@AminoShop מה ההבדל בין הבסט פרוטאין לבין הwhey hd?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מביאים לי מחול אתה יודע אולי איך הקרם עוגיות שלהם?של הבסט פרוטאין ה whey hd לא משתלם בכלל![]()
מעבר למה שכתוב שם, ב-Whey HD יש רק שני קילו בדלי ומשקל הסקופ גדול יותר.
BPI הגיע כבר לאמינושופ?
לא יודע ב whey hd יש ממש קצת מנות חחחח אז חשבתי על הבסטב hd יש לך 4 סוגי חלבון וב best רק 2.
יש הבדל קן בין כמות הפחמימות אבל זניח.
ב bpi אין לא טעים, הביקורות על כל הטעמים טובות, הטעם הכי טוב מכולם לדעתי זה הגרנולה זה פשוט מעדן.
הגיע אליכם כבר?ב hd יש לך 4 סוגי חלבון וב best רק 2.
ב bpi אין לא טעים, הביקורות על כל הטעמים טובות, הטעם הכי טוב מכולם לדעתי זה הגרנולה זה פשוט מעדן.
איזה טעם לדעתך הכי טעים ב best?ב hd יש לך 4 סוגי חלבון וב best רק 2.
קרם עוגיות בשונה משאר האבקות לקרם עוגיות שלהם יש מרקם עשיר ולא מיימי.איזה טעם לדעתך הכי טעים ב best?
אני חוזר על אותה שאלה מהנושא הקודם : האם יש לכם כבר מידע על איזה מיבחר מהטעמים היה לכם בחנות ?,או שזה עדיין עניין רחוק מהמודע?בתחילת אוגוסט..
כל הטעמים אושרו על ידי המשרד הבריאות ולכן יגיע הכל..אני חוזר על אותה שאלה מהנושא הקודם : האם יש לכם כבר מידע על איזה מיבחר מהטעמים היה לכם בחנות ?,או שזה עדיין עניין רחוק מהמודע?
יש מחירים בערך?יעלה כמו דיימטיז אוטימום ואלה?כל הטעמים אושרו על ידי המשרד הבריאות ולכן יגיע הכל..