הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת מרכז אימונים באיזור השפלה/דרום

• פותח/ת השרשור galileo
  • פורסם בתאריך
מחזק את אור, חדרי כושר זה תחום לא ממש רווחי (ייחסית להשקעה) בטח אם אין את הכיס העמוק מהתחלה.
הרעיון לדעתי מאוד יפה, נכון זה משהו חדש ייחסית, אבל השאלה היא איך האוכלוסיה תראה את השווי של המקום
500 מטר אולם זה לא זול בכלל בטח שלא במרכז, היום לאנשים יש אפשרות לעשות מנויים במחירים די זולים, 150~200 לחודש. (מנוי שנתי)
אתה צריך לחשוב עם עצמך אם זה משהו שאתה עושה ממש מאהבה ופחות אכפת לך מהרווחיות של המקום.
היום נפתחים מדי חודש כמה וכמה סטודיוים קטנים בכל הארץ, אם אתה שואל אותי, זה הכיוון שמתחיל להשתלט לאט לאט..עד שהמחירים יהיו פחות מ100 ש"ח לחודש במועדון כושר.

• פותח/ת השרשור
לשאלות כאן, אני מאמן חדר כושר, אבל אני לא מעוניין להתעסק עם אימונים, יהיו מאמנים במקום עם יותר ניסיון ממני בתחום.
מקום במרכז עם שכירות נמוכה, מדובר על מיקום על כביש ראשי ,אולי בתוך מושב/קיבוץ/איזור תעשיה בעלי גישה נוחה .
power house בקריות ראיתי ושמעתי, אחלה של מקום אבל כל האימונים על הדשא מתקיימים בחוץ אם אני לא טועה, בכל מקרה אין באיזור שלי מקום כזה. ולא דומה לזה. אבל אין ספק שזה דומה למכון שיש לי בראש.

ועכשיו כמה חדשות בנוגע למכון..
המיקום שאני מתכנן יהיה מאוד נגיש, זו חלק גדול מההצלחה של המקום, מה שאני יכול להגיד כרגע זה שהוא יהיה נגיש מאוד עם מספיק מקומות חניה במקום.

מבחינת הגודל של המקום זה משהו בסביבות ה500-700 מ"ר, שבמרכז המכון יהיה דשא סינטטי למזחלות וכל אימון אחר, מסביב כלובים חבלים מטח מקבילים ציוד של strongman רצועות לאימון, קיצר אני משתדל להקיף כמה שיותר מבחינת ציוד, שכל מה שאני ואתם כמתאמנים בארץ רצינו ובאף מקום לא היה.

כמובן שגם אימוני נשים יהיו במקום ,יש כרגע כמה רעיונות עוד חושבים לאיזה כיוון ללכת.

אני אישית לא מכיר מכון קרוס פיט עם דשא מקורה, או משהו בסטנדרטים האלה.

עכשיו אני צריך מכם עזרה, כמובן שבמידה והכל ילך טוב יהיה סקר שוק מקיף אבל אני עושה עבודה מקדימה כי מדובר בהמון כסף שאני צריך להוציא ולוותר על לימודים בשביל העסק.

השאלה היא כזו כמה מכם יגיעו למקום כזה שיהיה על כביש ראשי אם מקומות חניה חינם (האיזור כרגע לא לפרסום כל כך אבל תחשבו על מקום נגיש מבחינתכם).
עלות של 200-220 ש"ח.
אם יש לכם אנשים שאתם מכירים שגם יגיעו תגידו לי כמה יש כאלה.

נערך לאחרונה:
לשאלות כאן, אני מאמן חדר כושר, אבל אני לא מעוניין להתעסק עם אימונים, יהיו מאמנים במקום עם יותר ניסיון ממני בתחום.
מקום במרכז עם שכירות נמוכה, מדובר על מיקום על כביש ראשי ,אולי בתוך מושב/קיבוץ/איזור תעשיה בעלי גישה נוחה .
power house בקריות ראיתי ושמעתי, אחלה של מקום אבל כל האימונים על הדשא מתקיימים בחוץ אם אני לא טועה, בכל מקרה אין באיזור שלי מקום כזה. ולא דומה לזה. אבל אין ספק שזה דומה למכון שיש לי בראש.

המיקום שאני מתכנן יהיה מאוד נגיש, זו חלק גדול מההצלחה של המקום, מה שאני יכול להגיד כרגע זה שהוא יהיה נגיש מאוד עם מספיק מקומות חניה במקום.

מבחינת הגודל של המקום זה משהו בסביבות ה500-700 מ"ר, שבמרכז המכון יהיה דשא סינטטי למזחלות וכל אימון אחר, מסביב כלובים חבלים מטח מקבילים ציוד של strongman רצועות לאימון, קיצר אני משתדל להקיף כמה שיותר מבחינת ציוד, שכל מה שאני ואתם כמתאמנים בארץ רצינו ובאף מקום לא היה.

כמובן שגם אימוני נשים יהיו במקום ,יש כרגע כמה רעיונות עוד חושבים לאיזה כיוון ללכת.

