גם אצלכם במכון עושים את זה?

לדעתי לג פרס זה מיותר, במיוחד אחרי סקוואט.
אם כבר עושים תוכנית נפח אז עדיף לעשות לדעתי סטיף לג דדליפט כתרגיל עזר שתעבוד גם על ההמסטרינגס במקום שוב לעבוד על הקוואדס.
אני בכוונה עושה לג פרס כי לפי דעתי הקוואדס אצלי כרגע הם גורם מגביל, לכם אני רוצה להגדיל ולחזק אותו.
בנוסף לכך אני לא עושה אותו אחרי סקוואט, אני עושה אותו אחרי דדליפט.

נראה לי היא התכוונה לזה ששמים שם בנאדם במקום פלטות, לא לתרגיל עצמו...
פאק, רק עכשיו שמתי לב

אם כבר עושים תוכנית נפח אז עדיף לעשות לדעתי סטיף לג דדליפט כתרגיל עזר שתעבוד גם על ההמסטרינגס במקום שוב לעבוד על הקוואדס.
אני לא מסכים כל כך עם הטענה הזאת. כל תוכנית אמורה להיבנות משלד ותרגילי השלמה, כאשר השלד הוא תרגיל/תרגילי הבסיס שאתה מבצע באותו יום ותרגילי ההשלמה הם מה שאתה מבצע על מנת לסגור את פערי הנפח באימון. סטיף לג הוא תרגיל שמאוד מעמיס על הגלוטאוס וההאמסטרינג. אם אתה מבצע תרגיל עזר לתרגיל בסיס לדעתי עדיף לבצע תרגיל שהוא לא וריאציה של תרגיל בסיס אלה אם מדובר על מתאמן עם המון ותק, אחרת תבחר תרגיל אחר ויש לך המון בחירות כגון לאנג'ים כפיפות/יישור ברכיים ולג פרס, תלוי על איזה שרירים אתה רוצה להתמקד בעיקר באותו האימון/תקופה

enough with the bullshit
נראה לי היא התכוונה לזה ששמים שם בנאדם במקום פלטות, לא לתרגיל עצמו...
תודה שהארת את עיניי צדיק

את יודעת יש מצב שהוא אמר לחבר שלו ''בוא אחי תיראה כמה אני לוחץ בלג פרס''
ואז המאניק אמר ''בסדר'' והיתיישב לו על המכונה ,זה בהחלט ניראה ככה....

סטיף לג הוא תרגיל שמאוד מעמיס על הגלוטאוס וההאמסטרינג
ולג פרס הוא תרגיל שמאוד מעמיס על הקוואדס, אז מה? וחוץ מזה סטיף לג זה תרגיל חופשי ולג פרס לא.
אם אתה מבצע תרגיל עזר לתרגיל בסיס לדעתי עדיף לבצע תרגיל שהוא לא וריאציה של תרגיל בסיס אלה אם מדובר על מתאמן עם המון ותק, אחרת תבחר תרגיל אחר ויש לך המון בחירות כגון לאנג'ים כפיפות/יישור ברכיים ולג פרס, תלוי על איזה שרירים אתה רוצה להתמקד בעיקר באותו האימון/תקופה
אני מדבר על תרגיל בנוסף לסקוואט, אני שואל למה לעבוד על הארבע ראשי שוב פעם אם הוא עבד כבר בסקוואט? לא עדיף להוסיף תרגיל שמתמקד יותר על ההמסטרינגס אם כבר?
ולא הבנתי מה הכוונה כשאתה אומר לבצע תרגיל שהוא לא וריאציה של תרגיל בסיס
enough with the bullshit
Why is it a bullshit? you take it too far

ולג פרס הוא תרגיל שמאוד מעמיס על הקוואדס, אז מה? וחוץ מזה סטיף לג זה תרגיל חופשי ולג פרס לא.

אני מדבר על תרגיל בנוסף לסקוואט, אני שואל למה לעבוד על הארבע ראשי שוב פעם אם הוא עבד כבר בסקוואט? לא עדיף להוסיף תרגיל שמתמקד יותר על ההמסטרינגס אם כבר?
ולא הבנתי מה הכוונה כשאתה אומר לבצע תרגיל שהוא לא וריאציה של תרגיל בסיס

Why is it a bullshit? you take it too far
1. פחות בעייתי להעמיס על שריר גדול יותר
2. בלואו באר סקוואט חלק גדול של העבודה הוא דווקא לגלוטאוס ולא ל4 ראשי אז תרגיל בידוד ל4 ראשי הוא לא רעיון רע בכלל. בהיי באר/פרונט סקוואט אולי לחלק זה יהיה מיותר
3. הכוונה היא שכשאתה לדוגמא מתאמן בAB ומבצע באימון שלך כבר סקוואט ובנץ' לדוגמא, אז אין טעם לבצע עוד תרגיל בסגנון תרגיל בסיס, כגון וריאציות אחרות של סקוואט, דד ליפט או לחיצות אחרות אלה ללכת על תרגילים "פשוטים" יותר כדי שרוב הדלק שלך באימון יוכל להיות מנוצל על תרגילי הבסיס וכל השאר יהיה קל יותר.

עשיתי היום לג פרס משעמום ונגמרו לי הפלטות של ה20 באמצע (לא, אני לא כזה חזק, המכון פשוט חסר פלטות)
עשיתי עסקה עם חבר ששבוע הבא אני מעמיס אותו על הלג פרס
יהיה מצחיק

גם אצלי במכון מכונת הלג פרס עובדת ככה, לא הבנתי את השטות הזאת.

חבר שהתאמן ניסה לאתגר אותי לעבוד עם כל המשקל במכונה.

בהתחלה לא הבנתי איך המכשיר אמור לעבוד כי וואלה ציפיתי לדחוף את הלוח אבל רק אז הבנתי שהכיסא שאני יושב עליו הולך אחורה וקדימה, לך תבין....

עשיתי היום לג פרס משעמום ונגמרו לי הפלטות של ה20 באמצע (לא, אני לא כזה חזק, המכון פשוט חסר פלטות)
עשיתי עסקה עם חבר ששבוע הבא אני מעמיס אותו על הלג פרס
יהיה מצחיק

fogetLogo.png

2. בלואו באר סקוואט חלק גדול של העבודה הוא דווקא לגלוטאוס ולא ל4 ראשי אז תרגיל בידוד ל4 ראשי הוא לא רעיון רע בכלל. בהיי באר/פרונט סקוואט אולי לחלק זה יהיה מיותר
אז אתה אומר שאנשים עושים היי באר/פרונט סקוואט יכולים לעשות תרגיל אחר לרגליים (כמו הסטיף לג) בנוסף לסקוואט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית