הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

idontfuckwithyou

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
היי, אני בן 16גובה 1.75 שוקל 57, אני משתדל לעלות במסה וזה אבל לא אוכל הרבה מאכלים עם חלבונים ואני מתאמן הרבה .. רציתי לשאול אם כדאי לקחת אבקת חלבון כדי להשלים את החלבון שאני לא אוכל? תודה!

כן, לא רואה סיבה שלא. חסר חלבון? רוצה להשלים אותו עם שייק טעים? קנה אבקת חלבון

חשוב להבין שאבקת חלבון היא תוסף תזונה(לא לבסס עליה חצי מצריכת החלבון היומית) כי אין בה דברים נלווים שכן נמצאים במקורות חלבון שהם פשוט אוכל.
צריכת חלבון היא העדפה אישית, אפשר להסתדר גם בלי האבקה במיוחד במשקל גוף יחסית נמוך, השימוש מעבר לכך הוא העדפה אישית לחלוטין ואין איתה שום בעיה, אם בא לך תקנה.

הכי חשוב, תגבש לך תפריט תזונה מתאים

חשוב להבין שאבקת חלבון היא תוסף תזונה(לא לבסס עליה חצי מצריכת החלבון היומית) כי אין בה דברים נלווים שכן נמצאים במקורות חלבון שהם פשוט אוכל.
צריכת חלבון היא העדפה אישית, אפשר להסתדר גם בלי האבקה במיוחד במשקל גוף יחסית נמוך, השימוש מעבר לכך הוא העדפה אישית לחלוטין ואין איתה שום בעיה, אם בא לך תקנה.

הכי חשוב, תגבש לך תפריט תזונה מתאים
אני לדוגמא מאוד עסוק ולא תמיד יוצא לי לאכול. בזמן האחרון אני שותה 2 סקופים להשלים חלבון, לפעמים 3. עד כדי כך נורא או שזה בסדר זמנית?

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה יש לי עוד שאלה.. מה כדאי לקחת במצב כזה שאני רוצה לעלות במסה גיינר או אבקת חלבון? אני לא הכי מתמצא בזה..

תודה על העזרה יש לי עוד שאלה.. מה כדאי לקחת במצב כזה שאני רוצה לעלות במסה גיינר או אבקת חלבון? אני לא הכי מתמצא בזה..
אבקת חלבון זה אבקה שיש בה רק חלבון (בעיקר), היא מיועדת להשלים חלבון אם אתה לא מקבל מספיק מאוכל. גיינר זה אבקה שיש בה חלבון וגם הרבה פחמימה מה שעושה אותה בעלת הרבה קלוריות במנה, היא באה להשלים קלוריות. בעקרון בשביל לעלות במשקל נהוג לקחת גיינר, אבל תבין שזה לא אבקת קסמים שתעלה אותך משקל. בשביל לעלות מסה אתה צריך להיות במאזן קלורי חיובי (לאכול יותר ממה שאתה שורף), במידה וביחד עם גיינר לא תגיע למאזן קלורי חיובי אתה לא תעלה במסה. ובמשקל 57 קילו נראה לי אתה בהחלט יכול להגיע לכמות קלוריות וחלבון שאתה צריך בלי גיינר. תבנה לך תפיט מתאים ותאכל לפיו. תקרא כאן בשביל לקבל עוד מושג על הנושא

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה, אבל אני לא אוכל כזה הרבה למשל אני לא אוהב קוטג טונה ודגים וזה .. גיינר יעזור ?

הבנתי תודה, אבל אני לא אוכל כזה הרבה למשל אני לא אוהב קוטג טונה ודגים וזה .. גיינר יעזור ?
תקרא שוב למה נועד גיינר.
תבנה תפריט, אם אתה רואה שחסר לך קלוריות וקשה לך להשלים מאוכל אפשר לתסף בגיינר לפי הכמויות שחסר לך

• פותח/ת השרשור
אני לא כזה אחד שמחשב את הכמויות של החלבונים ופחמימות שהוא אוכל ביום .. אבל אני יודע שאני לא אוכל הרבה בכלל בשביל לעלות במסה .. אני חושב שגיינר כן יעזור לי אבל השאלה שלי היא אם אני ייקח אבקת חלבון זה ישפיע על עוד משהו חוץ מלהשלים את כמות החלבונים?
תודה.

תקרא כאן על אבקת חלבון, ותקרא גם את המאמר ששמתי למעלה

• פותח/ת השרשור
לפי דעתך מה עדיף לי לקחת?
ויש סיכוי שאבקת חלבון עוזרת גם לעלות במסת השריר? כי דיברתי עם איזה מישהו שהוא מתאמן במכון והוא לוקח אבקת חלבון והוא ענק..

נערך לאחרונה:
לפי דעתך מה עדיף לי לקחת?
ויש סיכוי שאבקת חלבון עוזרת גם לעלות במסת השריר? כי דיברתי עם איזה מישהו שהוא מתאמן במכון והוא לוקח אבקת חלבון והוא ענק..
הבן אדם טרח לענות לך כמה פעמים וזה מה שאתה שואל? הוא הסביר לך מפורשות, אבקת חלבון/גיינר הם רק תוספי תזונה להשלמת קלוריות(גיינר) או חלבון(אבקת חלבון)! לא יודע מי הבחור הענק בחדר כושר שלך, אבל הוא לא גדול מאבקת חלבון, הוא גדול כי הוא מתאמן ואוכל נכון!

היי, אני בן 16גובה 1.75 שוקל 57, אני משתדל לעלות במסה וזה אבל לא אוכל הרבה מאכלים עם חלבונים ואני מתאמן הרבה .. רציתי לשאול אם כדאי לקחת אבקת חלבון כדי להשלים את החלבון שאני לא אוכל? תודה!
אל תיקח זה זבל של דבר

זה לא בריא בכלל חוץ מחלבון הם שמים עוד חומרים שמסוכנים לבריאות,זה לא שווה את זה
מה בדיוק? זה סבבה שאתה מדקלם משפט שמישהו אמר לך אבל תסביר
לדעתי גם יותר כיף לאכול ארוחה מזינה של חלבונים מאשר לשתות בקבוק של אבקה
אחלה שלדעתך זה יותר כיף, זה לא קשור לנושא. אגב אני אישית מסכים שצריך לבסס את התזונה על אוכל ולא על תוסף, אבל אין בעיה לתסף בחלבון.
יש בזה רעלים שפוגעים בגוף
עוד שטויות, ראה מה כתבתי בהתחלה.
בנוסף יש אומרים שזה ממכר מאד נראה לי בטענה הזאת אני יאמין
יש אומרים שסנטה קלאוס אמיתי, נראה לי אני אאמין בטענה הזאת
אני מכיר מישהו ששתה בפעם הראשונה שלו ואז אחרי שבוע הוא עוד פעם קנה עד שהוא ממש התמכר לזה
אני מכיר מישהו שאכל קוטג' בפעם הראשונה ואז עוד פעם קנה עד שהוא ממש התמכר לזה.
והחלבון הזה לא מומלץ במיוחד לילדים זה לספורטאים ממש רציניים שעושים הכל בשביל הגוף גם אם הם ימותו בגיל מאוחר ההורים שלכם יודעים שאתם רוצים את זה???
ושוב, ראה מה כתבתי למעלה
הדבר הזה לא טבעי
אם תגיד לי שאתה אוכל רק דברים שגידלת בגינה שלך ו/או הרגת בעצמך אני אקבל את הטענה הזאת.

אוי התמימות!!
שלא תדע מה יש לך באוכל "הטבעי" שלך.... 🤦‍♂️

תעבדו קשה ויהיו תוצאות אל תקחו את הזבל הזה זה כולל הסטרואידים הדרך הקשה היא הכי משתלמת!!! המאמן שלי נחמד והכל אבל הוא איכזב אותי שהוא הציע לילדים שאין להם טיפת מחשבה את החלבון ככה המאמנים משווקים בקבוק מסריח ורעיל תמורת 15 ש״ח אחלה דיל לא?... קידום מכירות
עריכה: יש גם מלא שעשו ניתוחי כליות בגלל זה לא חבל?
פשוט תפסיק. מציע לך לקרוא וללמוד על נושא לפני שאתה פולט את כל השטויות (תקף לכל נושא שאתה חושב להגיב עליו)

חחחח....
אתה מזכיר לי את אבא שלי!!
אתה בן 60 במקרה? 😁

אני אמרתי כל מה שאני יודע אין לי כוח להתווכח עם מישהו פה אבקת חלבון זה לא בריא בכלל וזה אולי לספורטאים ממש מצטיינים זה סתם תוסף וזהו בולשיט

Back
למעלה תחתית