עכשיו אני צריך מכם עזרה, כמובן שבמידה והכל ילך טוב יהיה סקר שוק מקיף אבל אני עושה עבודה מקדימה כי מדובר בהמון כסף שאני צריך להוציא ולוותר על לימודים בשביל העסק.

השאלה היא כזו כמה מכם יגיעו למקום כזה שיהיה על כביש ראשי אם מקומות חניה חינם (האיזור כרגע לא לפרסום כל כך אבל תחשבו על מקום נגיש מבחינתכם).
עלות של 200-220 ש"ח.
באופן אישי במידה והיה לי רישיון הייתי מגיע, אלא אם זה במקרה בחולון או משהו .

עלות של 200-220 ש"ח.

קודם כול אני אילתי בלי אוטו אז אני האחרון שאמור להגיב לך, אבל:

מיקום זה הדבר הכי חשוב, אם אתה בקטע של רווח לך על איזור התעשייה של עיר גדולה.. השכירות תעלה יותר אבל לדעתי הכמות לקוחות שיגיעו שווים את זה.
פרסום פרסום פרסום תביא מרי ישראל למיניהם, תעשה מבצע "חבר מביא חבר" תן חולצה לכול מי שמגיע ותפנק אותו, תתלה שלט גדול על הכביש הראשי.. אנשים צריכים לחשוב על חדר כושר ולהוריד את השומנים מהבטן וצריך לקפוץ להם השם של המכון שלך בראש. ברגע שתגיע לאיזושהי "מסה קריטית" של אנשים המכון יתחיל לפרסם את עצמו דרך חברים של חברים.
אנשים נמצאים במכון כושר שטוב להם ונוח להם שם לרוב אז אתה צריך לתת להם סיבה לשבור הרגלים ולעבור למכון שלך.

אם אתה נעול על מיקום מחוץ לעיר זה תלוי כמה רחוק וכאן גם מגיעה השאלה של המחיר. 200 שקל למה? אימון חד פעמי\שבועי\חודשי?

המקום צריך להיות מושקע לדעתי (שלא יצוצו לך מוטות ברזל מהקיר), ממוזג, לוקרים שירותים ומקלחות, ברזיות ויאללה אתה מסודר.

• פותח/ת השרשור
אין ספק.
המיקום יהיה מחוץ לעיר כנראה סוג של מרכז מסחרי על כביש ראשי' מרחק 10 דקות משלוש ערים גדולות ,ועוד הרבה יישובים באיזור במרחק של גג 15 דקות.
לגביי המחיר, עדיין הצד הכלכלי והתמחור של כל דבר עוד זז כל הזמן אז נעדכן לגבי זה בהמשך.
המקום יהיה מושקע ,יהיו מקלחות לוקרים ברזיות הכל מהכל.

זה עסק שרץ אצלי כבר שנה וחצי בראש והיום אני פשוט שם את הלימודים בצד והולך להיות יזם ,בגלל הכל נעשה בזהירות כי מדובר על הרבה כסף שאין לי (זה פשוט החלום שלי להיות בעל מקום כזה!)

לדעתי,המאמנים יעשו את המקום,לא הציוד.
אתה תצטרך כמה סלאבס מתחום הספורט שיבואו להתאמן שם,זה יתפרסם ויעלה על הגל.
כל מה שמיחד את אמריקן מאסל זה המאמן שלהם שהוא גם הבעלים,ככה זה נראה לפחות מהסדרה.
מה גם,שיחסרו לך כל מיני אנשים שבאים ללכת על ההליכונים ולדבר בטלפון,ממה שאני רואה,יש להם חלק די גדול מאוכלוסיית חדר הכושר.

לדעתי,המאמנים יעשו את המקום,לא הציוד.
אתה תצטרך כמה סלאבס מתחום הספורט שיבואו להתאמן שם,זה יתפרסם ויעלה על הגל.
כל מה שמיחד את אמריקן מאסל זה המאמן שלהם שהוא גם הבעלים,ככה זה נראה לפחות מהסדרה.
מה גם,שיחסרו לך כל מיני אנשים שבאים ללכת על ההליכונים ולדבר בטלפון,ממה שאני רואה,יש להם חלק די גדול מאוכלוסיית חדר הכושר.

נקודה טובה העלת פה.. אל תחשוב שיהיה לך שם רק אנשים רציניים כי רק אלה לא יכסו לך הוצאות
מתחם אירובי מרשים בגודלו יחסית ל500 מ"ר מכון + איזה משקולות וורודות.
אין מה לעשות פדלאות תמיד יהיו ותמיד צריך אותם להחזיק מכון ואם המכון מספיק גדול הם אפילו לא יזיקו כשהם יבואו פעם ב..
תכלס כול הקרוספיט והוייטליפטרים עושים נזק הכי גדול לציוד.. גם ליפטרים שמפילים מוטות חופשי.

אני מניח שבדרום זה לא יהיה.. אבל אם זה היה אין ספק שבשביל 200 לחודש הייתי בא ומביא איתי מלא חברים ומתאמנים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית