חייב התייעצות כי מרגיש שאני משתגע.
בצבא,ונכנסתי לפני כמה ימים למאמן יחסית מוכר.
עכשיו,יום שישי הייתה שיחה עם היועץ תזונה והיו כמה דברים שאני לא מצליח להוציאמהראש,אעשה את זה לפי סדר מהדברים שהכי מטרידים אותי להכי פחות.
בצבא,ונכנסתי לפני כמה ימים למאמן יחסית מוכר.
עכשיו,יום שישי הייתה שיחה עם היועץ תזונה והיו כמה דברים שאני לא מצליח להוציאמהראש,אעשה את זה לפי סדר מהדברים שהכי מטרידים אותי להכי פחות.
- בשיחה היועץ אמר שבימי ״ציט״ לעשות אימון ויש לי קצת בעיה עם זה ימי שישי הם כביכול ציטבגלל ארחות שישי וכנל לשבת שזה אותו אוכל. ובחמישי אם אני יוצא מדי פעם לא אוכל לאכולבגלל שהציט זה שישי שבת,בנוסך לקח אנר שאם יוצאים בערב לא לאכול צהריים. אלו דבריםשקצת מפריעים לי כי בסופו של דבר אני רוצה דרך חיים ולא לחיות על זה שאם אני יוצא בערבאז בבוקר לאכול חטיף ואז כל היום לא להכניס משהו לפה.
- מכיוון ואני בצבא אני צריך לצלם את האוכל וזה קצת מכניס אות לדיכאונות שאני צריך בן אדםשיאשר לי מה לאכול ומה לא,זה חלק מהתהליך מבין אבל סתם מבאס
- אני בבסיס והתוכנית אימון היא 3 בשבוע ובחמישי אין לי איך להתאמן כי אין לי חדר כושר ולאשום דבר של אימונים בבית ואני לא יכול לשלם על חדר כושר כי לצערי זה עולה מלא והוצאתיכזף על התוכנית ובמילא הכסך הזה צריך לצאת לעזרה בבית.
- יש לי שבוע בחנוכה שאני עובד מ7 בבוקר עד עשר בלילה,עכשיו אני באמת אעשה הכל כדי לאלהחסיר אימונים ותזונה אבל כשדיברתי עם היועת אמר שעדיך להביא אוכל מהבית ואין בעיהליום יומים,אהל אני לא במצב במשפחה שאני יכול לקחת אוכל בוקר מהריים וערב לשבוע שלם.
נערך לאחרונה: