- פותח/ת השרשור
אני לא משלם מחיר מלא, זה פחות מ75 דולר ;)לקחו לך מכס? חבילה אחרונה שלי עברה במכס והדוורית אמרה שהיא רואה את זה הרבה יותר בזמן האחרון, כנראה מישהו שם צריך כסף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא משלם מחיר מלא, זה פחות מ75 דולר ;)לקחו לך מכס? חבילה אחרונה שלי עברה במכס והדוורית אמרה שהיא רואה את זה הרבה יותר בזמן האחרון, כנראה מישהו שם צריך כסף
זה מהיר? לי הגיע פתק לאסוף חבילה מחו"ל ולא הזמנתי כלום בכלל 😳תוך 8 ימים הגיעה לי חבילה במשקל של כ5 קילו
חבילות קטנות זה לרוב הרבה זמן.הזמנתי היום עוד כבלים להטענת סמארטפון. נראה מתי יגיעו.
חבילות קטנות זה לרוב הרבה זמן.
אתה בטח הזמנת מסין?זה צריך להיות ההיפך
אתה בטח הזמנת מסין?
אם כן תקבל את זה מינימום עוד חודש.
הדואר של סין זה יותר גרוע מיונים.מ-Ebay אבל נראה לי שמסין...
הבעיה זה הדואר שלנו, לא שלהםמידי פעם עדיף לשלם דולר או שניים יותר ולקנות מאנגליה או מיפן או קוריאה יש להם דואר סופר מתקדם הכל מגיע פיקס.
לא זה לא.הבעיה זה הדואר שלנו, לא שלהם
לא אמרתי לך להזמין EMS.הבעיה גם בדואר "שלהם", בסופו של דבר זה לא מסתכם בכמה דולרים אלא לפעמים במשלוח שעולה על ערך המוצר והחבילה.
לא התכוונתי לסינים התכוונתי לאלה שאמרת שיש להם דואר סופר מתקדם, בסוף זה עדיין מגיע לדואר הסופר לא מתקדם שלנולא זה לא.
יאפ.לא התכוונתי לסינים התכוונתי לאלה שאמרת שיש להם דואר סופר מתקדם, בסוף זה עדיין מגיע לדואר הסופר לא מתקדם שלנו
אתה רוסי, בטוח הזמנת איזה משהו אלקטרוני (גאדג׳ט) מבלי לשים לבזה מהיר? לי הגיע פתק לאסוף חבילה מחו"ל ולא הזמנתי כלום בכלל 😳
אני לא מהרוסים האלה. אני מסתובב עם טלקרט ופנקס שיש בו את כל מספרי הטלפון שאני צריךאתה רוסי, בטוח הזמנת איזה משהו אלקטרוני (גאדג׳ט) מבלי לשים לב