הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מבזבז יותר מדי כסף על שטויות :(

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
12 אלף שקל על אוזניות. וואו. (אז כמה עולות בארץ?)
ואני חשבתי שבזבזתי הרבה כשהוצאתי אלף שקל על האוזניות בחו"ל. 🤭

ממש מסקרן לשמוע את ההבדל.

אני יצא טמבל, אבל יש אשכרה כזה הבדל בין אוזניות של 12 אלף לאוזניות של סנהייזר ב200 שקל? (ברור שכן, זה שווה את ההפרש?)

איפה ראית ב 12000

אני יצא טמבל, אבל יש אשכרה כזה הבדל בין אוזניות של 12 אלף לאוזניות של סנהייזר ב200 שקל? (ברור שכן, זה שווה את ההפרש?)

ברוררר
יש הבדל גדול כבר בין אוזניות של 200 לאלו של 500.

לפותח הפוסט, ריספקט 🙌 . מקנא....🤭
כבר האזנתי לכמה מערכות שמע היי אנד בחיים (סט רמקולים של קאבאס ב100K לזוג לדוגמא) אבל כלום לא הכין אותי לפעם שיצא לי לשמוע את הסנהייזר HD800 בשדה התעופה בפרנקפורט. כמעט איחרתי לקונקשיין בגלל שהתענגתי על הצליל שלהן. לא להאמין איך זוג אזניות יכול להוציא צליל שכזה.

נערך לאחרונה:
פעם ראשונה שאני שומע על המושג TIDAL, אני מחפש שירות קנייה/הורדה.
אני מאזין דרך FOOBAR.

אממ הם DAC עושה הבדל?לחלוטין. ברמות האלה בכללי לא קונים אוזניות מבלי לקנות DAC והגברה.
יש כל מני סוגי DACים שמשפיעים על הסאונד בצורה שונה.

איזה הלוואי 😭
אני שומע דרך רמקולים מדפיים של system audio, ולא ממש מרגיש הבדל בין CD-ים או DAC-ים.
המגבר שלי הוא רסיבר - אמנם רציני ולא דרגת כניסה כלשהיא, אבל עדיין רסיבר ולא מגבר סטריאו.

חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי אוזניות שעולות 5495$ 😱
בטח ראית את Abyss AB-1266

מצאתי גם של החברה של האוזניות שלי:
http://ultrasone-shop.com/us/ultrasone-editionen/85-ultrasone-pro-550-.html

לי יש כאלה:
http://www.ultrasone-headphones.com/en/products/hfi/hfi-780

http://ultrasone-shop.com/us/ultrasone-hfi/19-ultrasone-pro-550-.html

alo_hfi_780.jpg

יש לך שם ציוד היקפי מכובד.. מעניין מה יש בתוך המחשב 🤯

• פותח/ת השרשור
יש לך שם ציוד היקפי מכובד.. מעניין מה יש בתוך המחשב 🤯
הדברים הרגילים :X
970GTX, מעבד I7 4790 חח
איך הן?

הדברים הרגילים :X
970GTX, מעבד I7 4790 חח

איך הן?
970? יפה.. האמת חשבתי הוא יותר יקר ממה שדמיינתי.. ראיתי בפחות מ$330.. שווה כל שקל.
לי יש SLI עם לוח סטרייקר פורמולה של אסוס.

והאוזניות מעולות. במיוחד לסרטים ומשחקים, מושלם בשביל המחשב. אבל מעולם לא ניסיתי משהו יותר איכותי אז לא יכול להשוות.
הפלטות באוזניות מצופות זהב ויש עליהן ביקורות טובות ברשת וקניתי גם בגלל שהן מתקפלות.
גם יש להן טכנולוגית הדמיה של סראונד.

• פותח/ת השרשור
970? יפה.. האמת חשבתי הוא יותר יקר ממה שדמיינתי.. ראיתי בפחות מ$330.. שווה כל שקל.
לי יש SLI עם לוח סטרייקר פורמולה של אסוס.

והאוזניות מעולות. במיוחד לסרטים ומשחקים, מושלם בשביל המחשב. אבל מעולם לא ניסיתי משהו יותר איכותי אז לא יכול להשוות.
הפלטות באוזניות מצופות זהב ויש עליהן ביקורות טובות ברשת וקניתי גם בגלל שהן מתקפלות.
גם יש להן טכנולוגית הדמיה של סראונד.
נייס נשמע טוב
יש לי מס' זוגות נוספים בבית אבל אין לי אולטרה סון..לא ידעתי שיש להם דגמים כאלה.

אם זה עושה לך טוב זה לא שטויות ☝️
הייתה לי פעם גם תקופה שהייתי ממש מתעניין באזניות, אמנם לא מהסוג שאתה קונה, אבל כרגע יש לי 4 אזניות שאני ממש אוהב (חלק למוזיקה חלק למשחקים וכו' וכו'):
AKG K518 - הראשונות שקניתי ופחות או יותר הקנייה שאני הכי מרוצה ממנה, יש לי אותם כבר כמה שנים והם קרועות והכל אבל הם עדיין מושלמות.
Razer electra
Razer Kraken
Steelseries Siberia v2

• פותח/ת השרשור
אם זה עושה לך טוב זה לא שטויות ☝️
הייתה לי פעם גם תקופה שהייתי ממש מתעניין באזניות, אמנם לא מהסוג שאתה קונה, אבל כרגע יש לי 4 אזניות שאני ממש אוהב (חלק למוזיקה חלק למשחקים וכו' וכו'):
AKG K518 - הראשונות שקניתי ופחות או יותר הקנייה שאני הכי מרוצה ממנה, יש לי אותם כבר כמה שנים והם קרועות והכל אבל הם עדיין מושלמות.
Razer electra
Razer Kraken
Steelseries Siberia v2
כן היו לי הAKG, אזניות נהדרות ^_^
עם הסיבריה התנסיתי עוד כשהם יצאו תחת החברה ICEMAT, אי שם בימים היפים של CSS וקהילת הCZ הפרוץ חחחחח

כן היו לי הAKG, אזניות נהדרות ^_^
עם הסיבריה התנסיתי עוד כשהם יצאו תחת החברה ICEMAT, אי שם בימים היפים של CSS וקהילת הCZ הפרוץ חחחחח
חחחחחח כן כמעט כל מי שפעם שיחק 1.6 היה עם הסיבריה. למרות שמכל האזניות שקניתי הם קצת איכזבו, איכות לא כמו שציפיתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית