הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR squat שבוע לפני תחרות

נחמד...
היו מספיק אנשים מסביב שראו שכן שובר,
כולל אחד המקטרגים הגדולים שלי.
שבמקרה היה גם שופט.
מסרטונים קשה לשפוט,
אבל תמיד קל לבלבל את המוח
אם זה שראו אותך מבטל את הצורך בוידאו, אז למה אתה מעלה אותו? על פי הוידאו אין ספק שהחזרה הייתה גבוהה, ובהנחה שהוא לא נערך על ידי מישהו מהוליווד - היא הייתה גבוהה גם במציאות. אם כל מה שצריך זה שיראו אותך, אז תעלה פוסט בו אתה אומר שראו אותך שופף כך וכך.

אני חלילה לא גורע ממך רבע טיפה של זיעה, זה ממש לא המצב. מגיע לך כל הכבוד על החזרה הזו (ובכלל), אבל היא הייתה גבוהה.

אם זה שראו אותך מבטל את הצורך בוידאו, אז למה אתה מעלה אותו? על פי הוידאו אין ספק שהחזרה הייתה גבוהה, ובהנחה שהוא לא נערך על ידי מישהו מהוליווד - היא הייתה גבוהה גם במציאות. אם כל מה שצריך זה שיראו אותך, אז תעלה פוסט בו אתה אומר שראו אותך שופף כך וכך.

אני חלילה לא גורע ממך רבע טיפה של זיעה, זה ממש לא המצב. מגיע לך כל הכבוד על החזרה הזו (ובכלל), אבל היא הייתה גבוהה.
והנה, זווית נורמלית:
2015-07-26_04.22.37.jpg

וידאתי שזאת הנקודה הכי נמוכה בסקוואט, אני לא טוב בזה תחליט בינך לבין עצמך אם זה עומק טוב או לא.
גם אם לא- סנטימטר או שתיים לא ממש מעניינים למישהו את הביצה ו280- שאפו

התחלנו עם הציורים והדיאגרמות, אם צריך את כל החרטא הזה רק כדי להוכיח שובר או לא אז זה לא נמוך מספיק לדעתי.

אף פעם לא הבנתי את זה. בהנחה שהשורה התחתונה בסקוואט זה עומק, אז אם כבר מצלמים על מנת להעלות לרשת ולקבל ביקורת, למה לא לצלם בפרופיל ולחסוך את כל הקישקושיאדה הזאת. זה רק ניראה ככה בגלל שזה מצולם מאחורה/מקדימה/מלמטה/מלמעלה/דרך המראה (כן יש גם כאלה, מצלמים את המראה..!). נישגב מבינתי, אבל אולי זה קטע של PL.

אה... שטויות. בסה"כ 67.2 קילו רחוק ממני.

😭
אף פעם לא הבנתי את זה. בהנחה שהשורה התחתונה בסקוואט זה עומק, אז אם כבר מצלמים על מנת להעלות לרשת ולקבל ביקורת, למה לא לצלם בפרופיל ולחסוך את כל הקישקושיאדה הזאת. זה רק ניראה ככה בגלל שזה מצולם מאחורה/מקדימה/מלמטה/מלמעלה/דרך המראה (כן יש גם כאלה, מצלמים את המראה..!). נישגב מבינתי, אבל אולי זה קטע של PL.

בתכלס, אתה צודק, פרט לעובדה אחת פעוטה:
@אניארשאלה לא העלה את הוידאו בשביל ביקורת טכניקה,אלא כדי שנשתתף בשמחתו על שבירת שיא אישי.

אגב, @יהב , דווקא מהזווית במראה ניתן להסיק שהייתה "שבירת מקביל". אל תשכח שהירך לא מקבילה למראה, אלא בזווית. נסה לשרטט את המצב ע"י "איש מקלות" ותיווכח שכך הדבר.

אה... שטויות. בסה"כ 67.2 קילו רחוק ממני.

😭

בתכלס, אתה צודק, פרט לעובדה אחת פעוטה:
@אניארשאלה לא העלה את הוידאו בשביל ביקורת טכניקה,אלא כדי שנשתתף בשמחתו על שבירת שיא אישי.
אתה מעלה סירטון, אתה תקבל ביקורת, בין אם ביקשת ובין אם לא, והפוסט הזה הוא הוכחה לכך. הוא העלה סירטון על מנת שנשתתף בשימחתו (כדבריך), וקיבל ביקורות שגרמו לו להתגונן ("היו אנשים שראו... תמיד קל לבלבל את המוח"). הצלם אותו צלם, המצלמה אותה מצלמה, רק שיעמוד בפרופיל ויחסוך מלל מיותר. זה כל פעם חוזר על עצמו, זוית צילום בעייתית וויכוחים על עומק. באמת שלא מבין את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית