עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנוסף לכך, הגוף לא יודע להיפטר מעודפי ברזל. כשברזל מגיע מהתזונה+מולטי יש סיכון בהרעלה.נשים מאבדות ברזל כשהן מדממות 5 ימים כל חודש (ונשארות בחיים איכשהוא). גברים עלולים להגיע לרמות ברזל גבוהות, וברזל שוקע באיברים הפנימיים ועושה נזק.
במיוחד אם אתה כמוני, עם הימוכרומוטוזיס, והגוף שלך צובר אותו פי כמה יעיל, ואתה צריך ללכת לתרום דם כדי להפטר ממנו (או ללכת מכות עם עשרה, כדי לדמם הרבה).בנוסף לכך, הגוף לא יודע להיפטר מעודפי ברזל. כשברזל מגיע מהתזונה+מולטי יש סיכון בהרעלה.
נטולי ברזל. מה שכן שניהם מאוד יקרים.אופטימן והמולטי של מאסלטק רלוונטים לדיון הזה? (כי זה מה שאני משתמש).
איירון מן 🤣אז הברזל בעצם םשוט נשאר נגוף ולעולם לא יוצא?
עלה לי ממש זול.נטולי ברזל. מה שכן שניהם מאוד יקרים.
אז המחיר שהגשת ממש טוב(ראית את הלפני העריכה 😉).איירון מן 🤣
עלה לי ממש זול.
לא. אבל יש קצב שונה אצל כל בן אדם במהירות של הגוף להיפטר מהברזל.אז הברזל בעצם םשוט נשאר נגוף ולעולם לא יוצא?
כי שם זה איפה שנגמר :(למה שלא תזמין מהאתר המפורסם עם הקופונים? מולטי, ועוד כמה תוספים בסגנון עם קופון הנחה יכול לצאת בגרושים.
סלחו לי על הבורות אבל למה שיהיה ברזל במולטי ויטמין אם הוא מזיק? (אני מתאר לעצמי שלא מדובר ב-B12)אז המחיר שהגשת ממש טוב(ראית את הלפני העריכה 😉).
ממה שיצא לי לראות באתר המכירות המוביל הוא מאד יקר.
יש אנשים שחסר להם. בסופו של דבר ברזל זה דבר חיוני בגוף, ומחסור בו זה דבר גרוע מאד.סלחו לי על הבורות אבל למה שיהיה ברזל במולטי ויטמין אם הוא מזיק? (אני מתאר לעצמי שלא מדובר ב-B12)
בשביל אותם אנשים שכן צריכים ברזל. בגלל זה לכל החברות יש את המולטי שלהם בלי ברזלסלחו לי על הבורות אבל למה שיהיה ברזל במולטי ויטמין אם הוא מזיק? (אני מתאר לעצמי שלא מדובר ב-B12)