הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב חד שהולך וחוזר בדלתא בכתף

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
הכאב מרגיש כמו כאב דלקתי מעין דקירה , כמו הרגשה של אחרי שעיקמת את היד , הבעיה שלוקח לו המון זמן לעבור בכל פעם הוא תוקע אותי באימונים כמעט 3 שבועות .

מה לעשות כדי להעביר את הכאב מהר יותר ולחזור למשקלים
הכאב חד מאוד כשאני מצמיד את הכתף הכואבת לחזה ועם כף היד נוגע בכתף השניה

צריך לבדוק שהטכניקה שלך טובה והיא לא זו שתוקעת אותך .
לא משנה כמה מנוחה וטיפולים תעשה כל עוד הטכניקה לא טובה אתה תמשיך להפצע.

מוזמן לתאם אימון ואבדוק אם הטכניקה אכן טובה.

במקביל כדאי לך ללכת לגורם רפואי שיבדוק

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך , אני תמיד אבל עם ספוטר שהוא בדרך כלל המאמן של החדכ שבודק אותי בתנועה.. יש איזה דברים שכדאי לקחת על מנת לטפל בדלקת או למנוע פציעות בהמשך ?

מסכים איתך , אני תמיד אבל עם ספוטר שהוא בדרך כלל המאמן של החדכ שבודק אותי בתנועה.. יש איזה דברים שכדאי לקחת על מנת לטפל בדלקת או למנוע פציעות בהמשך ?
אמרתי, לבדוק שאכן הטכניקה מדוייקת ואין לך חוסר פרופורציות .
אם המכניקה של הגוף שלך לא טובה אף כדור או מנוחה יפתרו את הבעיה

• פותח/ת השרשור
מה אתה חושב כדאי לעשות מבחינת ההמשך אני לא רוצה לעצור את המסה בגלל זה אבל הבעיה שאני לא יכול לתת לחיצות שעובדות על החזה ..בגלל הכאב

מה אתה חושב כדאי לעשות מבחינת ההמשך אני לא רוצה לעצור את המסה בגלל זה אבל הבעיה שאני לא יכול לתת לחיצות שעובדות על החזה ..בגלל הכאב
אמרתי לך אתה מוזמן לתאם איתי אימון אישי בשביל אכן לבדוק שאתה עובד נכון

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך אתה מוזמן לתאם איתי אימון אישי בשביל אכן לבדוק שאתה עובד נכון
חחחחח
סבבה אחי אני אבדוק את הטכניקה שלי בבנץ׳ סגור הבנתי את זה 😃 חח ישלי מי שיעזור לי לבדוק את הטכניקה תודה.

השאלה שלי עכשיו בלי קשר לטכניקה של התרגיל , האם להמשיך לעבוד ופשוט להחליף לתקופה הקרובה את הלחיצות לחזה בתרגילים אחרים או לתת מנוחה למקום לגמרי עד שהכאב יחלוף, ולחזור לבצע לחיצות (אחרי שבדקתי אץ הטכניקה כמובן חח)
בתרגילים אחרים הכאב כמעט ולא מורגש ..

חחחחח
סבבה אחי אני אבדוק את הטכניקה שלי בבנץ׳ סגור הבנתי את זה 😃 חח ישלי מי שיעזור לי לבדוק את הטכניקה תודה.

השאלה שלי עכשיו בלי קשר לטכניקה של התרגיל , האם להמשיך לעבוד ופשוט להחליף לתקופה הקרובה את הלחיצות לחזה בתרגילים אחרים או לתת מנוחה למקום לגמרי עד שהכאב יחלוף, בתרגילים אחרים הכאב כמעט ולא מורגש ..
אי אפשר לתת המלצות בלי לראות אותך , קודם כל תתחיל מזה שאתה סגור על טכניקה נכונה
ממליץ לך להוריד עומס בלחיצות ולשפר טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית