הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ EP-STANE

jo_kersmile

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
מה קורה חברים

אני אשמח לעזרה

לאחר שבועיים של שימוש במנה של 30 מיל ביום (חלוקה בוקר וערב של 15 מיל) התחילו כאבי תופת בגב התחתון שהקרינו גם לאזור המקביל בבטן

אני החלטתי להפסיק את הסייקל ולראות מה המצב כי ממש נלחצתי שהקליות נפגעו או הכבד , למרות שאני לוקח תוספים להגנה על הכבד + tudca

במידה וההחלטה היא סופית ואני לא אמשיך את הסייקל , האם גם אחרי שבועיים אני צריך לקחת nolva?

תודה

בהנחה שתפסיק תצטרך עדיין pct
סביר להניח שזה לא הכבד וגם ה"הגנות" האלה זה שטויות....
אל תהיה פרנואיד הכי הרבה תבקש בדיקות דם לאנזימי כבד ואל תבהל אם זה גבןההה מהנורמה

היה לי את זה
מקרה קלאסי של בק פאמפ. או איבופן, או מדללי דם.
אני הייתי על איבופן ונקסין(נראה לי)ורק לאחר מכן הבנתי שזה בק פאמפ

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם

החלטתי להפסיק את הסייקל למרות שקראתי ברחבי הרשת על ה back pumps אבל אצלי זה הגיע לרמה שבשעות הלילה אני בקושי יכול לזוז

בטן נפוחה וכאבים בגב התחתון ו taourin לא עזר במיוחד גם על מינון של 8 גרם ביום מפוצל

הייתי היום אצל רופא ונשלחתי לבדיקת דם,שתן, ותפקודי כבד

הפחד שלי שאם אני אתחיל עכשיו PCT וזה לא back pump אז יכול להיות יותר נזק מה nolvadex ?

או שניתן לקחת ללא פחד ?

Vosegus המשך את הסייקל גם על איבופן ? זה עזר לך ?

תודה תותחים

• פותח/ת השרשור
אוקי אז הכאבים חלפו להם (זה היה נורא)השאלה היא האם ניתן לחזור לסייקל אחרי שבוע הפסקה ?

האם בתאוריה דבר כזה אפשרי ?

תודה לכולם
ואם לא כדאי לחזור לסייקל האם לעשות עכשיו PCT אחרי שבועיים סהכ, או רק להשתמש בשטויות OTC למינהם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית