שאלה לפניי קנייה

• פותח/ת השרשור IzoN
  • פורסם בתאריך

IzoN

משתמש מתחיל
11
1
לפי מה שהבנתי ושמעתי מאנשים שלהתאמן זה לא עסק זול , תפריט הוא לא משהו שאפשר לחסוך עליו כי בלעדיו לא תצליח להתקדם.
אני חייל בסדיר ובגלל זה השאלה , יש תחלופות למוצרים יקרים יחסית למשל טונה (?)
תודה מראש.

ועוד שאלה , האם הנושא שלי הוא אישי או שכולם יכולים לצפות בו ? ואם אפשר לעבוד עם מיילים ?

ועוד שאלה , האם הנושא שלי הוא אישי או שכולם יכולים לצפות בו ? ואם אפשר לעבוד עם מיילים ?
הנושא שלך קריא רק לך וליועץ האישי.
לגבי התפריט - אתה תוכל להסתדר עם אוכל צבאי, אך זה תלוי במטר שלך. אתה תקבל 10-15 החלפות לכל ארוה בתפריט ותוכל להרכיב לך תפריט משלך בהתאם לתקציב (והזמינות של האוכל).

• פותח/ת השרשור
לגבי התפריט - אתה תוכל להסתדר עם אוכל צבאי, אך זה תלוי במטר שלך. אתה תקבל 10-15 החלפות לכל ארוה בתפריט ותוכל להרכיב לך תפריט משלך בהתאם לתקציב (והזמינות של האוכל).

אני כל יום בבית ויש לי יומיים פגרות ובגלל זה אני שואל על עלויות לתפריט.
אם הייתי בבסיס סגור לא היית לי שום בעיה.

אוכל בייתי לחלוטין , אפשרות לגשת למסופר כלום.
השאלה מה התקציב המינימלי לאוכל כדי להתחיל ולהתאמן.

ועוד שאלה , במידה ואני חייל אישור רפואי אתה צריך מרופא היחידה נכון ?

השאלה מה התקציב המינימלי לאוכל כדי להתחיל ולהתאמן.
קשה לי לענות על זה מאחר ואינני גר בישראל. אם תפתח נושא באוף טופיק אני חושב שתקבל יותר מכמה תשובות על הנושא ,אבל זה דיי אינבדואלי. אחד אוכל סטיקים ובשר אדום כל היום וישלם ביוקר. השני חי על מבצעים של חזה עוף ועושה קניות גדולות שמוזילות לו את העלות בסופו של יום (על פני כמות או דברים בסגנון). אחד יהיה מפונק ויקנה פירות וירקות אורגנים, לשני זה לא ישנה כלום. ככה שזה תלוי. פחמימות הן זולות, אבל איתן קשה יהיה להעלות במסת השריר. חלבון הוא יקר יותר, אבל אם אתה אוכל כיום טונה, ביצים וחזה עוף תוכל להסתדר יפה בהעלאה במסת השריר (לפחות לתקופה).

לגבי השלמת חלבון יש אבקה WHEY+ שנמכרת ב250שקלים ל2.3 קילו מאוד טעימה בטעמים שלה ועם תכין אותה עם מים היא 24גרם חלבון למנה{יש קרוב ל70מנות באחד}ככה זה יוצא יותר זול מקניית טונה{אלה עם אתה רוב הזמן בצבא ואוכל שמה,מה גם שטונה מכיל כספית ויכול להימאס מה שבאבקה הזו לא ממש 😃.

• פותח/ת השרשור
קשה לי לענות על זה מאחר ואינני גר בישראל. אם תפתח נושא באוף טופיק אני חושב שתקבל יותר מכמה תשובות על הנושא ,אבל זה דיי אינבדואלי. אחד אוכל סטיקים ובשר אדום כל היום וישלם ביוקר. השני חי על מבצעים של חזה עוף ועושה קניות גדולות שמוזילות לו את העלות בסופו של יום (על פני כמות או דברים בסגנון). אחד יהיה מפונק ויקנה פירות וירקות אורגנים, לשני זה לא ישנה כלום. ככה שזה תלוי. פחמימות הן זולות, אבל איתן קשה יהיה להעלות במסת השריר. חלבון הוא יקר יותר, אבל אם אתה אוכל כיום טונה, ביצים וחזה עוף תוכל להסתדר יפה בהעלאה במסת השריר (לפחות לתקופה).

