הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על ה BDS?

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
ראיתי כתבה אתמול,מה נהיה יהודים שעושים חרם על יהודים,ויש גם אמריקנים שאומרים FUCK ISRAEL ובלה בלה בלה,מה שהם לא מבינים זה שברגע כל ארגון טרור או ארגון שהוא נגד ישראל ישים יד עליהם הוא לא יחשוב שנייה לפני שהוא חותך להם תראש.
איראן אומרים מוות לאמריקה כבר המון זמן,ואובמה חותם הסכם גרעין
חברה מה נסגר אנחנו בחלום??
תצבטו אותי!
[השרשור רציני].

ראיתי כתבה אתמול,מה נהיה יהודים שעושים חרם על יהודים,ויש גם אמריקנים שאומרים FUCK ISRAEL ובלה בלה בלה,מה שהם לא מבינים זה שברגע כל ארגון טרור או ארגון שהוא נגד ישראל ישים יד עליהם הוא לא יחשוב שנייה לפני שהוא חותך להם תראש.
איראן אומרים מוות לאמריקה כבר המון זמן,ואובמה חותם הסכם גרעין
חברה מה נסגר אנחנו בחלום??
תצבטו אותי!
[השרשור רציני].
אתה לא בחלום, זאת המציאות. אף אחד לא יפגין נגד ארגון איסלאמי מטורף משום שהוא לא נשמע לקוד התרבותי שאתה חתום עליו. מצד שני ישראל, כמדינה מערבית וכחלק מהעולם ה"נאור" קיבלה על עצמה כבר מזמן הקרבה של מוסר וצדק בשם האינטרס הצר.
כמעט בכל יום מוקרבים על מזבח הצביעות עשרות עד מאות חפים מפשע שהצלתם לא עמדה על הפרק משום לא עמדה בקנה אחד עם אף "אינטרס" של אותן "מדינות נאורות".
לפני שבוע הוקרבנו אנחנו... מופתע?

• פותח/ת השרשור
אתה לא בחלום, זאת המציאות. אף אחד לא יפגין נגד ארגון איסלאמי מטורף משום שהוא לא נשמע לקוד התרבותי שאתה חתום עליו. מצד שני ישראל, כמדינה מערבית וכחלק מהעולם ה"נאור" קיבלה על עצמה כבר מזמן הקרבה של מוסר וצדק בשם האינטרס הצר.
כמעט בכל יום מוקרבים על מזבח הצביעות עשרות עד מאות חפים מפשע שהצלתם לא עמדה על הפרק משום לא עמדה בקנה אחד עם אף "אינטרס" של אותן "מדינות נאורות".
לפני שבוע הוקרבנו אנחנו... מופתע?
לא.
אז מה אתה חושב שBDS הם חלאות למרות שהם יהודיים?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שהם חלאות יותר מכל אחד אחר.
במקום להגן על העם שלך[הכוונה אליהם] הם הולכים ומחרימים אותנו יהודים את היהודיים ונותנים לפלסטינים הסכם וכו ובסוף הם יבינו שהם טעו.
איזה מטומטמים הם,אם הייתה לי כמות לא מוגבלת של פלטות והייתי במרפסת והם היו עומדים בשורה והייתה לי בחירה אם לזרוק עליהם או לא,כנראה שלא הייתי מתלבט.

במקום להגן על העם שלך[הכוונה אליהם] הם הולכים ומחרימים אותנו יהודים את היהודיים ונותנים לפלסטינים הסכם וכו ובסוף הם יבינו שהם טעו.
איזה מטומטמים הם,אם הייתה לי כמות לא מוגבלת של פלטות והייתי במרפסת והם היו עומדים בשורה והייתה לי בחירה אם לזרוק עליהם או לא,כנראה שלא הייתי מתלבט.
זה בגלל שגם אתה צבוע שחושב שהאינטרס הצר שלו הוא צדק אלוהי. העם שלי, הסכם עם פלסטינים... מעניין לעולם "הנאור" את התחת.
החבר'ה האלה אולי מטומטמים אבל הם לא חלאות. הם פשוט נגדך...

• פותח/ת השרשור
זה בגלל שגם אתה צבוע שחושב שהאינטרס הצר שלו הוא צדק אלוהי. העם שלי, הסכם עם פלסטינים... מעניין לעולם "הנאור" את התחת.
החבר'ה האלה אולי מטומטמים אבל הם לא חלאות. הם פשוט נגדך...
אני יהודי,אבל איך יהודי יכול להחרים יהודי זה לא נתפס.

מה נהיה יהודים שעושים חרם על יהודים
יש יותר יהודים בארה"ב ששונאים את ישראל מאשר אלו שאוהבים. במיוחד באזור שאני גר בו (צפון קליפורניה). אתה עם כובש, מחרחר מלחמה, עושה לעמים אחרים בדיוק מה שעשו לך הנאצים. אתה צריך להתבייש ולוותר על שטחים כדי שיהיה שלום במדינה שלך. אבל היהודי ששונא אותך לעולם לא גר בישראל. לעולם לא ראה מלחמה אמיתית (חוץ מלשחק ב CALL OF DUTY). אז קל לו להתבטא נגד ישראל. קל לו להיות ניזון מהמדיה (במיוחד CNN/NBC). קל גם להשפיע על אמריקאים צעירים (גילאי תיכון/קולג'). אין להם הרבה חכמת חיים. הם מאוד נאיבים ומאמינים ממש כל מה שתגיד להם. אין להם טיפת critical thinking. ובכללי הם טוטאלוסט.

