הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע WARNING

• פותח/ת השרשור Negan
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מקווה שלא יסגרו לי תפוסט אבל יש הרבה שיאים שמה דוגמה של סקוואט הרבה לא איפלו מתקרים מלשבור מקביל
זה אתר שמרכז את כל השיאים מכל האיגודים שיש בעולם.
אתה יכול להתלונן על האיגוד שהעביר את השיא, לא את האתר שמרכז אותם.

• פותח/ת השרשור
זה אתר שמרכז את כל השיאים מכל האיגודים שיש בעולם.
אתה יכול להתלונן על האיגוד שהעביר את השיא, לא את האתר שמרכז אותם.
האתר יכול לעשות מה שבא לו אני רק אמרתי שלא כדי להתסכל על שיאים שמה ולחשוב שהם בסדר לגמרי

האתר יכול לעשות מה שבא לו אני רק אמרתי שלא כדי להתסכל על שיאים שמה ולחשוב שהם בסדר לגמרי
אם מישהו רוצה לדעת מה המשקל הכי כבד שהרימו אי פעם, והוא קיבל לפחות 2 דגלים לבנים.
למה שהוא לא יכנס לבדוק באתר שמרכז את כל השיאים בעולם שקיבלו לפחות 2 דגלים לבנים?

• פותח/ת השרשור
אם מישהו רוצה לדעת מה המשקל הכי כבד שהרימו אי פעם, והוא קיבל לפחות 2 דגלים לבנים.
למה שהוא לא יכנס לבדוק באתר שמרכז את כל השיאים בעולם שקיבלו לפחות 2 דגלים לבנים?
שיראו רק שלא יחשבו שכל השיאים הם פייר כי רוב השיאים הם לא לא אפילו קרוב

דווקא יש שם שיאים שלא העבירו לדוגמא כמו של אריק לילי בגלל שלא שבר כנראה

חוץ מזה מה זה כ"כ אכפת לך ?

• פותח/ת השרשור
אהא יפה אמרת יש שמה שיאים שלא העבירו אבל עם מישהן לא יודע את זה יחשוב שהם כן העבירו
לא הבנת אותי נכון
יש שיאים שהאיגוד החשיב כתקניים והאתר PLWATCH לא החשיבו אותם כתקניים ולא שמו אותם באתר.

• פותח/ת השרשור
בנתיים זה האתר היחיד שעושה את מה שהוא עושה.
לא טוב לך, תפתח אחד אחר.
לא טוב לך תקרא פוסט אחר
לא הבנת אותי נכון
יש שיאים שהאיגוד החשיב כתקניים והאתר PLWATCH לא החשיבו אותם כתקניים ולא שמו אותם באתר.
אע אז זה יותר גרוע כי יש את זה באתר שלא הייה אמרו להיות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית