הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרטיס טיסה פיקטיבי

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
מישהו מכיר אתר שבמדיניות ביטול שלו אפשר לבטל ולקבל החזר מלא?

יצא לי עם אל על לבטל ולהחליף את הכרטיס ברגע האחרון, יכול להיות שרק לבטל גם אפשרי
שווה להסתכל במדיניות של החברות הגדולות, כי הן יותר מסתמכות על לקוחות חוזרים מחד פעמיים, אז יכול להיות שהם יהיו יותר גמישים בנושא

אם אתה רוכש כרטיס בתת-מחלקה גבוהה (Y, S, M בתיירם של אלעל) יש החזר כמעט מלא. כמובן בתנאי שקנית בעצמך ולא דרך סוכן.
הבעיה היא שמדובר במחיר מאוד גבוה - בדר"כ יותר מפי-2 ממחיר נמוך במחלקה.

מה המטרה?

אני כמעט בטוח שבחלק האתרים אפשר לרכוש כרטיס במחיר גבוהה יותר שניתן לביטול

יש הרבה מקומות שאפשר לסגור כרטיס עם ביטול תוך 24 שעות. אתה צריך את זה לכניסה לאמריקה?

כרטיסי טיסה עובדים לפי מחלקות במטוס ומחולקות לפי התנאים של הכרטיס, כמו שנאמר פה לכרטיסים היקרים תהיה אפשרות לביטול או לשינוי ראשון ללא עלות.
ברגע שהזמנת דרך סוכן, הוא צריך להתעסק עם לבטל לך ולכם הוא יגבה ממך לפחות 50$.
בעיקרון אגלה לך סוד מקצועי, כמעט כל כרטיס טיסה ניתן לבטל אם לא עברו 24 שעות זאת פקודה שנקראית void בתוכנה של כרטיסי הטיסה.
הבעיה היא שאם אני הייתי סוכן או חברת תעופה לא היה לי כוח להתעסק איתך ולא הייתי עושה לך את ההזמנה בכלל.
אתה צריך חבר סוכן נסיעות או מישהו שעובד במרכז הזמנות של חברת תעופה בבל מקרה יקחו לך תשלום על התהליך (אלא אם כן תעשה באינטרנט אבל הסיכוי שתצליח לבטל שם בזמן אפסי)
אם יש לך הרבה כסף קנה כרטיס במחלקת עסקים ותבטל

• פותח/ת השרשור
מגניב לראות את כל התגובות. תודה רבה לכולם
בסוף לא נזקקתי לכרטיס יציאה בכניסה למקסיקו אז תענוג.
לגבי זיופים, הבנתי שהיו כמה שאכלו את הכובע אז צריך להיזהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית