הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרופיט בת ים

טופי

משתמש מתחיל
221
66
נק' מוניטין:
201
221
66
מישהוא פה מתאמן /התאמן בפרופיט בת ים ויכול לספר /להמליץ על החדכ קצת ?

אני אישית מתאמן בפרופיט פתח תקווה, ממה שיש אצלי אני יכול להגיד לך שאין לך למה לצפות למשהו מיוחד, ציוד סביר, ברובו של Star Trac, אל תצפה לפלטות באמפר או משהו שאפילו קרוב לזה, מוטות סבירים שלא עומדים במשקל כבד, מאמנים ברובם טיפשים, אצלי כולם אידיוטים, אבל הייתה פעם תקופה שאושר סופטי אימן אצלנו אז לעולם אתה לא יכול לדעת מי יאמן אצלך.

בקצרה, אתה מקבל מה שאתה משלם עליו, וזהו.

• פותח/ת השרשור
אני אישית מתאמן בפרופיט פתח תקווה, ממה שיש אצלי אני יכול להגיד לך שאין לך למה לצפות למשהו מיוחד, ציוד סביר, ברובו של Star Trac, אל תצפה לפלטות באמפר או משהו שאפילו קרוב לזה, מוטות סבירים שלא עומדים במשקל כבד, מאמנים ברובם טיפשים, אצלי כולם אידיוטים, אבל הייתה פעם תקופה שאושר סופטי אימן אצלנו אז לעולם אתה לא יכול לדעת מי יאמן אצלך.

בקצרה, אתה מקבל מה שאתה משלם עליו, וזהו.
כן.....אני לא מצפה ליותר מדיי בשביל 120 שקל בחודש.

הייתי פעם בפרופיט פת. חרא ציוד. לא ידודדיתיים לליפטינג. אסור מגנזיום, דדליפט בלי נעליים ודברים בסגנון. לרוב מאמנים מטומטמים

מה נסגר!? זה או מכוני פיטנס חרטא של זקנים או מכוני קרוספיט ב3,000,000 שקל לחודש?!?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית