הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

אני אמרתי כל מה שאני חושב שאני יודע
תתבטא נכון
וזה לא עניין של להתווכח, טענת משהו - תוכיח. אחרת כל אחד יכול לבוא ולהגיד כל דבר. למשל אני יכול להגיד לך שלרקוד את ריקוד הגשם 3 פעמים ביום משפר את הבריאות ועוזר לאימונים. זהו, אמרתי את מה שאני יודע, זה ככה ואין לי כוח להתווכח עם מי שלא מאמין.

תמיד עדיף אוכל רגיל יותר בריא וזול יותר .

אבל אם קיים קושי בלאכול אז כן שייק זה פתרון סבבה

אחי* גם אני יכול לתקן אותך על כתיבה מהירה וטעויות בהקלדה מה הקטע זה מעצבן
א. ה"עחי" היה בכוונה
ב. נגיד שטעיתי, טעויות בהקלדה זה ממש לא שווה ערך לשטויות שכתבת

כתבתי שטויות ואתה צודק בסדר
ומה זה לא נכון? אני גם פעם חשבתי ככה והייתי ממש אובססיבי בעניין. היום אני יודע שזו שטות..
אבקת חלבון = חלבון באבקה כמו טונה. מה כבר יכול בזה K300?

אני לא יודע אני מכיר תזונאים שאומרים שזה זבל וזה מסוכן הרבה אני לא רוצה להסתכן ואני מאמין לכל המומחים האלה זה כמו סיגריות, חלק מהמעשנים אומרים שזה סתם בולשיט מה שאומרים...
תעשו מה שבא לכם אני לא רוצה להתווכח אין לי כח יש לי חיים

אני לא יודע אני מכיר תזונאים שאומרים שזה זבל וזה מסוכן הרבה אני לא רוצה להסתכן ואני מאמין לכל המומחים האלה זה כמו סיגריות, חלק מהמעשנים אומרים שזה סתם בולשיט מה שאומרים...
תעשו מה שבא לכם אני לא רוצה להתווכח אין לי כח יש לי חיים
הבעיה מתחילה בחומר הלימודי של התזונאים. מלמדים אותם מידע לא מבוסס משנות ה80 ומשם זה ממשיך לדור נוסף של תזונאים והמיתוס חי וקיים. אין שום דבר מסוכן באבקת חלבון ויש על זה מספיק מחקרים ומאמרים
איך אתה משווה סיגריות שמכילה חומרים כמו אציטון ודלק טילים לעומת אבקת חלבון שהחלבון שבו זה מי גבינה שיש בסימילאק ומטרנה?

Back
למעלה תחתית