הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש MP3 עם 64-128 ג'יגה במחיר טוב

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
יש לי מלא מוזיקה ואני מחפש נגן שאפשר להכניס בו 64-128 גיגה של מוזיקה במחיר טוב. מישהו יודע איפה מוכרים משהו כזה ומה המחירים בערך? חיפשתי בZAP ולא מצאתי שום דבר שמצא חן בעיני. עדיף משהו פשוט וזול באזור ה200 שקל לא יותר.

תודה!

קניתי לפני יומיים אחד של sandisk ב 200 (4gb, לי זה מספיק בגלל שזה רק למכון) אבל אפשר להכניס גם כרטיס sd לא יודע עד כמה..

קניתי לפני יומיים אחד של sandisk ב 200 (4gb, לי זה מספיק בגלל שזה רק למכון) אבל אפשר להכניס גם כרטיס sd לא יודע עד כמה..
מאמין ש64 ג׳יגה יתאים.. ממליץ גם.. סאנסה קליפ. קומפקטי ונוח. קניתי בפחות מ 200 אפילו

• פותח/ת השרשור
אמרתי שאפשר להכניס כרטיס sd
וכמה שירים אתה רוצה להכניס שאתה רוצה 64gb
איך אתה יודע שהmp הזה תומך בפורמט exfat שהוא הפורמט ל64 גיגה פלוס? יצא לי לשרוף 80 שקל על החרא הזה מאליאקספרס רק כדי שהוא לא יכיר את הפורמט ולא יקרא את sd
הרבה דיסקוגרפיות...

איך אתה יודע שהmp הזה תומך בפורמט exfat שהוא הפורמט ל64 גיגה פלוס? יצא לי לשרוף 80 שקל על החרא הזה מאליאקספרס רק כדי שהוא לא יכיר את הפורמט ולא יקרא את sd
הרבה דיסקוגרפיות...
בדקתי עכשיו הוא תומך ב microSDHC הוא תומך בעד 32gb

מאיפה קנית חבוב
לא משנה
אני נוסע לאילת ב25-26 אז אני אקנה באילת.. 165~ שקל

מחיפוש קצר יש במכשיר הגבלה ל2000 קבצים, נשמע קצת מוזר אבל ראיתי את זה בשתי מקומות, אז תבדוק את זה.
ובנוסף כנראה גם פה זה לא יתמוך בהרחבה מעל ל32GB.
**עריכה:😣 אולי הם בעצם התכוונו ש8GB יספיק בערך ל2000 שירים?**

קניתי את זה:
http://www.amazon.com/Sandisk-8GB-Clip-Player-Black/dp/B00VXMY262
לפני כמה ימים.
כמו סאנסה רק חדש יותר ויש מקום להרחבה. לא מצאתי על הקופסה עד כמה אפשר להרחיב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית