הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Adidas Adipower VS. Nike Romaleos 2

MikeRozner

משתמש משקיע
3,608
3,679
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,498
3,608
3,679
Iron Core
אז נפלה לידי הזדמנות וקניתי רומולוס 2 של נייק. אני כידוע לחלק מהאנשים פה שונא מושבע של נייק כבר שנים...
עוד מהימים (שאני מתבייש בהם מאוד) שהייתי מתחרה במרוצי 10 ק"מ והנעליים שלהם היו נהרסות אחרי 3-4 חודשים.

חנכתי אותן השבוע עם סינגל סקווט 210, הנג פאוור-קלין לשלשות עד 110 וסינגלים עד 120 וקפיצות על ארגז שלשות עד 120.
הסיכום שלי? כל הכבוד לנייק!
תחושה מעט מוזרה, יש תמיכה בקשת הכף רגל מה שאין באדידס, משהו בהן גם מרגיש מעט יותר יציב.
הן גורמות לברכיים שלי לגלוש קצת יותר קדימה ועדיין ההרגשה טובה מאוד.

לסיכום? ממליץ בחום.

PS.
@Doron M אני אוסר עלייך לעלוץ!

תמיכה בקשת נשמע טוב.. יש לי קשת גבוהה (פס קאבוס המונח הרפואי) ברגל ימין
גורם לי לתהות לגבי הנעל הבאה שלי.. בכל אופן בינתיים הפאוורליפט עושות את העבודה

• פותח/ת השרשור
יש וידאו חביב... שאלת מליון הדולר היא לאן להעלות אותו

כל מי שלבש את הרומליאוס שלי ולבש אדידס ישר רצה לקנות את הרומליאוס.
אגב אני הפסקתי להשתמש בהן כי יותר נוח נעל שטוחה ללוא באר.

כל מי שלבש את הרומליאוס שלי ולבש אדידס ישר רצה לקנות את הרומליאוס.
אגב אני הפסקתי להשתמש בהן כי יותר נוח נעל שטוחה ללוא באר.
מה היית ממליץ אז לאימוני PL ? ה adipower או הרומליאוס?
מבחינת כמות היתרונות..
ועד כמה זה נורא לעשות איתן lb ?

מבחינת כמות היתרונות..
ממה שאני רואה, גם ברמות הגבוהות מתחילים לאט לאט לעבור לנעל שטוחה. אני לא הייתי ממליץ על אף אחת מהנעליים לפווארליפטינג, מיותר. נעל שטוחה תעשה את העבודה, אולסטאר, הריבוק של מארק בל או אולי נאנו (אני קיבלתי עם הרומליאוס מדרסים אקסטרה קשיחים ואני שם אותן בנאנו כך שההרגשה מאוד יציבה)

ממה שאני רואה, גם ברמות הגבוהות מתחילים לאט לאט לעבור לנעל שטוחה. אני לא הייתי ממליץ על אף אחת מהנעליים לפווארליפטינג, מיותר. נעל שטוחה תעשה את העבודה, אולסטאר, הריבוק של מארק בל או אולי נאנו (אני קיבלתי עם הרומליאוס מדרסים אקסטרה קשיחים ואני שם אותן בנאנו כך שההרגשה מאוד יציבה)
יש לי אולסטאר כבר שנה כמעט, אבל הן "נשחקות" מהר מאוד, ונותנות הרגשת של "סמרטוט" לנעל.
לא נוח..

אז מחפש משהו לטווח הארוך יותר.
ואם ניקח בחשבון שתרגילי הנפות ייכנסו גם למשוואה בזמן הקרוב, האם ללכת על הרומליאוס?

יש לי אולסטאר כבר שנה כמעט, אבל הן "נשחקות" מהר מאוד, ונותנות הרגשת של "סמרטוט" לנעל.
לא נוח..

ואם ניקח בחשבון שתרגילי הנפות ייכנסו גם למשוואה בזמן הקרוב, האם ללכת על הרומליאוס?
אני מאוד אהבתי את האדידאס אגב, אבל הנייק הרגישו אחר.
אני לא חושב שיש לך צורך בנעל, כשהנפות יגיעו למשוואה ותגיע למשקלים כבדים אז תתעסק בזה. אני לפעמים עושה PC כי אין לי זין להחליף נעל ואין לי שום בעיה עם זה.

• פותח/ת השרשור
מבחינת כמות היתרונות..
לא זו ולא זו, אני חושב ש3/4 סנטימטר עקב למי שעושה לואו באר לרוב יהיה יותר מידי

לא נוח..

הן "נשחקות" או שהן נשחקות?
ממה בדיוק הן נשחקות? אתה רץ איתן?

בתחילת ה"קריירה" שלי, לפני כמה שנים נעלתי אולסטאר ישנות למשך שנה וחצי והגעתימגם למשקלים מכובדים ב-SS, אז אני לא מבין על איזו שחיקה אתה מדבר?

לגבי השאלה שנשאלה כאן ע"י @^pala , אגן עבור LB סקוואט זה לא הכי נוח ויעיל למרות שאני, אישית כן הצלחתי להגיע לתוצאות נחמדות עם הנעליים האלו. בסופו של דבר, אנימחושב שזה גם עניין של מבנה גוף, גמישות וכו'...
למשל, כיום, LB ממש לא מתאים לי ולא מרגיש לי נוח.

נ.ב.
@MikeRozner לעלות מה? לסקוואט 500lb? 😉

הן "נשחקות" או שהן נשחקות?
ממה בדיוק הן נשחקות? אתה רץ איתן?

בתחילת ה"קריירה" שלי, לפני כמה שנים נעלתי אולסטאר ישנות למשך שנה וחצי והגעתימגם למשקלים מכובדים ב-SS, אז אני לא מבין על איזו שחיקה אתה מדבר?

לגבי השאלה שנשאלה כאן ע"י @^pala , אגן עבור LB סקוואט זה לא הכי נוח ויעיל למרות שאני, אישית כן הצלחתי להגיע לתוצאות נחמדות עם הנעליים האלו. בסופו של דבר, אנימחושב שזה גם עניין של מבנה גוף, גמישות וכו'...
למשל, כיום, LB ממש לא מתאים לי ולא מרגיש לי נוח.

נ.ב.
@MikeRozner לעלות מה? לסקוואט 500lb? 😉
לא זכור לי שאלתי שאלה 😲
מבנה אגן או לא, בלוא באר אתה מעדיף שהברכיים לא יישלחו קדימה, והן כן קורות עם עקב. (וגם אם הצלחת לא לשלוח אותן קדימה, העברת את המרכז כובד בכף רגל מהאמצע לעקב ושמת את עצמך במנח פחות יעיל)

קצת הגזמתי.. הכוונה הייתה שהבד הפך להיות סמרטוטי יותר ובהרגשה הכללית כל תהליך הנעילה,וההורדה מציק.
בקיצור, אם הבנתי נכון.. אין מה לרוץ לקנות נעליים מקצועיות יותר?

קצת הגזמתי.. הכוונה הייתה שהבד הפך להיות סמרטוטי יותר ובהרגשה הכללית כל תהליך הנעילה,וההורדה מציק.
בקיצור, אם הבנתי נכון.. אין מה לרוץ לקנות נעליים מקצועיות יותר?

תשמע, אם הנעל ממש הפכה לסמרטוט אז תשקול לקנות אולסטאר חדשות.

I have been training for a long time with flats, after a while with WL shoes.

There is no 100% here or there, each individual suits different shoe.

I am back now with WL simply because I cannot hit depth always with flats.

Most of the guys in my gym wear WL for squats, and most of the competitors here and in general wear WL shoes.

It still doesn't mean that WL is better...

For Romaleos - they are very popular here, a bit more than Adipower, I heard it's better for wide foot.

I have been training for a long time with flats, after a while with WL shoes.

There is no 100% here or there, each individual suits different shoe.

I am back now with WL simply because I cannot hit depth always with flats.

Most of the guys in my gym wear WL for squats, and most of the competitors here and in general wear WL shoes.

It still doesn't mean that WL is better...

For Romaleos - they are very popular here, a bit more than Adipower, I heard it's better for wide foot.
אתה יכול גם לדבר עברית זה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית