הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איביזה!!!

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
חבר׳ה אני טס בקרוב ל10 יום לאיביזה! אם יש מישהו שהיה שם, כמה כסף לקחת לביזבוזים?

חבר׳ה אני טס בקרוב ל10 יום לאיביזה! אם יש מישהו שהיה שם, כמה כסף לקחת לביזבוזים?

לכל מסיבה 100יורו(50 יורו פלוס שתיה)
לשתות כדאי רק בחוץ כי בתוך מועדון זאת שחיטה.
אוכל בסביבות 25יורו ליום.
כרטיסים למסיבות הם בין 35-55 יורו(תלוי באיזו שעה אתה נכנס)

יש עוד "גורמים" שלא הכנסתי כאן למשוואה:secret:

הרבה אינפורמציה תמצא בפורומים של האתר הבא:

http://www.ibiza-spotlight.com
יש עוד הרבה מה לכתוב לך, אם תהיה ספציפי... 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה!

אני טס לחגוג כמובן. אנחנו לוקחים דירה ולא מלון. אני מתכנן לקחת לפחות 6000-8000 נטו לביזבוזים! זה מספיק לדעתך?

חחח הצחקת אותי לרגע, אתה שואל אותו אם 800 שקל ביום זה מספיק לבזבוזים. כמובן שכן אחי מה עובר עליך?
אם תיקח סכום כזה אתה תמצא את עצמך מבזבז על שטויות ושורף כסף של אבקות חלבון ותוספים!!!

• פותח/ת השרשור
חחח הצחקת אותי לרגע, אתה שואל אותו אם 800 שקל ביום זה מספיק לבזבוזים. כמובן שכן אחי מה עובר עליך?
אם תיקח סכום כזה אתה תמצא את עצמך מבזבז על שטויות ושורף כסף של אבקות חלבון ותוספים!!!
תמיד טוב שיש כסף למקרה חירום. ואם יש שם אבקות בזול אז למה לא:s49:

קודם כל תודה!

אני טס לחגוג כמובן. אנחנו לוקחים דירה ולא מלון. אני מתכנן לקחת לפחות 6000-8000 נטו לביזבוזים! זה מספיק לדעתך?

כן, יספיק.

חחח הצחקת אותי לרגע, אתה שואל אותה אם 800 שקל ביום זה מספיק לבזבוזים. כמובן שכן אחי מה עובר עליך?
*תיקנתי לך

ואל תזלזל, השהייה שם היא מאוד יקרה.
בקלות אפשר להגיע לסכומים שציינת:)

לכל מסיבה 100יורו(50 יורו פלוס שתיה)
לשתות כדאי רק בחוץ כי בתוך מועדון זאת שחיטה.
אוכל בסביבות 25יורו ליום.
כרטיסים למסיבות הם בין 35-55 יורו(תלוי באיזו שעה אתה נכנס)

יש עוד "גורמים" שלא הכנסתי כאן למשוואה:secret:

הרבה אינפורמציה תמצא בפורומים של האתר הבא:

http://www.ibiza-spotlight.com
יש עוד הרבה מה לכתוב לך, אם תהיה ספציפי... 😃
איך מתאים איזה פס או שתיים של גורם...

3 דברים שאסור לפספס באיביזה:

1. Circoloco @ DC10
2. לבקר באחד החופים מתחת לצוקים
3. יום אחד לפחות בFormantera

טיפים נוספים:
1. כרטיסים מוזלים למסיבות כדאי לקנות מראש יש לך את הקיוסק של מריו ליד הספייס או משרד (יחסית) חדש ממול ליד הUSHAIA אבל כמעט כל חנות מוכרת כרטיסים מראש.
2. ברוב המסיבות לא נותנים לצאת באמצע (יצאת , שלם כניסה מחדש בכדי לחזור). תכנן את המסיבה מראש!
לפני שלוש שנים נתנו לצאת באמנזיה ובדי סי 10. בספייס, ובאושאיה לא.
3. סן אנטוניו מיותרת , אלא אם כן אתה רוצה לשתות עם המון ילדים בריטים או לראות שקיעה בקפה דל מאר.
4. בחמש שנים האחרונות המשטרה שם הולכת חזק על מלחמה בשכרות. אם שתית, קח מונית ואל תנהג.

ולסיום, פאק! גרמת לי לרצות לחזור לשם 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית