הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרטיס אשראי

RoniNinja636

משתמש מתחיל
265
78
נק' מוניטין:
115
265
78
אני צריך כנראה להזמין כרטיס אשראי בקרוב לכמה תשלומים שאני חייב לשלם כל חודש. אני ממש שונא כרטיסים ואני תמיד אעדיף להשתמש בבנקט ומזומן, וזהו. מכל מיני סיבות ובעיקר בגלל שאני יודע כמה אני מוציא ואני לא אוציא יותר ממה שיש לי בארנק (לא פרסי/תימני). חוץ מזה, אני לא כזה מבין גדול באשראי וכל זה..
הכרטיס ישמש רק בשביל אותו תשלום כל חודש ולכן חשוב לי לדעת: עם איזה כרטיס אשראי אצטרך לשלם את העמלה החודשית הנמוכה ביותר?
אגב, אני בבנק הפועלים.
תודה 😃

אני צריך כנראה להזמין כרטיס אשראי בקרוב לכמה תשלומים שאני חייב לשלם כל חודש. אני ממש שונא כרטיסים ואני תמיד אעדיף להשתמש בבנקט ומזומן, וזהו. מכל מיני סיבות ובעיקר בגלל שאני יודע כמה אני מוציא ואני לא אוציא יותר ממה שיש לי בארנק (לא פרסי/תימני). חוץ מזה, אני לא כזה מבין גדול באשראי וכל זה..
הכרטיס ישמש רק בשביל אותו תשלום כל חודש ולכן חשוב לי לדעת: עם איזה כרטיס אשראי אצטרך לשלם את העמלה החודשית הנמוכה ביותר?
אגב, אני בבנק הפועלים.
תודה 😃
בן כמה אתה, ובמה אתה עוסק?
הכי טוב אם תלך לבנק ותשאל

• פותח/ת השרשור
בן 21 ובנתיים אני לא שכיר אבל כן יש לי הכנסה חודשית מסויימת..
בסופו של דבר אני אברר אבל חשבתי שאני אקבל פה קצת יותר מידע.

כשהייתי בישראל היה לי את זה:
https://www.leumi-card.co.il/he-il/Cards/Pages/LCFreeInt.aspx

כמה דברים:
1. אין נקודות/מתנות/דיוור לדואר בכלל
2. כל החשבון מתנהל באינטרנט
3. אין הטבות לכרטיס חוץ מדברים סטדנרטים כמו רכישות בין לאומיות, אופציה לבטל עסקאות/לערער על עסקאות וכו'
4. יש לעשות הוראת קבע לחשבון הבנק (זה לא משנה באיזה בנק אתה למרות שהכרטיס הוא של "לאומי")
5. המסגרת אשראי דיי גדולה, פשוט תגיד כמה אתה מרוויח בחודש בטלפון והם יתנו לך מסגרת בהתאם. הם לא בודקים את זה אז אפשר "לשקר" אבל אם זה יהיה מספר מונפץ סביר להניח שלא יאמינו לך.

האם קיים כרטיסאשראי שבעזרתו אפשר להוציא כסף מפייפאל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית