ייעוץ מישהו מכיר דיאנבול S/X?

kobilac

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
מישהו מכיר דיאנבול שהכדור בצבע אדום\ורוד וכתוב בצד אחד שלו S\X?

תודה מראש וחג שמח:)

מישהו מכיר דיאנבול שהכדור בצבע אדום\ורוד וכתוב בצד אחד שלו S\X?

תודה מראש וחג שמח:)

כן זה דיבול של חברת סיירוקס זה כדורים ורודים קטנים כאלה של 10 מלגרם. אחלה דיבול עובד סבבה וגם המחיר שלו טוב.

נערך לאחרונה:
לא,לא מניסיון אישי,אני לא משתמש בנתיים בחומרים. אבל אני מכיר כמה חברים שהם כבר קרוב לחודש משתמשים גם בדיבול הזה בסייקלים שלהם והם מרוצים אין תלונות.

נערך לאחרונה:
הדיבול הכי טוב זה לבבות כחולים
הלבבות הכחולים עובדים יכסית סבבה. אבל הבריטי"ש ג"יספנסרי הרפואי והסיירוקס עובדים יותר טוב זה הדיווחים שאני מקבל לפחות בחודש האחרון לגבי הסיירוקס.
הג,יספנסרי הצהוב הרפואי גם יותר אוהבים אותו.

הלבבות הכחולים עובדים יכסית סבבה. אבל הבריטי"ש ג"יספנסרי הרפואי והסיירוקס עובדים יותר טוב זה הדיווחים שאני מקבל לפחות בחודש האחרון לגבי הסיירוקס.
+15 (לפחות)✌️

סיירוקס לא מגיע לרמה של הלבבות .בכלל החומרים שלהם לא כאלה ברמה

קבוצה שלנו מכוננת על סיירוקס- תראה את התוצאות...בעצם אני לא יכול למסור פה שמות,אבל אתה מכיר אותם טוב מאד...
תמיד יש משהו יותר טוב,אבל ממה שאפשר להשיג בארץ סיירוקס רולזזזז:victory:
אני יודע שאתם לא סובלים אותו ואתה לא רוצה שאני אגיד למה-וזה לא קשור לאיכות המותג:nono:
לגבי האיכות אפשר לבצע בדיקה מקיפה בבורדים נייטרליים בחול כמו בודי אוף סיינס ,מזומורפוזיס וכ"ד - של לא סוחרים מדברים בעד או נגד אלא יוזרים מאד מתקדמים

מה יותר טוב?
מפה אני הייתי רוצה שנסתייג בסוגים של חומרים מבחינת מקורתם- בית מרקחת,דיזיינר סטירואידס,אנדרגראונד ופייק

מבחינת רפואי אין מה לדבר רפואי זה רפואי.
מבחינת UG
G.A.U.L.S חומר פי אלף יותר טוב פשוט מעולה
gelfa יש להם חומר מצויין
flor medico חומר מעולה
genessis meds חומר מעולה

סיירוקס הם סבירים חומר עובד לא יותר מזה כמובן שזאת דעתי האישית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית