודה משו...אז אם אתה פדנט תחליף כל הזרקה.ואם לא אז לא.
אם זה לא ברור..
ניסיון החיים שלך בתחום ילמד אותך במוקדם ובמאוחר שיעור שכנראה לא ישכח מהר למה מחט חד פעמית להזרקה היא חד פעמית!
לאחר מכן כבר לא תבקש הסברים
אז זהו שלא,כיוון שאני רואה בשטח הפוך ממה שאתה כותב.אז אלא אם כן יש לך מחקר שמוכיח ההפך אין בטענה שלך כלום.

כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון ,
ההגיון אומר שאם כבר אתה מחליט להכניס חומרים לגוף שלך ואתה משקיע בזה הרבה כסף וגם מסכן את הבריאות שלך - למה לא ללכת על הסטרילי ביותר ? במיוחד שמדברים על מחטים שמיועד לחד פעמי והחומר שיש על המחט עצמה מתמוסס לאחר הזריקה הראשונה וזה פחות נעים וסטרילי .
כולה להחליף ת׳מחט שזה לוקח בדיוק 2 שניות.

כל אחד יעשה מה שנראה לו,
אבל סטריליות צריכה להיות בעדיפות עליונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית