נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
הלוואי שישפיל בחזרה את אריק הליצן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באמת נראה ככה. בכל אופן נראה בתחרות מה הוא ייתן.מטורף רק חבל שנגעו בפלטות בשתי הצדדים נראה שקיבל עזרה קצת
מקלל את ליליברידג'לא הבנתי מה מצנזרים שם שהוא אומר. חשבתי מצנזרים קללות אבל מסתבר שדווקא לא.
ככה היו הסרטונים שלו גם לפני אוסטרליה שהוא נתן 450. היה לו איזה 460-465 עם עזרה וכאלה. בסופו של דבר הוא יפציץ בתחרות רשמית מול שופטים ואז נדברמטורף רק חבל שנגעו בפלטות בשתי הצדדים נראה שקיבל עזרה קצת
460 במכון היה לו ואז באוסטרליה נתן 450 כשר לגמרי כשלטענת המתחרים שם היה מוט די גמיש בסקוואט שהפריע לחלק גדול מהם.ככה היו הסרטונים שלו גם לפני אוסטרליה שהוא נתן 450. היה לו איזה 460-465 עם עזרה וכאלה. בסופו של דבר הוא יפציץ בתחרות רשמית מול שופטים ואז נדבר
כי זה הדבר החשוב בסקוואט 440 לטריפל, סידור הפלטות.סידור הפלטות על מוט הכי מכוער בפלאנטה.
כשיהיה לך סקוואט 440 לשלשה גם אתה תוכל לדבר כמו עילגחחחחח הוא הרג אותי
NONONO
FINISH!! FINISH!!
FUCK YOU!~ ME TOLD YOU ME COMING BACK FAST
חחחח
מה, לא? אני מעדיף לעשות 3x100 עם שתי פלטות יפות של אלייקו מאשר 3x440 עם פלטות שאספו בעזה אחרי נוהל חניבל.כי זה הדבר החשוב בסקוואט 440 לטריפל, סידור הפלטות.
לא אתה לאמה, לא? אני מעדיף לעשות 3x100 עם שתי פלטות יפות של אלייקו מאשר 3x440 עם פלטות שאספו בעזה אחרי נוהל חניבל.
אממ.. אתה צודק, אני לא. אבל מה שכן, אני מעדיף 3x100 על 3x440 בכל יום נתון מאשר להיכנס למיטה בסוף היום עם זה:לא אתה לא
אנאבולי♥אממ.. אתה צודק, אני לא. אבל מה שכן, אני מעדיף 3x100 על 3x440 בכל יום נתון מאשר להיכנס למיטה בסוף היום עם זה:
![]()
גם אם היא היתה הבת של אד קואן לא היית מסכים לקיים איתה.אנאבולי♥
אשת חילאממ.. אתה צודק, אני לא. אבל מה שכן, אני מעדיף 3x100 על 3x440 בכל יום נתון מאשר להיכנס למיטה בסוף היום עם זה:
![]()