צפייה לרוחב מהנייד

yogevnn

משתמש משקיע
7,906
2,086
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,125
7,906
2,086
יכול להיות שזה בגלל שהחלפתי פלאפון אבל לא מזמן כשהפלאפון היה לרוחב היה אפשר לראות נושאים אחרונים בכל פורום כמו במחשב, זה בוטל?

לא חושב שהייתה/יש אופציה כזו בכלל. נושאים אחרונים לעולם לא הופיעו בכל פורום אלא רק בעמוד הראשי וזה אף פעם לא הופיע לי בנייד לרוחב (אייפון) כי אין מספיק מקום.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שהייתה/יש אופציה כזו בכלל. נושאים אחרונים לעולם לא הופיעו בכל פורום אלא רק בעמוד הראשי וזה אף פעם לא הופיע לי בנייד לרוחב (אייפון) כי אין מספיק מקום.
בגלקסי s4 זה הופיע לי, במסך הראשי.
עכשיו עם lg g4 לא רואים, בגלל הפלאפון?

לא היה לי אף פעם את 2 המכשירים הללו אך אם המסך של ה LG G4 קטן יותר לרוחב זה הגיוני שלא רואים. ככל שהמסך מתרחב, אתה תראה יותר אלמנטים באתר.

• פותח/ת השרשור
לא היה לי אף פעם את 2 המכשירים הללו אך אם המסך של ה LG G4 קטן יותר לרוחב זה הגיוני שלא רואים. ככל שהמסך מתרחב, אתה תראה יותר אלמנטים באתר.
זה מסך גדול יותר בגלל זה הופתעתי

אתה בטוח שלא גלשת בגרסת ה"דסקטופ" ב S4?
למישהו יש כאן S4 ויכול לומר אם הוא רואה את הנושאים האחרונים בעמוד הראשי?

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהיה עידכון בפורום לפני כשבוע-שבוע וחצי וזה מה שעשה את ההבדל. אחרת לא ממש יכול לחשוב על סיבה מדוע ראית ועכשיו אתה לא, במיוחד אם המסך גדול יותר. בגדול לא היית אמור לראות את הנושאים האחרונים לרוחב בנייד

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהיה עידכון בפורום לפני כשבוע-שבוע וחצי וזה מה שעשה את ההבדל. אחרת לא ממש יכול לחשוב על סיבה מדוע ראית ועכשיו אתה לא, במיוחד אם המסך גדול יותר. בגדול לא היית אמור לראות את הנושאים האחרונים לרוחב בנייד
הבנתי, זה דווקא היה נחמד בגלל זה שאלתי. לא נורא 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית