הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Ballers

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
סדרה חדשה עם דה רוק על פוטבול.

לא יודע על המשחק אבל הסדרה דווקא מעניינת.

• פותח/ת השרשור
איזה מעצבן החבר של השחקן, בא לי להעיף לו לאטמה, להדביק אותו לקיר.

• פותח/ת השרשור
מסכים, סתם ניגה חש
בכללי הסדרה לא משהו
חשבתי שזה יהיה יותר לטובת דה רוק אבל בפרק הראשון הוא כבר מרושש

הוא מרושש כי השחקן "לווה" 300,000$ מדה רוק.

גם לא הבנתי את הקטע שבנאדם מצליח אז כל הקהילה שלו צריכה ללכת אחריו ושהוא יממן אותה.

הוא מרושש כי השחקן "לווה" 300,000$ מדה רוק.

גם לא הבנתי את הקטע שבנאדם מצליח אז כל הקהילה שלו צריכה ללכת אחריו ושהוא יממן אותה.
טרם ראיתי את הסדרה, אני מקליט וכשזה מגיע לכמות מסוימת של פרקים אני רואה אותם ברצף 😃

הקטע הזה של הקהילה זה מוכר, בהרבה קהילות, בעיקר עניות, יש עיקרון דומה. נגיד שחקן ברצלונה, ארדה טורן עוד משלם את חשבונות החשמל והגז של כל השכונה שלו בטורקיה חחחחח

• פותח/ת השרשור
טרם ראיתי את הסדרה, אני מקליט וכשזה מגיע לכמות מסוימת של פרקים אני רואה אותם ברצף 😃

הקטע הזה של הקהילה זה מוכר, בהרבה קהילות, בעיקר עניות, יש עיקרון דומה. נגיד שחקן ברצלונה, ארדה טורן עוד משלם את חשבונות החשמל והגז של כל השכונה שלו בטורקיה חחחחח

אתמול היה פרק 4 ככה שיש'ך כמות נחמדה עד עכשיו... וזה משודר כל יום ראשון בארה"ב.

אם הייתי מלווה לחבר כזה סכום של כסף רק כדי לראות אותו חוגג עם המשפחה והחברים שלו - הייתי שובר לו ת'ראש. פשוט זלזול בבנאדם.

מוכר לי מאוד דווקא מכדורסל ולברון, אבל לברון זה מותג משל עצמו כמעט ברמה של ג'ורדן. הוא כבר ממזמן עבר את התואר של שחקן ליגה - הוא הרבה יותר מזה.

• פותח/ת השרשור
יש כבר את פרק 9 לצפייה ופרק 10 יהיה האחרון לסיום העונה הראשונה.

סדרה כייפית למי שאוהב פוטבול ציצים וכסף.
אבל עדיין קשה להתעלות על הפמאליה

חסר תוכן חח ראיתי 9 פרקים ופשוט אין עלילה.. אבל סדרה נחמדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית