הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה על הזוג קולומיץ

גועל נפש של כתבה.

ליפני שיתחילו לצוץ פה כל מיני אודעות לא במקום לגבי אנטון ואישתו ביגלל הכתבה אז אני מכיר את אנטון ואת אישתו כבר מעל לשנה והוא הסביר שמי שעשה עריכה לכתבה ניפח את זה יותר מידי כך שאין צורך יותר מידי לייכס פה חשיבות למה שרשמו שם.
יש אמת ויש גם שטויות.כמו בכל כתבה.

• פותח/ת השרשור
ליפני שיתחילו לצוץ פה כל מיני הודעות לא במקום לגבי אנטון ואישתו בגלל הכתבה אז אני מכיר את אנטון ואת אישתו כבר מעל לשנה והוא הסביר שמי שעשה עריכה לכתבה ניפח את זה יותר מידי כך שאין צורך יותר מידי לייחס פה חשיבות למה שרשמו שם.

סביר להניח שהתגובות יגיעו אחר שהגבתם 😃. בפורום של ישראל!@#$ התחילו לייצר תגובות זבל לכתבה הזו, כולל איומים אחד על השני. אני מתכוון לסנן תגובות לא הולמות.

הכתבה הזו לא מחמיאה להם בכלל.

ליפני שיתחילו לצוץ פה כל מיני אודעות לא במקום לגבי אנטון ואישתו ביגלל הכתבה אז אני מכיר את אנטון ואת אישתו כבר מעל לשנה והוא הסביר שמי שעשה עריכה לכתבה ניפח את זה יותר מידי כך שאין צורך יותר מידי לייכס פה חשיבות למה שרשמו שם.
השאלה הנשאלת היא למה הם הצטלמו בעירום?

איפה ראיתם שהם הצטלמו בעירום??

איפה ראיתם שהם הצטלמו בעירום??
לא ראינו, שמענו.
אבל מה זה משנה בכל מקרה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
לדעתי זה מגניב, אבל לשמור את זה לעצמך ואם זה דלף לרשת אז חבל, בכל מקרה אל תצפו שמשהו כזה יתפרסם כאן כי זה לא יקרה.

אם שמעת את זה מה"בורר" בפורום השני המעפן אז אני כמעט בטוח שהוא זיין תשכל...

לא נכנס לקומזיץ הזה, בכל מקרה מה זה משנה העיקר אוהבים את התחום ומוכנים להשקיע.

ברוכים הנמצאים!
אני פה,תשאלו אותי-אנסה לענות,מבטיח בכנות...
כל אלו ,שמה שכתוב בעיתון קדוש להם-אני לא בא לשפוט אותם-זה עיניינם הפרטי-מבחינתי גם דרך לגלות את העולם הגדול

• פותח/ת השרשור
ברוכים הבאים לאתר 😃.

אני בטוח שתמצאו עניין רב של חברי האתר, וכל שאר המתעניינים, בכתוב עליכם באותה כתבה.

ברוכים הנמצאים!
אני פה,תשאלו אותי-אנסה לענות,מבטיח בכנות...
כל אלו ,שמה שכתוב בעיתון קדוש להם-אני לא בא לשפוט אותם-זה עיניינם הפרטי-מבחינתי גם דרך לגלות את העולם הגדול

כן... שלום שוב ! תספר לי על עצמי !👋

7x1g9s.jpg

• פותח/ת השרשור
תמונה מרשימה מאוד, פיגורה מרשימה יותר!!

תודה אחינו-שמתי עוד כמה כאלה באלבום..אבל השייפ הזה כ"כ רחוק מהמציאות העכשוית...:bad:
אני ב 13 קילו יותר - מאססאאאההה:s47:

• פותח/ת השרשור
תודה אחינו-שמתי עוד כמה כאלה באלבום..אבל השייפ הזה כ"כ רחוק מהמציאות העכשוית...:bad:
אני ב 13 קילו יותר - מאססאאאההה:s47:

ראיתי. התמונה הזו מרשימה יותר מכולן.

גם בתמונות עכשיויות נראה ממש טוב,התקדמות אדירה מתחרות שבשנה שעברה...

גם בתמונות עכשיויות נראה ממש טוב,התקדמות אדירה מתחרות שבשנה שעברה...
lol למדתי לאכול ודפקתי בסיס כל השנה-חזרה לשורשים:)
מי שראה או שמע (או הריח) אותי מתאמן- צחק..בסוף חייכנו אנחנו-תודה על הפירגון,אחינו!🚬🤪🚬

Back
למעלה תחתית