עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא תמיד אתה יכול לדעת לפי החיצוניות 😃אני מספיק מבין באנשים ובנשים בפרט בכדי לזהות זאת
חיכיתי לתגובה שלך... אני סתם מטריל, לא באמת חושב ככהתכלס. למה נשים בכלל צריכות לקבל שם?
כשהן נולדות אפשר לתת לכל אחת מספר וזהו.
כל מה שחשוב באישה זה אם היא נותנת או לא. לא ככה?
טוייסט בעלילה: היא "נותנת" רק אחרי חצי שנהצודקת, לא כל הנשים, אבל רובן.
קיצר, שנעבור לאיי סי קיו ?
כי בחורות לא נהנות מסקס?תלוי באיזה קשר..
אם אתה מחפש קשר עם אישה שמבוסס רק על מין אל תתפלא אם גם היא תראה אותך בתור "כלי" מהלך. קשר שטחי.
קצת נסחפת אתה לא חושב?למה שמישהו יביא לך רעיון טוב אם יש לו?
כל העולם היום חולם על לפתח אפליקציה שתעשה אקזיט ולהתעשר.
לא יודע אם אתה נאיבי, טיפש או עצלן (או אולי כולם?)
לא מבינה מה אתה מנסה לטעון עם זהכי בחורות לא נהנות מסקס?
אז במקרה שהגבר שילוב של מבוגר\מכוער\שמנמן אז תמורת הסקס הוא צריך לפזר שטרות אדומים.
יש מקצוע כזה אם אני לא טועה.
לא מבינה מה אתה מנסה לטעון עם זה
אישה בדיוק כמו גבר היא יכולה לשכב עם כמה שהיא רוצה אם היא נהנת מזה בדיוק כמו שגבר יכול לשכב עם כמה נשים שהוא רוצה ואף אחד לא יקרה לו ''זונה''.
הפואנטה פה שלא צריך לקרוא לנשים שרמוטות או זונות
תבונות מתגלית..
על סמך מה קבעת שמפתח זה גבר ומנעול זה אישה?כשמפתח אחד פותח הרבה מנעולים שונים, זה מפתח מאסטר.
כשמנעול אחד נפתח ע"י הרבה מפתחות שונים, זה מנעול חרא.
אתה מבין.. ואחר כך הם מתלוננים כשאישה מדמה אותם לארנק..על סמך מה קבעת שמפתח זה גבר ומנעול זה אישה?
אם אתה משווה את בני האדם לחפצים דומים אז תשכב במקום בלי לזוז עד שמישהו ירים אותך ותקווה שזה בשביל לפתוח מנעול .
אני עדין חושב שהאישה צריך להיות במטבח או במיטהאתה מבין.. ואחר כך הם מתלוננים כשאישה מדמה אותם לארנק..
מה זה "צריכה" ? אתה אומר שהיא צריכה להיות במטבח וגבר לא? למה?אני עדין חושב שהאישה צריך להיות במטבח או במיטה
מי אמר שגבר לא ?מה זה "צריכה" ? אתה אומר שהיא צריכה להיות במטבח וגבר לא? למה?
זה השתמע כך מהמילים שלך.. בדקתימי אמר שגבר לא ?
תלוי בכבר או ברצועה עד כמה היא ארוכה ..😃זה השתמע כך מהמילים שלך.. בדקתי
ואם היא לא רוצה להיות במטבח, יש לה אפשרות גם לא להיות.
אני עדין חושב שהאישה צריך להיות במטבח או במיטה
פשוט לא חייב שזאת תיהיה אישה אחת ולא חייבים להכפיש את כבודה
הוא פשוט אמר שנשים צריכות לעשות sleep, eat, lift, repeat רק במילים אחרות, מה הבעיהמה זה "צריכה" ? אתה אומר שהיא צריכה להיות במטבח וגבר לא? למה?
הרצועה של השוט?תלוי בכבר או ברצועה עד כמה היא ארוכה ..😃