הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Winnidrol

• פותח/ת השרשור idanB
  • פורסם בתאריך

idanB

משתמש מתחיל
21
4
נק' מוניטין:
4
21
4
שלום,
הזמנתי מהאיטנרנט כדורים בשם winnidrol, לפי מה שבדקתי קצת בגדול זה תחליף לwinstrole ( סטרואידים). לפי מה שקראתי זה חוקי ואין תופועות לוואי.
השאלה שלי, האם מישהו שמע על זה? קרא על זה? לקח את זה?. ואם כן, האם אני צריך לקחת עם זה משהו בנוסף?

נערך לאחרונה:
לפי מה שקראתי זה חוקי ואין תופועות לוואי.
אז ככה.... זה חוקי כי זה עדיין לא פשע לעבוד על טמבלים בטריקים שיווקיים זולים! וכי זה לא סטרואידים (זו הסיבה שזה גם לא יעבוד דרך אגב)
זה לא סטרואידים גם אם השם על האריזה דומה למקור
זה בטח מסביר לך למה אין תופעות לוואי 😉
רק אל תגיד לי שחשבת לרגע שהגופות של הבילדרים בסרטוני השיווק שלהם זה מהחומרים האלה....זה יהרוג אותי סופית.

תפרסם את רשימת המרכיבים
ממה שראיתי החברה די מסתירה את זה באתר שלה. פעם קראתי על אחד מהמוצרים שלהם שזה טריבולוס. מעניין אם זה פשוט טריבולוס בכל האריזות ומה שמשתנה זה רק השם שמחקה כל פעם סטרואיד או הורמון אחר

או שזה איזשהו פרו הורמון או שזה איזשהי חרטא . בכל מקרה לא יהיה לך תוצאות משמעותיות אם זה גם אם זה פרו הורמון ובעיקר אם זה חרטא ככה שאם אתה באמת רוצה סטרואידים פשוט לך על הדבר האימיתי או שתשאר אם האבקת חלבון והקריאטין . זה השורה התחתונה .

אין מצב שזה פרו הורמון כי זה לא , מה שאני הבנתי שפרו הורמונים הם לא טריבולוס או dhea אלה סתם תוספים טבעיים , אחי קנה את זה וזה לא עשה לו כלום !!!! חבל על הכסף , באמת

• פותח/ת השרשור
אני אצלם לכם לפה את המרכיבים
אלו
אלו

קבצים מצורפים

• 20150727_003947.jpg
    20150727_003947.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 173
על החומר שיש פה DMAE

How does it work?
Deanol is needed to build the chemical choline. Having more choline in the body might increase the production of acetylcholine, which is involved in brain and nervous system function.

מחיפוש קצר בגוגל.. יש למישהו דעה?

גבר מה שקנית זה מוצר של חברת crazymass.... זה חברה שמוכרת עלאק סטרואידים כאילו היו תוספי מזון.. זה לא עובד..
זה כמו לקנות דיאטת שקר של ג.יפית ועוד להאמין שזה יעבוד... או למכור לבחורות שלאכול יוגורט עם פרוביוטיקה זה יעשה אותן רזות וחטובות...
אין תחליפים לסטרואידים... או סטרואידים נטולי תופעות לוואי...
CANT HAVE THE GAIN WITHOUT THE PAIN

לא נורא גבר
מטעויות לומדים
האנשים האלה שהקימו את האתר הזה מרוויחים הרבה כסף על הרבה אנשים כמוך שנפלו
את מה שיש בקופסאות האלה אפשר להשיג בבית מרקחת בארץ רק שבמקום וינידרול יהיה רשום על זה מגה גלופלקס או משו כזה
נראה לך שאנשים היו מתעסקים במחטים הורמונים תופעות לוואי אם היה משו אחר חוקי בלי דקירות שעובד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית