הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מוטיבציה - קוביות

• פותח/ת השרשור
מעניין לראות תמונה עדכנית, עוד מישהו מהמר שהוא עכשיו עם כרס?
אני צופה בתגובות שלך ואני כמעט תמיד איתך, אבל הפעם לא.
תיכנס לכרטיס של הבחור, יש שם עוד קליפ שלו מרים חולצה, וזה קליפ די ישן, והקליפ הזה הוא מעכשיו, מהיום שעליתי אותו. זה בן אדם שמתאמן ומקפיד כל החיים.

• פותח/ת השרשור
עאלק דוף לא מפותח! יש לו אחלה ידיים שבעולם! לא גדולות מידי ולא קטנות מידי, עם חיטוב מעולה!
ולגבי החצ'קונים שהזכירו פה - כשתגדלו ויצמחו לכם שערות בחזה ובבטן ותבינו שכל העבודה במכון לא שוה אם אתם כאלה שעירים,
אז תורידו שערות בשעווה, ומה לעשות שאחרי זה יש בגוף כאלה חצ'קונים...

סבבה אחי אבל תקשיב, הבטן שלו ברמת פיתוח נדירה! רואים שהוא עובד עד שאר הגוף, לא אומר שלא, אבל זה לא פרופורציונאלי לדעתי... הבטן כמה רמות מעל השאר
ולגבי חצ'קונים - צודק, זה מבאס...

אחד הדברים המגעילים שראיתי. אשכרה אתם מתלהבים מזה?

אם ה-SET POINT של הבנאדם היא 10%..?
עדיין הוא יותר נמוך כאן מ 10%, הקטע עם הכרס הייתה בהקצנה אבל הוא לא עם קוביות כאלו כל השנה זה בטוח ואני בספק אם בכלל חודש מהשנה, אלא אם הוא באמת עילוי גנטי.
סה"כ באמת לא מרשים בכלל, אם זו המטרה שלו וזה מה שהוא רצה להגיע אז שיהיה לבריאות, כל אחד יכול להשיג קוביות (בדרך כזו או אחרת) אבל לא לכל אחד יהיה גוף פרופורציונאלי.

עדיין הוא יותר נמוך כאן מ 10%, הקטע עם הכרס הייתה בהקצנה אבל הוא לא עם קוביות כאלו כל השנה זה בטוח ואני בספק אם בכלל חודש מהשנה, אלא אם הוא באמת עילוי גנטי.
סה"כ באמת לא מרשים בכלל, אם זו המטרה שלו וזה מה שהוא רצה להגיע אז שיהיה לבריאות, כל אחד יכול להשיג קוביות (בדרך כזו או אחרת) אבל לא לכל אחד יהיה גוף פרופורציונאלי.

ברור שהוא לא יכול להישאר ככה תמיד כמו שבודי בילדר לא יכול להישאר בשייפ של תחרות מיותר מיום אחד.

בסרטון הוא צריך להיות באזור ה-7-8%...

Back
למעלה תחתית