הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איזה בדיקת דם לבקש אחרי סייקל

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני שלושה חודשים אחרי סייקל

מרגיש בסדר גמור

רוצה לעשות רק בדיקה לבדוק שהכל תקין, איזה בדיקה לבקש? (הבנתי שצריך לבקש בדיקות ספציפיות של נתונים שלא נראים בבדיקה רגילה).

פרופיל הורמונלי מלא... (זה בדיקה יקרה יותר מזו השגרתית ולכן כדאי שתגיע נחוש ומשכנע לביקור אצל הרופא)
המעסיקים שלהם (קופות החולים) לא ממש אוהבות כאלה שנותנים לכל דיכפין בדיקות שעולות כסף לקופה..בטח לא אחד שמרגיש בסדר גמור..😉
איך היה הסייקל..ספר..חומרים? מינונים? הישגים?פיסיטי?

לגבי הבדיקה, מבקשים מהרופא משפחה בדיקה "פרופיל הורמנולי מלא"? מה צריך להגיד לו כדי שיסכים לתת? ואיך אתם מצליחים לקבל בדיקות דם? אני אגב בלאומית ביקשתי דיאטנית פעם אחת וסירבו בתוקף להביא לי להיפגש עם אחת, מקווה שהמדיניות לגבי בדיקות הדם שונה

אני שלושה חודשים אחרי סייקל

מרגיש בסדר גמור

רוצה לעשות רק בדיקה לבדוק שהכל תקין, איזה בדיקה לבקש? (הבנתי שצריך לבקש בדיקות ספציפיות של נתונים שלא נראים בבדיקה רגילה).

פשוט תיגש אל הרופא שלך ותבקש בדיקות דם עם פרופיל הורמונלי מלא ,
במידה ולא ירצה לתת לך - אל תתבייש להתקשר למוקד הארצי ולבקש להחליף רופא משפחה .
אני הרופאה שלי אישית מביאה לי ללא בעיה,
אני אמרתי לה שאני בחור שמתאמן , שותה אבקות, קריאטין מדי פעם וכו׳ אני רוצה לבדוק שכל המערכות בגוף תקינות - לא רואה סיבה שלא יתנו.

• פותח/ת השרשור
טוב אז הלכתי לרופאה, ביקשתי הפניה לבדיקה, שאלה אותי למה אמרתי בגלל שאני מתאמן וצורך תוספים ומרגיש חלש בתקופה האחרונה גם מבחינה מינית (נראה לי המשפט הזה קנה אותה). וזהו קיבלתי את ההפניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית