הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Crossfitfootbal

• פותח/ת השרשור Emn
  • פורסם בתאריך

Emn

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
האם התוכנית מתאימה לעליה במסה?
ואם יש אפשרות לשלב שחיה גם בתוכנית הזו פעם פעמים בשבוע,האמת שהתחלתי לעבוד לפי התבנית שלהם כבר חודש לפעמים לוקח לי זמן ארוך להתאושש מאימון לאימון ,כמה קלוריות רצוי לאכול בתכונית כזו

לא חושב שיש מקום לשחיה בתוכנית. כמו ששמת לב, היא מאוד תובענית, הן מבחינת תזונה והן מבחינת התאוששות.
אם אתה ישן מספיק ולא מצליח להתאושש, אתה צריך לאכול יותר.

זו תכנית שאתה אמור להתחזק בה, אז אם תאכל כמו שצריך ברור שתעלה במסה.

• פותח/ת השרשור
אני משתדל להגיע ל3500 קלוריות ביום ו200גרם חלבון
ראיתי באתר שלהם שג׳ון נותן איזה פרוטוקול לגדילה אבל זה מבוסס על הרבה פחמימות ואני תמיד מרגיש שאני משמין שאני אוכל כמויות גבוהות של פחמימות.

ראיתי באתר שלהם שג׳ון נותן איזה פרוטוקול לגדילה אבל זה מבוסס על הרבה פחמימות ואני תמיד מרגיש שאני משמין שאני אוכל כמויות גבוהות של פחמימות.
אני גם ככה
תתבסס על חלבון ושומן מהחי, ופחמימות ממש במידה.

אז אל תאכל הרבה, זה אינדיבידואלי לכל בנאדם.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה לגבי קצב התקדמות במשקלים וזמנים של דאלודים
אני כרגע מוסיף 2.5 קג בכל תרגיל בכל שבוע ומשתדל לעשות בשבוע הרביעי שבוע מנחה האם זה בסדר או שיש הנחיות אחרות לגבי תוכנית זו?

אתה צריך לעקוב אחרי התוכנית. לזכרוני, זה קצב ההתקדמות שמוגדר בה; לגבי מנוחה: בהתאם לכתוב באימון היומי.

Back
למעלה תחתית