מה אני חושב על BDS? אני חושב שאלו שמנסים ללכת איתם ראש בראש לא יצירתיים מספיק. BDS במשך השנים עשו דברים דיי יצירתיים שהפתיעו הרבה קבוצות ישראליות שמנסות להלחם נגד. אבל הקבוצות הללו מנסות ללכת בדרכים ה"קונבציונליות" כדי להשפיע לרעה על BDS. היו כמה השגים, אבל סה"כ BDS מתרחבת באופן דיי פסיכי בשנים האחרונות, במיוחד באוניברסיטאות וקמפוסים ברחבי ארה"ב. ניסיתי איזה תקופה באוניברסיטה שלי להיות חלק מקבוצה שהלכה איתם ראש בראש ופרשתי עקב חוסר זמן וחוסר מקוריות/מעשים פרודקטיבים של אותה קבוצה. יש לי אבל חבר שנמצא כעת בארה"ב בשליחות מטעם Stand with us שמרצה בבתי ספר ומנסה להעביר את הצד הישראלי בכל הנושא. כמה זה יעיל? לא יודע, אבל הוא נהנה.

נערך לאחרונה:
אז מסתבר שאנחנו לא כ"כ שונים מ"בני דודינו" במזרח התיכון...
חבל.

הבעיה היא לא הBDS.. הבעיה היא שמי שמייצג אותנו בעולם זה אנשים שבדיוק נראים ככה... ולפי דעתי את זה הם רוצים להחרים.. ותאמת שבמקרה הספציפי הזה יכול להבין!!

playc2_l.jpg

יש יותר יהודים בארה"ב ששונאים את ישראל מאשר אלו שאוהבים. במיוחד באזור שאני גר בו (צפון קליפורניה). אתה עם כובש, מחרחר מלחמה, עושה לעמים אחרים בדיוק מה שעשו לך הנאצים. אתה צריך להתבייש ולוותר על שטחים כדי שיהיה שלום במדינה שלך. אבל היהודי ששונא אותך לעולם לא גר בישראל. לעולם לא ראה מלחמה אמיתית (חוץ מלשחק ב CALL OF DUTY). אז קל לו להתבטא נגד ישראל. קל לו להיות ניזון מהמדיה (במיוחד CNN/NBC). קל גם להשפיע על אמריקאים צעירים (גילאי תיכון/קולג'). אין להם הרבה חכמת חיים. הם מאוד נאיבים ומאמינים ממש כל מה שתגיד להם. אין להם טיפת critical thinking. ובכללי הם טוטאלוסט.
זה מדהים הצלחתה למקד את הבעיה שלי עם העם האמרקאני,בתור אחד שיש לו מישפחה שמה אני רואה את הבדל ,ומרגיש צריבה חזקה בגוף כול שאני שומע אותם מדברים על המיעוט ומילחמה ושאר הדברים שהם באמת לא מבינים בהם....CNN/NBC היא רשת שווה בערכה לפי דעתי לפוקס רק שהיא הניגוד המוחלט,לשמוע אותם מחפשים מי ניפגע ומה קרה בכול פיצפצוץ קטן שבעולם,מעצבן אותי ברמה מטורפת ,במיוחד שהרבה פעמים המחשבה שלהם מאוד כללית ולא משקפת כלל את המציאות ,ואני רואה את זה שאני מדבר איתם אפילו על דברים קטנים.....למשל אתמול היה לי דיון מרתק איתם למה אני בתור ישראלי יהודי מדכא כול בן אדם אחר שהוא מוצא יהודי בעולם
the fuck?!

• פותח/ת השרשור
זה מדהים הצלחתה למקד את הבעיה שלי עם העם האמרקאני,בתור אחד שיש לו מישפחה שמה אני רואה את הבדל ,ומרגיש צריבה חזקה בגוף כול שאני שומע אותם מדברים על המיעוט ומילחמה ושאר הדברים שהם באמת לא מבינים בהם....CNN/NBC היא רשת שווה בערכה לפי דעתי לפוקס רק שהיא הניגוד המוחלט,לשמוע אותם מחפשים מי ניפגע ומה קרה בכול פיצפצוץ קטן שבעולם,מעצבן אותי ברמה מטורפת ,במיוחד שהרבה פעמים המחשבה שלהם מאוד כללית ולא משקפת כלל את המציאות ,ואני רואה את זה שאני מדבר איתם אפילו על דברים קטנים.....למשל אתמול היה לי דיון מרתק איתם למה אני בתור ישראלי יהודי מדכא כול בן אדם אחר שהוא מוצא יהודי בעולם
the fuck?!
עזוב לא משנה,עדיין בקטגוריית פורנו אמריקאיות הם האהובות עליי אז זה מה שמשנה.
אמרתי לך שתתקבל
אני מצטער,אבל עדיין לא זרקתי את הפוקימון על הרצפה,מה שאומר שאתה לא אמור לצאת עכשיו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית