הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דוגמיות מBB.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
צהרים טובים אנשים!
חבר עכשיו נמצא בארה"ב ואני מתכנן לעשות אליו לשם הזמנה מBB שיביא לי את זה לארץ.
אני רוצה לדחוס לשם דוגמיות כי אין להן משקל בכלל וזה בחינם,על איזה דוגמיות אתם ממליצים,מה כדאי לקחת כי ראיתי שיש ממש הרבה זבל שם...

• פותח/ת השרשור
זה לא חדש לי הרעיון עם החיפוש,ניסיתי את זה אבל זה הציג לי מיליון דוגמיות שאין לי מושג מה עדיף לקחת ומה לא.
בישביל זה פתחתי את הנושא כדי שאנשים שאולי טעמו פה ושם ימליצו על דוגמיות נחמדות.

• פותח/ת השרשור
עשיתי הזמנה לפני יומיים לחבר שנמצא בארה''ב והוא יביא לי את המוצרים כשיחזור לארץ,הוספתי לרשימה כמה דוגמיות(איך אפשר שלא!?).
אני חושב לעשות השבוע עוד הזמנה קטנה אליו של חטיפי חלבון וחשבתי שוב להוסיף עוד דוגמיות,האם אין בעיה עם זה אם מופיעות שם שוב אותן הדוגמיות כמו בהזמנה האחרונה?

ועוד שאלה קטנה,קפאין כדאי להחביא אולי טוב במזוודה אם הכמות היא לא קופסא או שתיים...?

לא זה לא משנה, רק שיביא איתו את הקבלה ושכל התוספים לא יעברו את ה 200$ (ללא משלוח, למרות שמשלוח עולה גרושים).
בקשר לדוגמיות אתה יכול להכניס כמה שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
רגע הקטע עם ה-עד 200 דולר זה לא אמור להיות על כל הדברים שהוא קנה בארה''ב במהלך הביקור?
או שכביכול אסור להביא מוצרים שעלות כל אחד מהם בנפרד עוברת את ה200 בלי לשלם מכס?

בעיקרון זה אמור להיות 200$ לבן אדם שנמצא בחו"ל הפריטים שיכול להביא פרט לבגדים, אבל בוא נגיד שאם אתה מביא אייפוד או משהו כזה לא ידעו שבאמת קנית את זה שם או שאם תביא לפטופ, אתה יכול לומר שזה מהארץ ולא שמים על זה כל כך.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שזה תקף בעיקר למוצרים בעטיפה המקורית שמעידה על זה שהם חדשים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית