פתיחת מרכז אימונים באיזור השפלה/דרום

• פותח/ת השרשור galileo
  • פורסם בתאריך

galileo

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
שלום לכולם, כמתאמן כבר מספר שנים אני בודק אפשרות לפתוח מרכז אימונים ,לא מכון כושר, מרכז אימונים.
מי שמכיר את התוכנית בדיסקברי שרירים אמריקאים/american muscle אז אני מדבר על משהו בסגנון הזה.
אני מחפש מקום גדול שבתוכו יהיה אפשר להשים משטח ענק של דשא סינטטי, כלובים, חבלים צמיגים, בלי מכונות או הליכונים.

היום אני מנסה להבין מה אני צריך וכמה, מבחינת השקעה כספית אני מאמין שזה יהיה זול יותר מחדר כושר רגיל, אך אחת הבעיות שלי זה אימונים במקום, זאת אומרת יש בארץ מאמנים שיוכלו לבנות תוכנית אימון במקום כזה? (אני אישית אחרי קורס מאמנים בוינגייט) יש לי את הידע המינימאלי לבניית תוכנית אימון השאלה אם יש בעיה חוקית של דבר כזה.

דבר נוסף שאני צריך את עזרתכם ודעתכם זה האם תיהיה הענות , כי בארץ לא מכיר מקום דומה לזה.
כמובן שאפשר לקרוא לזה מכון קרוס פיט, אבל אני רוצה מקום שיתן סוג חדש של אימון עבור המטרה של כל מתאמן ומתאמן, אפילו ספורטאיים.
אשמח לשמוע את דעתכם, ואם יש טיפים, הערות, ציוד מסויים שכדאי לי לברר עליו, ואם בכלל זה רעיון טוב להיכנס לפרויקט ענק כזה.

אני חשבתי להקים בקום גם פינת אימונים לילדים כמו זה שלמטה.

חשוב לי להגיד שבמידה ואני יתחיל תהליך כזה אני מתכוון להשקיע בו את כל כולי, זו תהיי הקרירה שלי.

קבצים מצורפים

• d5855b_4a5e99909ae2484dbf90244fc46ef091.jpg_srz_764_509_85_22_0.50_1.20_0.jpg
    d5855b_4a5e99909ae2484dbf90244fc46ef091.jpg_srz_764_509_85_22_0.50_1.20_0.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 190
  • Barwis+Methods+David+Lewinski+Photography+1.jpg
    Barwis+Methods+David+Lewinski+Photography+1.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 177
אני חושב שהבעיה העיקרית מבחינה כלכלית זה המקום עצמו. מחסן כזה גדול שיוכל לשמש אותך לכל הדברים האלה, יעלה הרבה מאוד כסף..

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שמצאתי מחסן גדול..כמובן שהרעיון הוא לשכור ולא לקנות כרגע..מבחינת תוכנית עסקית אני עוד בונה אותה, השאלה אם אנשים יגיעו למקום?

בגלל שאין מקום כזה עדיף שתרשום פרטים (כולל תמונות) מה הולך להיות שם. אני ממליץ לך לחפש מקומות כאלה בחו"ל, תקח משם רעיונות / תמונות ותעלה לפה שנבין על מה מדובר, כי לי אישית אין מושג על מה אתה מדבר (חוץ מהמתקן הזה עם החבלים)
אז ככה לפני שאתה משכיר מקום ומשקיע כסף, תהיה סגור על עצמך מה הולך להיות שם

בוא נגיד שמצאתי מחסן גדול..כמובן שהרעיון הוא לשכור ולא לקנות כרגע..מבחינת תוכנית עסקית אני עוד בונה אותה, השאלה אם אנשים יגיעו למקום?
אנשים יגיעו למקום אם הוא יהיה אטרקטיבי, מה זה אטרקטיבי זאת שאלת מיליון הדולר.
אבל המקום חייב להיות נגיש, מבחינת נוחות הגעה, חניה, שעות פעילות
הדרכה מקצועית טובה
ובמידה רבה הכי חשוב זה הקבוצה שמתאמנים איתה

