עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באופן אישי במידה והיה לי רישיון הייתי מגיע, אלא אם זה במקרה בחולון או משהו .לשאלות כאן, אני מאמן חדר כושר, אבל אני לא מעוניין להתעסק עם אימונים, יהיו מאמנים במקום עם יותר ניסיון ממני בתחום.
מקום במרכז עם שכירות נמוכה, מדובר על מיקום על כביש ראשי ,אולי בתוך מושב/קיבוץ/איזור תעשיה בעלי גישה נוחה .
power house בקריות ראיתי ושמעתי, אחלה של מקום אבל כל האימונים על הדשא מתקיימים בחוץ אם אני לא טועה, בכל מקרה אין באיזור שלי מקום כזה. ולא דומה לזה. אבל אין ספק שזה דומה למכון שיש לי בראש.
ועכשיו כמה חדשות בנוגע למכון..
המיקום שאני מתכנן יהיה מאוד נגיש, זו חלק גדול מההצלחה של המקום, מה שאני יכול להגיד כרגע זה שהוא יהיה נגיש מאוד עם מספיק מקומות חניה במקום.
מבחינת הגודל של המקום זה משהו בסביבות ה500-700 מ"ר, שבמרכז המכון יהיה דשא סינטטי למזחלות וכל אימון אחר, מסביב כלובים חבלים מטח מקבילים ציוד של strongman רצועות לאימון, קיצר אני משתדל להקיף כמה שיותר מבחינת ציוד, שכל מה שאני ואתם כמתאמנים בארץ רצינו ובאף מקום לא היה.
כמובן שגם אימוני נשים יהיו במקום ,יש כרגע כמה רעיונות עוד חושבים לאיזה כיוון ללכת.
אני אישית לא מכיר מכון קרוס פיט עם דשא מקורה, או משהו בסטנדרטים האלה.
עכשיו אני צריך מכם עזרה, כמובן שבמידה והכל ילך טוב יהיה סקר שוק מקיף אבל אני עושה עבודה מקדימה כי מדובר בהמון כסף שאני צריך להוציא ולוותר על לימודים בשביל העסק.
השאלה היא כזו כמה מכם יגיעו למקום כזה שיהיה על כביש ראשי אם מקומות חניה חינם (האיזור כרגע לא לפרסום כל כך אבל תחשבו על מקום נגיש מבחינתכם).
עלות של 200-220 ש"ח.
אם יש לכם אנשים שאתם מכירים שגם יגיעו תגידו לי כמה יש כאלה.
לשאלות כאן, אני מאמן חדר כושר, אבל אני לא מעוניין להתעסק עם אימונים, יהיו מאמנים במקום עם יותר ניסיון ממני בתחום.
מקום במרכז עם שכירות נמוכה, מדובר על מיקום על כביש ראשי ,אולי בתוך מושב/קיבוץ/איזור תעשיה בעלי גישה נוחה .
power house בקריות ראיתי ושמעתי, אחלה של מקום אבל כל האימונים על הדשא מתקיימים בחוץ אם אני לא טועה, בכל מקרה אין באיזור שלי מקום כזה. ולא דומה לזה. אבל אין ספק שזה דומה למכון שיש לי בראש.
ועכשיו כמה חדשות בנוגע למכון..
המיקום שאני מתכנן יהיה מאוד נגיש, זו חלק גדול מההצלחה של המקום, מה שאני יכול להגיד כרגע זה שהוא יהיה נגיש מאוד עם מספיק מקומות חניה במקום.
מבחינת הגודל של המקום זה משהו בסביבות ה500-700 מ"ר, שבמרכז המכון יהיה דשא סינטטי למזחלות וכל אימון אחר, מסביב כלובים חבלים מטח מקבילים ציוד של strongman רצועות לאימון, קיצר אני משתדל להקיף כמה שיותר מבחינת ציוד, שכל מה שאני ואתם כמתאמנים בארץ רצינו ובאף מקום לא היה.
כמובן שגם אימוני נשים יהיו במקום ,יש כרגע כמה רעיונות עוד חושבים לאיזה כיוון ללכת.
אני אישית לא מכיר מכון קרוס פיט עם דשא מקורה, או משהו בסטנדרטים האלה.
עכשיו אני צריך מכם עזרה, כמובן שבמידה והכל ילך טוב יהיה סקר שוק מקיף אבל אני עושה עבודה מקדימה כי מדובר בהמון כסף שאני צריך להוציא ולוותר על לימודים בשביל העסק.
השאלה היא כזו כמה מכם יגיעו למקום כזה שיהיה על כביש ראשי אם מקומות חניה חינם (האיזור כרגע לא לפרסום כל כך אבל תחשבו על מקום נגיש מבחינתכם).
עלות של 200-220 ש"ח.
אם יש לכם אנשים שאתם מכירים שגם יגיעו תגידו לי כמה יש כאלה.
לדעתי,המאמנים יעשו את המקום,לא הציוד.
אתה תצטרך כמה סלאבס מתחום הספורט שיבואו להתאמן שם,זה יתפרסם ויעלה על הגל.
כל מה שמיחד את אמריקן מאסל זה המאמן שלהם שהוא גם הבעלים,ככה זה נראה לפחות מהסדרה.
מה גם,שיחסרו לך כל מיני אנשים שבאים ללכת על ההליכונים ולדבר בטלפון,ממה שאני רואה,יש להם חלק די גדול מאוכלוסיית חדר הכושר.