אני לא מפונק בכלל , שים לב לכוונה שלי.
טונה חזה עוף וביצים לאכול על בסיס יומי (במידה ואני יאכל אחד מכל דבר כל יום) יצא לי משהו כמו 700 ש "ח בחודש לא אעמוד בזה ולכן אין לי טעם להתחיל , מבין ?
אבל מה שאבירם אמר על האבקת חלבון יכול להיות יותר ריאלי , במידה ויש תחליפים טבעיים ולא אבקות לאוכל הנ"ל מה טוב.

בקשר לשאלה שאם אני חייל , האישור הרפואי מהרופא בבסיס ?

לגבי השלמת חלבון יש אבקה WHEY+ שנמכרת ב250שקלים ל2.3 קילו מאוד טעימה בטעמים שלה ועם תכין אותה עם מים היא 24גרם חלבון למנה{יש קרוב ל70מנות באחד}ככה זה יוצא יותר זול מקניית טונה{אלה עם אתה רוב הזמן בצבא ואוכל שמה,מה גם שטונה מכיל כספית ויכול להימאס מה שבאבקה הזו לא ממש 😃.

תודה רבה 😃

תראה היום רוב האבקות מוכנות ממי גבינה שזה סבבה{לא הכל מושלם בחיים,במיוחד עם אתה בצבא,אני הייתי לוחם עד לפני חצי שנה אז אני מבין אותך}ואבקה היא הכי זולה מכל התוספים{חטיפי חלבון,גיינר ועוד עוד} אז אני ממליץ לך אחי ,מה גם שהיא נספגת מהר ואחרי אימון תשתה אותה אתה תהיה עם פמפ יפה ותוכל גם קצת לתת בראש בבסיס ;).

• פותח/ת השרשור
תראה היום רוב האבקות מוכנות ממי גבינה שזה סבבה{לא הכל מושלם בחיים,במיוחד עם אתה בצבא,אני הייתי לוחם עד לפני חצי שנה אז אני מבין אותך}ואבקה היא הכי זולה מכל התוספים{חטיפי חלבון,גיינר ועוד עוד} אז אני ממליץ לך אחי ,מה גם שהיא נספגת מהר ואחרי אימון תשתה אותה אתה תהיה עם פמפ יפה ותוכל גם קצת לתת בראש בבסיס ;).

ענק , מחכה לתשובה ממשה לגביי מאיפה להביא אישור רפואי , ואם זה באמת כמו שאני חושב מהרופא בבסיס אני ארשם ביום שלישי לייעוץ ויתחיל לעבוד בתקווה להשיג תוצאות יותר מפעם שעברה שהתאמנתי.

בקשר לשאלה שאם אני חייל , האישור הרפואי מהרופא בבסיס ?
רופא בסיס או רופא משפחה

לגבי האבקות חלבון, אתה תצטרך לקחת 2 סקופים ביום. בדלי ממוצע יש כ-70 מנות, ככה שתצטרך לבזבז כ-300 ש"ח בחודש. זה לא בדיוק חוסך לך כסף. האופציה הכי טובה שלך זה לאכול קטניות (שעועית, חומוס גרגירים, קינואה, פול) בשילוב עם דגן (לחם, אורז, פתיתים, שיבולת שועל, קורנפלקס וכו') כדי לקבל "חלבון מלא". זה בעצם לעבור לתפריט צמחוני באופן מלא או חלקי להחלטתך. מה שכן תצטרך לבשל.

• פותח/ת השרשור
רופא בסיס או רופא משפחה

לגבי האבקות חלבון, אתה תצטרך לקחת 2 סקופים ביום. בדלי ממוצע יש כ-70 מנות, ככה שתצטרך לבזבז כ-300 ש"ח בחודש. זה לא בדיוק חוסך לך כסף. האופציה הכי טובה שלך זה לאכול קטניות (שעועית, חומוס גרגירים, קינואה, פול) בשילוב עם דגן (לחם, אורז, פתיתים, שיבולת שועל, קורנפלקס וכו') כדי לקבל "חלבון מלא". זה בעצם לעבור לתפריט צמחוני באופן מלא או חלקי להחלטתך. מה שכן תצטרך לבשל.

אין שום בעיה עם לבשל אם זה יחסוך בהוצאות טיפה 😃
יום שלישי אני הביא אישור רפואי מהרופא הצבאי (במידה ולא יעשה לי בעיות ויהיה בבסיס) ואתחיל לעבוד !

• פותח/ת השרשור
רופא בסיס או רופא משפחה

עדכון לגביי ההרשמה שלי.
כנראה שאתעקב קצת בגלל שהרופא הצבאי לא היה בבסיס היום.
בעזרת ה' שבוע הבא אפגוש אותו על מנת לקבל אישור רפואי.

Back
למעלה תחתית