ממליץ לך לפני שאתה פותח עסק, לעבוד שנה-שנתיים בעסק דומה כדי ללמוד מבפנים

בכל מקרה תוכנית עסקית מקיפה היא הבסיס להכל

אני מאמן בבאר שבע ו-
א.הייתי שמח לאמן במקום כזה.
ב.אין מקום בסטנדרט כזה באיזור באר שבע, הכי קרוב זה מכון קרוספיט שלא באמת ברמה של מכון קרוספיט.
ג.יש לזה הרבה קהל באיזור הדרום, במיוחד סטודנטים.
ד.תצטרך פרסום אגרסיבי בשביל להביא את הקהל הזה.
ה.ברוח התכנית המעפנה ששודרה לפני כמה ימים, אין שום בעיה חוקית לאף מאמן לכתוב תכנית אימון במקום כזה, אלא מקצועית.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני יסביר בצורה קצת יותר מפורטת, הרעיון הוא להביא משהו ללקוחות שלא ראו בארץ, גם בחינת סוגי תרגילים ואימונים וגם מבחינת הצורה של המכון ,מתקני אימונים וכו'..

חדר כושר בגודל של בערך 500 מ"ר, שבאמצע יש דשא סינטטי למזחלות ,ריצות קצת עם רצועות עבודה עם חבלים...
מסביב אני מתקין מתח, כלובים, בנץ' ,שקי אגרוף, במות וכל הדברים שלדעתי חברים בחדרי כושר רגילים.
ברעיון זה גם לשלב במקום גם אימונים לילדים, אני מתכוון לקטע קצת , עם מזרונים ומתקנים לילדים.

מבחינת אוכלוסיה, זה פונה לדעתי כמעט לכולם, ילדים (עם הזמן), נערים (יצא לי לשמוע ולראות הרבה חבר'ה צעירים שרוצים לעבוד באמת במכון, לא לשבת על מכונה לפשיטת ברכיים חצי שעה, חבר'ה לקראת גיוס אפשר לתת למדריכים של כושר קרבי להגיע עם קבוצות של צעירים למקום להעביר אימונים מסודרים.

גילאים יותר גדולים שרוצים לעבוד על טכניקה, מחפשים משהו חדש וכמוני יש עוד הרבה שפשוט נמאס להם מהמכונים הרגילים ומחפשים משהו מאתגר יותר!
אני מתכוון שכל מי שיכנס למכון הזה יפיל לסט כי בחיים הוא לא ראה דבר כזה.

כמובן שיש לי גם תוכנית לטווח ארוך יותר במידה והכל ירוץ בצורה טובה.

איך אני רואה את זה בראש שלי ,הנה כמה תמונות שאולי יעזרו לכם להבין יותר:

קבצים מצורפים

• Turf_web_labeled.jpg
    Turf_web_labeled.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 143
  • SAM_1798(1).JPG
    SAM_1798(1).JPG
    KB 59.4 · צפיות: 132
  • hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    KB 25.6 · צפיות: 143
  • d5855b_6a6c6c3c086e4cc6807671415743c0bf.jpg_srz_764_573_85_22_0.50_1.20_0.jpg
    d5855b_6a6c6c3c086e4cc6807671415743c0bf.jpg_srz_764_573_85_22_0.50_1.20_0.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 136
תראה, ברור שעל הנייר הכל נראה טוב ויפה ובגלל שזה משהו שאין כמעט בארץ (בטח ולא בדרום) אז יש לזה גם סיכוי להצליח.
אבל ככלל, חדרי כושר הם עסק לא רווחי ואתה מסכן פה הרבה כסף - אז השאלה היא האם אתה מוכן לקחת את הסיכון.

תראה, ברור שעל הנייר הכל נראה טוב ויפה ובגלל שזה משהו שאין כמעט בארץ (בטח ולא בדרום) אז יש לזה גם סיכוי להצליח.
אבל ככלל, חדרי כושר הם עסק לא רווחי ואתה מסכן פה הרבה כסף - אז השאלה היא האם אתה מוכן לקחת את הסיכון.

לדעתי עם שיווק מסיבי ומחירים בטווח נורמלי אין סיבה שהמקום לא יצליח.

אני חושב שדברים של סטרונגמן יכול להיות תוספת טובה לחדר כושר שלך, אני חושב שאין הרבה, אם בכלל, חדרי כושר שמציעים את זה, ואני מאמין שבהרבה אנשים קיים הרצון להיות חזק יותר, וזה דרך טובה לתת להם מענה לרצון שקיים.

• פותח/ת השרשור
אני לא איש עסקים אבל אני מודע לזה שעל הנייר דברים נראים הרבה יותר ורודים.
אני מאמין ברעיון ,ואני חושב שזה יעשה טוב לתחום הזה בארץ כי כרגע כל המקומות שמנסים לחקות את התחום הזה מארה"ב עושים את זה בצורה גרועה.

כרגע עומדות לפני שתי בעיות מרכזיות:
1. נכון שאני מאמן חדר כושר, אבל חשוב לי שבמקום כזה המתאמנים יקבלו הדרכה ולימוד טכניקה בצורה הטובה ביותר.
מאיפה אני משיג את הידע וגם את המאמנים עם ניסיון בתחום הזה.

2.אם יש פה מישהו שיכול לתמחר לי ככה בגדול עלות של ציוד או יכול להפנות אותי למקום שבו אוכל להתעניין בציוד כזה אשמח לשמוע כי כרגע קשה לי לתמחר את זה כי אני לא מוצא הכל בארץ.

סתם אומר שתכלס ציוד פצצה לאימונים,זה צמיגים,וזה עולה גרושעם אם בכלל,אתה קונה איזה צמיג מפונצר של משאית או צמיג שלא תקין לשימוש

אני מאמין ברעיון ,ואני חושב שזה יעשה טוב לתחום הזה בארץ כי כרגע כל המקומות שמנסים לחקות את התחום הזה מארה"ב עושים את זה בצורה גרועה.

1. נכון שאני מאמן חדר כושר, אבל חשוב לי שבמקום כזה המתאמנים יקבלו הדרכה ולימוד טכניקה בצורה הטובה ביותר.

2.אם יש פה מישהו שיכול לתמחר לי ככה בגדול עלות של ציוד או יכול להפנות אותי למקום שבו אוכל להתעניין בציוד כזה אשמח לשמוע כי כרגע קשה לי לתמחר את זה כי אני לא מוצא הכל בארץ.
באיזור באר שבע אני יכול לקשר אותך עם מאמנים אחדים שאני מכיר וסומך עליהם (ואני ממש לא נוטה לסמוך על הקולגות שלי).
לגבי הידע - תצטרך לרכוש אותו לבד, קורסים בתחום לא יקנו לך אותו, לפחות לא בארץ.

מקום כמו שאתה מתאר אותו הוא די בעייתי לדעתי כי הוא לא פונה לכול האוכלוסיה.
אתה תצטרך מיקום טוב ומחירים שווים לכול כיס.

לדעתי עם שיווק מוצלח (שבוע חינם נגיד) ומבצעים כמו חבר מביא חבר, המקום יכול להצליח. השאלה זה האם אתה מוכן להסתכן ככה?

אני יכול להציע לך להכנס לשתי אתרים :
http://www.elitefts.com/
http://www.roguefitness.com/

תתרשם מהציוד שיש להם, ותחשוב אולי יהיה לך יותר משתלם לקנות דברים שאולי חשבת לקנות בארץ בחו"ל ולהביא אותם לארץ, בלי קשר אם יש משהו שאתה מחפש סביר להניח שיהיה אותו באחד מהאתרים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית