עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה באונס חחח אין אין באונסזה לא הנדסת טילים, פשוט פתח ברכיים חזק החוצה, שמור על חזה למעלה ושב אחורה, הבאונס כבר יבוא.
הסקוואט שלך נראה בסדר.
אם זה איפה שאני חושב שזה (באזור הכי עליון של הקוואדס?), אז היה לי את זה גם.משום מה עכשיו אחרי שנתפס לי איזה שריר ברגל בבנץ' לפני שבוע
(קצת מעל הקוואדס באזור של המותן)
כשאני מגיע עכשיו סתם אפילו.. במשקל גוף מתחת למקביל זה כואב יחסית ואני לא יכול לרדת עוד למטה וכשאני יורד עוד למטה אני מאבד כיווץ..
מה לעזאזל?
פעם פעמיים לעשות את זה, או הכוונה ש2 אימונים זה יעבור?אם זה איפה שאני חושב שזה (באזור הכי עליון של הקוואדס?), אז היה לי את זה גם.
תעשה לאנג עם רגל אחת על ספסל, תמתח טוב תאזור ותתן סקוואט קל לחזרות גבוהות.
לי זה עזר מאוד ותוך פעם-פעמיים נעלם לי.
התכוונתי 2 אימונים שבהם במקום סקוואט כבד פשוט נתתי סקוואט עם פלטה ל15-20 חזרות.פעם פעמיים לעשות את זה, או הכוונה ש2 אימונים זה יעבור?
יכולת לתת עם זה סקוואט כבד?
נראלי אני אתן היום את מה שאני צריך בסקוואט ובחימום אני אתמתח גם עם הלאנג' הזה ואתן חימום ממש טוב כמו שצריך..התכוונתי 2 אימונים שבהם במקום סקוואט כבד פשוט נתתי סקוואט עם פלטה ל15-20 חזרות.
ובאימון הראשון שזה קרה לי לא ממש שמתי על זה ועשיתי אבל הרגשתי ממש חלש.
תשקול לשים גם קצת קרח, לא יכול להזיק.נראלי אני אתן היום את מה שאני צריך בסקוואט ובחימום אני אתמתח גם עם הלאנג' הזה ואתן חימום ממש טוב כמו שצריך..
ונראה אם זה עדיין יהיה גם אימון הבא, אני אנסה את מה שאמרת
אבל אני לא מרגיש את זה בכלל שזה קיים, רק כשאני יורד לאיזור המקביל ומתחת לו בסקוואט או תנועות בסגנוןתשקול לשים גם קצת קרח, לא יכול להזיק.
גם לי זה היה ככה, שים קרח על המקום, תמתח אותו, ותרגיש הרבה יותר טוב.אבל אני לא מרגיש את זה בכלל שזה קיים, רק כשאני יורד לאיזור המקביל ומתחת לו בסקוואט או תנועות בסגנון
ממה זה קרה לך אם אפשר לשאול?גם לי זה היה ככה, שים קרח על המקום, תמתח אותו, ותרגיש הרבה יותר טוב.
תאמת - לא יודע.ממה זה קרה לך אם אפשר לשאול?
כולם קוראים לזה ככה, תתמודד...איזה באונס חחח אין אין באונס
נופ באונס רק כשאתה יורד הכי למעטה שאפשר עד שאיפשר לרדת יותרכולם קוראים לזה ככה, תתמודד...
אז כולם פה קוראים לסטרצ' גם באונס, תלמד להתמודד...נופ באונס רק כשאתה יורד הכי למעטה שאפשר עד שאיפשר לרדת יותר
ואתה קורא לאיצ'ינג בשם מוזר שבכלל לא מובן מה אמרתנופ באונס רק כשאתה יורד הכי למעטה שאפשר עד שאיפשר לרדת יותר
חחחואתה קורא לאיצ'ינג בשם מוזר שבכלל לא מובן מה אמרת
תגיד אחי מה המטרה של התגובות שלך?נראה בסדר
אם ניגן הצליח אתה אמור להתבייש בעצמךאיזה לוקח הרבה זמן לבוא זה קל אפשר ללמוד את זה באותו יום