הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אמות

• פותח/ת השרשור mora22
  • פורסם בתאריך

mora22

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני מרגיש שהאמות שלי נורא חלשות ביחס לשאר הגוף, בעיקר במשיכות ובדדליפט שהקושי העיקרי שלי נובע מהאמות ולא משרירי המטרה וזה די מגביל אותי להתקדם. יש איזשהו פתרון לבעיה?

יש הרבה תרגילים שעובדים על אמות או אחיזה ישירות/בעקיפין. אפשר לקחת משקל כבד בדד ליפט, להרים אותו ופשוט להחזיק כמה שיותר זמן, תרגיל טוב לשיפור אחיזה. אפשר לבצע תרגילי אמות, תחפש פה:
http://www.exrx.net/Lists/ExList/ForeArmWt.html#anchor1936059

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה, יש לך תרגיל ספיציפי שאתה ממליץ עליו? ומתי להכניס את התרגיל בסוך האימון?

אני ממליץ לעבוד על אחיזה באחיזת מוט דד ליפט, אני לא אוהב לעבוד על אמות ולדעתי אין הרבה הבדל בין התרגילים.

• פותח/ת השרשור
סבבה, אז אתה אומר משקל כבד על כשל? 3 סטים?

נשמע בסדר אבל אני חושב ש3 סטים יהיה כבד עליך, הייתי הולך על 1-2.

• פותח/ת השרשור
סבבה נעשה 2. תודה

מניסיון כשרק התחלתי הייתי עושה תרגילי גב בצורה לא נכונה ובמקום להתמקד בהרגשה של הגב פשוט הייתי מושך ''מלא'' משקל,מפה לשם יש לי אמות שיותר גדולות מחלק מהבייספס של האנשים

קוסטה זה סתם כי אתה שמנמן.

לפות"ש, כמה משקל אתה מושך בדדילפט ובאיזו אחיזה? משתמש במגנזיום \ שם כפפות \ שום דבר?

מניסיון כשרק התחלתי הייתי עושה תרגילי גב בצורה לא נכונה ובמקום להתמקד בהרגשה של הגב פשוט הייתי מושך ''מלא'' משקל,מפה לשם יש לי אמות שיותר גדולות מחלק מהבייספס של האנשים
זה הבראכוי ראדיאליס שלך.
פחות קשור לשרירי האחיזה.

לבריאות!!!!!
אפשר בעברית עכשיו?
oi_brachioradialis.jpg

שריר מסייע בכפיפת מרפק.

• פותח/ת השרשור
מרים 60 ק"ג ל10 חזרות
קוסטה זה סתם כי אתה שמנמן.

לפות"ש, כמה משקל אתה מושך בדדילפט ובאיזו אחיזה? משתמש במגנזיום \ שם כפפות \ שום דבר?
מושך 60 קילו באחיזה רגילה, סתם בשביל ההשוואה סקוואט אני מרים 80 קילו ל10 חזרות ולפי מה שאני מבין דדליפט אמור להיות יותר כבד מסקוואט. ואני משתמש בכפפות.

מושך 60 קילו באחיזה רגילה, סתם בשביל ההשוואה סקוואט אני מרים 80 קילו ל10 חזרות ולפי מה שאני מבין דדליפט אמור להיות יותר כבד מסקוואט. ואני משתמש בכפפות.
ברמה הזאת אני בטוח 100% שאין שום צורך להוסיף תרגילים לאחיזה. פשוט תמשיך לעשות דדליפט באחיזה רגילה, ומתח/חתירות כרגיל.
קודם כל תוריד את הכפפות, זה יעזור לחזק יותר את האחיזה. דבר שני אני חושב שאתה מתאמן בתכנית אימונים שלא בדיוק אופטימלית בשבילך, העובדה שאתה עושה סטים של 10 חזרות בדדליפט מרמזת לי על כך, ויכול להיות גם שחלק מהבעיה בזה.

ישלי תרגיל מהצבא אם אתה רוצה היו לי בעיות באמות הרבה פציעות מסטריט ומפשיטות מרפקים בלי טכניקה , אתה יכול לעשות אותו בבית ולהוסיף משקל לפי איך שבא לך כל מה שאתה צריך זה שאקל חוט מקל וצלחת משקל .

751429image.jpg
751429image.jpg

751429image.jpg
751429image_tn.jpg

אתה מגלגל את המקל כשהצלחת למטה הידיים ישרות (אחיזת בנות או אחיזה רגילה)
זה חיזק לי את האמות בטירוף וזה כזה פשוט אתה יכול להכין את זה מטאטא וחוט מסריח צבאי .

Back
למעלה תחתית